”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Masszázs belülről - avagy az ujjazás művészete

Ugye ön is szeretné feldobni a szexuális életét? Többet és jobbat akar nyújtani partnerének, mint az elődök? A Playboy szakértőjének segítségével most mesterré válhat. A belső masszázs mesterévé. Minden nő legnagyobb örömére.
Előfizetek

Ugye ön is szeretné feldobni a szexuális életét? Többet és jobbat akar nyújtani partnerének, mint az elődök? A Playboy szakértőjének segítségével most mesterré válhat. A belső masszázs mesterévé. Minden nő legnagyobb örömére.

Jól tudjuk, a masszázsnak számtalan hasznos, a testi és a lelki egészségre egyaránt ható pozitív hatása van, például fokozódik a nemi vágy. Szakértőnkkel ezt vizsgáltuk meg tüzetesebben. Attila harmincnégy éves, és a Tantra mestere. Tudását külföldön szerezte, végzettsége alapján egyébként orvos, így a keleti hagyományokba képes integrálni a klasszikus európai orvoslás ismeretanyagát is. Vérbeli profi, aki nőket tanít meg a gyönyör élvezetének tudományára.

Keleti alapok

Kezdjük talán azzal, hogy a technikát Yoni masszázsnak hívják. A szó szanszkrit eredetű, a jelentése pedig nem más, mint vagina, tágabb értelemben megszentelt hely vagy szentély, nálunk egyszerűen csak női nemi szerv. A Tantrában további jelentéstartalmakkal is felruházták a szót, ezek pedig nem mások, mint a szeretet és a tisztelet. Nem is véletlenül, hiszen a technika lényege ezekből fakad, a partner szeretetéből, illetve tiszteletéből. Mire jó? „Véleményem szerint mindenre” – folytatja a szexdoki. „Maga a masszázs lehetőséget nyújt az ellazulásra és a szorongások oldására. Az eredeti technika egyébként nem az orgazmus elérésére lett kifejlesztve, a kielégülés csak kellemes mellékhatásként jelentkezett. Ezért semmiképpen nem kell elkedvetlenedni, ha az első próbálkozások nem járnak átütő sikerrel. Az orgazmusig vezető út lehet hosszabb és rövidebb is, ám az biztos, bármeddig is tart a dolog, a hozzá vezető út kéjjel van kikövezve. Ha pedig az áhított orgazmus bekövetkezik, rendszerint hosszabb és intenzívebb kielégüléssel jár, mint általában. Érdemes tehát dolgozni érte. Siettetni viszont nem szabad, mindennek megvan a maga üteme.” Rákészülés „Irány a toalett! – ennek okait nem részletezném” – kezdi a doki.
„Ha ezen túl vagyunk, jöhet a testi-lelki és egészségügyi okok miatt kötelező kiadós tisztálkodás. A fürdés megtisztít és ellazít, úgyhogy duplán jó” – hangsúlyozza. „Ezek után érdemes valami kellemes, nyugodt zenét becsempészni a CD-lejátszóba, meggyújtani néhány illatgyertyát, illetve puha kispárnákra is szükségünk lehet. A hely kiválasztása rendkívül fontos, a hüvelymasszázs nem megy akárhol. Nyugalomra és kényelemre van szükségünk. Ha minden összeállt, belekezdhetünk a ráhangolódásra. Itt következnek a simogatások, az ölelések, csókolgatások – persze csak akkor, ha a párunkkal vágunk bele a nagy játékba.”

Masszázs, szexmasszázs, erotikus masszázs
„Feküdjön a partnere a hátára, helyezzen kispárnát a feje alá, így nem csak érzi, de látja is, hogy ön mit ügyködik rajta. Bárki, bármit mond – a nők számára is fontosak a vizuális élmények az ágyban. Egy másik párna kerüljön a hölgy popsija alá, kissé megemelve a csípőjét. A lábakat széttárva, a térdeket kissé behajlítva kell elhelyezni, így a nemi szerv szinte kínálja majd magát. A lényeg: ön mindent és mindenhol elérjen” – mondja Attila. „A siker egyik pillére a helyes légzéstechnika elsajátítása. Nem kell itt semmi trükközésre gondolni, egyszerűen koncentrálni kell arra, hogy a levegő beszívása, illetve kifújása szabályos ütemű legyen. A masszázs egész időtartama alatt mély, lassú és pihentető légzést kell alkalmazni, még akkor is, ha szexuális izgalomba jut a partnerünk. Ez elsőre nem tűnik nehéznek, ám a gyakorlatban igenis oda kell figyelni, mert ahogy nő a vágy, alapból gyorsul a légzés is. Kis odafigyeléssel azonban uralmunk alá vonhatjuk a testünket. Ez a feladat persze a elsősorban a hölgyekre hárul… Indításként a lábakkal, a hassal, a combokkal és a mellekkel kell foglalkozni. Hol erősebb, hol gyengébb érintésnek kitéve az említett területeket. Ha megfelelően elő van készítve a Yoni, megjelennek a gyönyör első cseppjei. Ekkorra érkezett el az idő arra, hogy elkezdjünk foglalkozni a vaginával is. Hogy mennyi ideig tart ez az út? Nos, ez egyénfüggő. Van, aki tíz perc alatt eljut ebbe az állapotba, míg másoknak fél óra sem elég a teljes ráhangolódásra. Figyeljünk tehát a partnerünkre, nem szabad semmit siettetni!”

szex masszázs, szexmasszázs, ujjazás, újazás, ujjazás művészete, a női hüvely masszírozása

Finisben
„Ha elérkezettnek látjuk a pillanatot, megérinthetjük a nemi szervet. Ajánlatos masszázsolajat vagy síkosítót használni, még akkor is, ha partnerünk lába között komolyan megindult a gyönyört jelző nedvek képződése. Kezdje finoman masszírozni a szeméremdombot és a nagyajkakat. Ne siessen, a masszázs lazít és örömöt ad – gondoljon közben mindig erre. A következő lépésben a hüvelyk- és a mutatóujjával óvatosan nyomja össze a nagyajkakat és csúsztassa ujjait fel és le. Ugyanezt ismételje meg a kisajkakkal is! Közben figyelje a nő légzést, ha gyorsít, hívja fel ismét a figyelmét a helyes légzésre! Segíti folyamatot, ha a masszázs során végig keresik, sőt a lehetőségek szerint minél tovább meg is tartják egymás tekintetét. Ezek után jöhet a csikló izgatása: finoman simogassa az óra járásának megfelelően, majd fordítva is. A hüvelyk- és mutatóujjával óvatosan össze is nyomhatja. A csikló izgatása sok örömet szerezhet, de most nem ez a fő cél, pontosabban nem a csiklón keresztül akarjuk elérni a beteljesedést, úgyhogy ebben a fázisban is bátran figyelmeztesse partnerét a folyamatos, nyugodt légzésre. Nem lesz könnyű dolga, de a végeredményért megéri kicsit odakoncentrálni. Ha elérkezettnek látja az időt, lassan helyezze a jobb keze középső ujját a vaginába, az ujjaival óvatosan kezdje el felfedezni a hüvely belsejét. Ne siessen, legyen nagyon gyengéd! Az ujjait mozgassa belül felfelé, lefelé és oldalirányban is. Ütemesen változtassa a mélységet, a sebességet és a nyomás erejét. Az izgatást az úgynevezett gyere ide! mozdulattal folytassa: a tenyere felfelé nézzen, a középső ujját tartsa a hüvelyben, miközben egy horgot képezve kezdje maga felé húzni a nőt. Ezzel a mozdulattal a g-pont ostromába kezd bele, amely sok esetben a kéj belső központja. A Tantra ezt egyébként szent helynek tartja, de az is, hiszen ezen a ponton keresztül olyan magasra járathatja szíve választottját, amilyenre más módon nem lenne képes. A nő ilyenkor vizelési ingert érezhet, de ez nem baj, sőt! A hasának finom megnyomásával ebben a fázisban már a spriccelős orgazmus is előidézhető. Ha nem akar itt megállni, a következőkben vessen be több ujjat is. Amennyit csak akar, illetve amennyit a partnere magába képes fogadni. A nők különben szeretik a telítettség érzését, legalábbis a hüvelyükben. De ne kapkodjon, legyen nagyon óvatos! És miközben az egyik keze belül ügyködik, a másik ostromolhatja a csiklót. De ismét nem győzöm hangsúlyozni a légzés, az ütemes, mély légzés fontosságát! Újabb finomságként megostromolhatja a hátsó bejáratot is. Lassan és óvatosan helyezze a jobb keze kisujját a nő popsijába. A Tantrában erre azt mondják: ha a kisujj a nő végbelében, a gyűrűs és a középső ujj a hüvelyben, a hüvelyk pedig a csiklóján van, az ember a kezében tartja a világmindenség egyik csodáját.”

Túl a csúcson
„A jó légzés megtanulása ugyan a nő feladata, ám ebben is sokat segíthet a férfi. A rutin és a gyakorlat persze sokat számít, a nőknél idővel többszörös orgazmus(ok) következhet(nek) be egyre erősebb, hevesebb intenzitással. A Tantrában a jelenséget a hullámok meglovagolásának nevezik. Szerencsére a nők többsége a Yoni masszázs segítségével képessé válik a többszörös orgazmus élményére.”

Szerző: Ribánszky Zsolt

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft