Playboy

 Bejelentkezés | Regisztráció
  Playboy Világa | Car Of The Year | Lányok | PLAYBOY Videók | Galériák | Magazin | Promóciók | Fórum | My Playboy

„A lábakat széttárva, a térdeket kissé behajlítva kell elhelyezni, így a nemi szerv szinte kínálja majd magát. A lényeg: ön mindent és mindenhol elérjen.”
  A lábakat széttárva, a térdeket kissé behajlítva kell elhelyezni, így a nemi szerv szinte kínálja majd magát. A lényeg: ön mindent és mindenhol elérjen.

Masszázs belülről - avagy az ujjazás művészete

Ugye ön is szeretné feldobni a szexuális életét? Többet és jobbat akar nyújtani partnerének, mint az elődök? A Playboy szakértőjének segítségével most mesterré válhat. A belső masszázs mesterévé. Minden nő legnagyobb örömére.

Jól tudjuk, a masszázsnak számtalan hasznos, a testi és a lelki egészségre egyaránt ható pozitív hatása van, például fokozódik a nemi vágy. Szakértőnkkel ezt vizsgáltuk meg tüzetesebben. Attila harmincnégy éves, és a Tantra mestere. Tudását külföldön szerezte, végzettsége alapján egyébként orvos, így a keleti hagyományokba képes integrálni a klasszikus európai orvoslás ismeretanyagát is. Vérbeli profi, aki nőket tanít meg a gyönyör élvezetének tudományára.

Keleti alapok

Kezdjük talán azzal, hogy a technikát Yoni masszázsnak hívják. A szó szanszkrit eredetű, a jelentése pedig nem más, mint vagina, tágabb értelemben megszentelt hely vagy szentély, nálunk egyszerűen csak női nemi szerv. A Tantrában további jelentéstartalmakkal is felruházták a szót, ezek pedig nem mások, mint a szeretet és a tisztelet. Nem is véletlenül, hiszen a technika lényege ezekből fakad, a partner szeretetéből, illetve tiszteletéből. Mire jó? „Véleményem szerint mindenre” – folytatja a szexdoki. „Maga a masszázs lehetőséget nyújt az ellazulásra és a szorongások oldására. Az eredeti technika egyébként nem az orgazmus elérésére lett kifejlesztve, a kielégülés csak kellemes mellékhatásként jelentkezett. Ezért semmiképpen nem kell elkedvetlenedni, ha az első próbálkozások nem járnak átütő sikerrel. Az orgazmusig vezető út lehet hosszabb és rövidebb is, ám az biztos, bármeddig is tart a dolog, a hozzá vezető út kéjjel van kikövezve. Ha pedig az áhított orgazmus bekövetkezik, rendszerint hosszabb és intenzívebb kielégüléssel jár, mint általában. Érdemes tehát dolgozni érte. Siettetni viszont nem szabad, mindennek megvan a maga üteme.” Rákészülés „Irány a toalett! – ennek okait nem részletezném” – kezdi a doki.
„Ha ezen túl vagyunk, jöhet a testi-lelki és egészségügyi okok miatt kötelező kiadós tisztálkodás. A fürdés megtisztít és ellazít, úgyhogy duplán jó” – hangsúlyozza. „Ezek után érdemes valami kellemes, nyugodt zenét becsempészni a CD-lejátszóba, meggyújtani néhány illatgyertyát, illetve puha kispárnákra is szükségünk lehet. A hely kiválasztása rendkívül fontos, a hüvelymasszázs nem megy akárhol. Nyugalomra és kényelemre van szükségünk. Ha minden összeállt, belekezdhetünk a ráhangolódásra. Itt következnek a simogatások, az ölelések, csókolgatások – persze csak akkor, ha a párunkkal vágunk bele a nagy játékba.”

Masszázs, szexmasszázs, erotikus masszázs
„Feküdjön a partnere a hátára, helyezzen kispárnát a feje alá, így nem csak érzi, de látja is, hogy ön mit ügyködik rajta. Bárki, bármit mond – a nők számára is fontosak a vizuális élmények az ágyban. Egy másik párna kerüljön a hölgy popsija alá, kissé megemelve a csípőjét. A lábakat széttárva, a térdeket kissé behajlítva kell elhelyezni, így a nemi szerv szinte kínálja majd magát. A lényeg: ön mindent és mindenhol elérjen” – mondja Attila. „A siker egyik pillére a helyes légzéstechnika elsajátítása. Nem kell itt semmi trükközésre gondolni, egyszerűen koncentrálni kell arra, hogy a levegő beszívása, illetve kifújása szabályos ütemű legyen. A masszázs egész időtartama alatt mély, lassú és pihentető légzést kell alkalmazni, még akkor is, ha szexuá­lis izgalomba jut a partnerünk. Ez elsőre nem tűnik nehéznek, ám a gyakorlatban igenis oda kell figyelni, mert ahogy nő a vágy, alapból gyorsul a légzés is. Kis odafigyeléssel azonban uralmunk alá vonhatjuk a testünket. Ez a feladat persze a elsősorban a hölgyekre hárul… Indításként a lábakkal, a hassal, a combokkal és a mellekkel kell foglalkozni. Hol erősebb, hol gyengébb érintésnek kitéve az említett területeket. Ha megfelelően elő van készítve a Yoni, megjelennek a gyönyör első cseppjei. Ekkorra érkezett el az idő arra, hogy elkezdjünk foglalkozni a vaginával is. Hogy mennyi ideig tart ez az út? Nos, ez egyénfüggő. Van, aki tíz perc alatt eljut ebbe az állapotba, míg másoknak fél óra sem elég a teljes ráhangolódásra. Figyeljünk tehát a partnerünkre, nem szabad semmit siettetni!”

szex masszázs, szexmasszázs, ujjazás, újazás, ujjazás művészete, a női hüvely masszírozása

Finisben
„Ha elérkezettnek látjuk a pillanatot, megérinthetjük a nemi szervet. Ajánlatos masszázsolajat vagy síkosítót használni, még akkor is, ha partnerünk lába között komolyan megindult a gyönyört jelző nedvek képződése. Kezdje finoman masszírozni a szeméremdombot és a nagyajkakat. Ne siessen, a masszázs lazít és örömöt ad – gondoljon közben mindig erre. A következő lépésben a hüvelyk- és a mutatóujjával óvatosan nyomja össze a nagyajkakat és csúsztassa ujjait fel és le. Ugyanezt ismételje meg a kisajkakkal is! Közben figyelje a nő légzést, ha gyorsít, hívja fel ismét a figyelmét a helyes légzésre! Segíti folyamatot, ha a masszázs során végig keresik, sőt a lehetőségek szerint minél tovább meg is tartják egymás tekintetét. Ezek után jöhet a csikló izgatása: finoman simogassa az óra járásának megfelelően, majd fordítva is. A hüvelyk- és mutatóujjával óvatosan össze is nyomhatja. A csikló izgatása sok örömet szerezhet, de most nem ez a fő cél, pontosabban nem a csiklón keresztül akarjuk elérni a beteljesedést, úgyhogy ebben a fázisban is bátran figyelmeztesse partnerét a folyamatos, nyugodt légzésre. Nem lesz könnyű dolga, de a végeredményért megéri kicsit odakoncentrálni. Ha elérkezettnek látja az időt, lassan helyezze a jobb keze középső ujját a vaginába, az ujjaival óvatosan kezdje el felfedezni a hüvely belsejét. Ne siessen, legyen nagyon gyengéd! Az ujjait mozgassa belül felfelé, lefelé és oldalirányban is. Ütemesen változtassa a mélységet, a sebességet és a nyomás erejét. Az izgatást az úgynevezett »gyere ide!« mozdulattal folytassa: a tenyere felfelé nézzen, a középső ujját tartsa a hüvelyben, miközben egy horgot képezve kezdje maga felé húzni a nőt. Ezzel a mozdulattal a g-pont ostromába kezd bele, amely sok esetben a kéj belső központja. A Tantra ezt egyébként szent helynek tartja, de az is, hiszen ezen a ponton keresztül olyan magasra járathatja szíve választottját, amilyenre más módon nem lenne képes. A nő ilyenkor vizelési ingert érezhet, de ez nem baj, sőt! A hasának finom megnyomásával ebben a fázisban már a spriccelős orgazmus is előidézhető. Ha nem akar itt megállni, a következőkben vessen be több ujjat is. Amennyit csak akar, illetve amennyit­ a partnere magába képes fogadni. A nők különben szeretik a telítettség érzését, legalábbis a hüvelyükben. De ne kapkodjon, legyen nagyon óvatos! És miközben az egyik keze belül ügyködik, a másik ostromolhatja a csiklót. De ismét nem győzöm hangsúlyozni a légzés, az ütemes, mély légzés fontosságát! Újabb finomságként megostromolhatja a hátsó bejáratot is. Lassan és óvatosan helyezze a jobb keze kisujját a nő popsijába. A Tantrában erre azt mondják: ha a kisujj a nő végbelében, a gyűrűs és a középső ujj a hüvelyben, a hüvelyk pedig a csiklóján van, »az ember a kezében tartja a világmindenség egyik csodáját«.”

Túl a csúcson
„A jó légzés megtanulása ugyan a nő feladata, ám ebben is sokat segíthet a férfi. A rutin és a gyakorlat persze sokat számít, a nőknél idővel többszörös orgazmus(ok) következhet(nek) be egyre erősebb, hevesebb intenzitással. A Tantrában a jelenséget a »hullámok meglovagolásának« nevezik. Szerencsére a nők többsége a Yoni masszázs segítségével képessé válik a többszörös orgazmus élményére.”

Szerző: Ribánszky Zsolt


Címkék: szex szexmasszázs

2009. 10. 20. 12:58:00 | Frissítve: 2010. 10. 01. 16:19:10 | Könyvjelző HA TETSZETT, OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Kapcsolódó cikkeink

  1. JOY: A nagy Oh-Lista: az 5 kedvenc filmes orgazmusunk
  2. ÉVA Magazin: Mások sem tudnak aludni a szeretkezĹ‘ szomszĂ©doktĂłl – Ă­gy oldják meg (18+)
  3. ÉVA Magazin: Nem tudtam aludni a szeretkezĹ‘ szomszĂ©doktĂłl
  4. JOY: 9 dolog, amit véletlenül se csinálj szex közben
  5. JOY: 5 dolog, ami tutira nem tudtál a szexről
  6. JOY: Így legyél újra a végzet asszonya! Csábítsd el pasidat az elfeledett erotikus módszerekkel
  7. JOY: Szexxi század - Eláruljuk, milyen a XXI. századi szex!
  8. JOY: 5 trükk, amitől még forróbb lesz az éjszakád
  9. JOY: Mire buknak a sztárpasik az ágyban?
  10. JOY: Van, aki még forróbban szereti

Értékeld!
5 csillag

« vissza

» Kommentek


Legendás autó bomba nővel
Diana a baldachinos ágyban
Sportos és szexi
Szalayék bevették a sümegi várat!
Klasszikus bártündér

Keleti kebelcsoda
Szőke nő a szalonban
Fürdéshez készülődve
Klasszikus bártündér
Szépség a kandallónál

Cyber Girls | Fekete Tünde szexi videója 2. rész

Fekete Tünde szexi videója 2. rész 2013. 07. 05. - Thaiföldön fotóztuk playmate-ünket Fekete Tündét, akit utoljára láthattok meztelenül.
megnézem

Így készült | Fekete Tünde szexi videója 1. rész

Fekete Tünde szexi videója 1. rész 2013. 06. 03. - Júniusi címlaplányunk Fekete Tünde bájait utoljára láthatjátok fedetlenül.
megnézem

Így készült | Címlaplány Szandra szexi videója 3. rész

Címlaplány Szandra szexi videója 3. rész 2013. 05. 22. - Májusi címlaplányunk, A Címlaplány című reality szereplője, Szandra.
megnézem

Így készült | Címlaplány Szandra szexi videója 2. rész

Címlaplány Szandra szexi videója 2. rész 2013. 04. 30. - Májusi címlaplányunk a Címlaplány című reality egyik főszereplője, Szandra. Most megnézheted szexi videójának 2. részét, ha regisztrálsz.
megnézem

Így készült | Címlaplány Szandra szexi videója 1. rész

Címlaplány Szandra szexi videója 1. rész 2013. 04. 30. - A Playboy májusi címlapján az egzotikus Szandra szerepel a Címlaplány című realityből. Nézd meg a videót!
megnézem

Nemzetközi | Rachel, a szexi titkárnő

Rachel, a szexi titkárnő
megnézem

Nemzetközi | Keisha Grey, szexi szépséghibával

Keisha Grey, szexi szépséghibával
megnézem

Cyber Girl | Jennifer Haase az ágyban

Jennifer Haase az ágyban Igéző szemű szőke vetkőzik.
megnézemzene
vicc
stílus
illatszer
játékok
autó
lányok
szex
könyv
ital
esemény
a nap nője
design
promóció
vendéglátás
Top 10
Hugh Hefner
Playmate
címlaplány
pénzvilág
technika
kozmetikum
magazin
interjú
celeb
Szavazás
Film
Riport
Nyereményjáték
Sport
autó celeb Dakar előzetes étterem fenék Ferrari instagram jacht kerékpár Mercedes mozi okostelefon opel Porsche promóció Rolls-Royce sport Szalay Balázs utazás villantás zene


Kit szeretnénk látni a Playboyban?
Kacsa86: Az oldalon nem működnek a régebbi videók, nem lehet őket lejátszani, csak az új vimeosokat, meg tudjátok nézni mi lehet a gond? Köszönjük.

Voksán Virág
vargajoco: igen, csak kár hogy kúrva!

Playboy gyűjtemény
petyalang: meghalok anyi jo puncit latok meg liba burosvagyok

eladó playboy gyűtemény
Mauro: 2005-ös és 2006-os újságokba kik vannak cím lapokon?

Lévai Adrienn Playmate
DAVID PELCMAN: Hello, i am a photographer. and i would like to know how can i join the shoots? --------------- Hello, én egy fotós. és azt szeretném tudni, hogyan tudok összefűzni a hajtásban? sajnos de csak kicsit beszelek Magyarul es segitek google ...

playmate
Enikő89: Érdekelne,hogy a Playmate of the year 2012-re ha jelentkezni szeretnék akkor csak el kell mennem a válogatásra és kész?Nem kell előtte beregisztrálni? Én februárba tudok majd csak elmenni. Egésznapos a válogatás? Köszönöm előre is a válaszokat.

Playboy magazin gyüjtemény
titkar: Nekem meg van az összes példány ha érdekel az e-mail címem lacipeti77@vipmail.hu

ELADÓ Playboy és férfi egyéb magazinok!
Xene: A magyar új kiadású Playboy 1999. októberi (1. számától) egészen a 2008. decemberéig megjelent valamennyi újság, lehetőleg egyben eladó (az összes szám hiánytalanul megvan)! Ez összesen 111 db újságot jelent! Az újságok szép, megkímélt állapotúak! ...

Gyűjtemény!
Kufi: Hali! PLAYBOY gyűjtemény ELADÓ! 1999-es év: nov, dec; 2000-es év: jan, feb, márc, április, augusztus 2001-es év: teljes 2002-es év: teljes 2003-as év: teljes 2004-es év: teljes 2005-ös év: teljes 2006-os év: teljes + a Májusi számtól a ...

PLAYBOY magazinok eladók megkímélt, kitűnő állapotban 100 Ft/db áron!! 2001.szept. - 2003.jan
Kufi: PLAYBOY gyűjtemény ELADÓ! 1999-es év: nov, dec; 2000-es év: jan, feb, márc, április, augusztus 2001-es év: teljes 2002-es év: teljes 2003-as év: teljes 2004-es év: teljes 2005-ös év: teljes 2006-os év: teljes + a Májusi számtól a borítón ...


Magazin
20 kérdés Advisor autó Body and Soul Café Címlaplány design Esemény Fórum lányok Nagyinterjú Playboy blog Playmate Playtech Riport szex Top 10 Utazás

Playboy Világa
a nap nője autó celeb címlaplány design esemény Film Hugh Hefner illatszer interjú ital játékok kozmetikum könyv lányok magazin Nyereményjáték pénzvilág Playmate promóció Riport Sport stílus Szavazás szex technika Top 10 vendéglátás vicc zene

Playmate of the Year 2012
Playmate

Promóciók
Játék Promóció

   


Új kategória

Galériák
Celeb Cyber Girl Esemény Magyar Nemzetközi Playmate

Videók
Amatőr Celeb Cyber Girls Esemény Így készült Magyar Nemzetközi Playmates

Lányok
Celeb Cyber Girls Magyar Nemzetközi Playmates

   

LEGNÉPSZERŰBB LÁNYOK
Bódi Sylvi
Beke Yvette
Voksán Virág
Dukai Regina
Hornyák Hajnalka Dundika
AJ Alexander - A mindig bájos bombázó
Bernáth Cili
Sandra Nilsson - A szexi svéd


Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
CKM | JOY | SHAPE | Éva Magazin | LATTE.hu - A nőies oldalad | InStyle | DesignRoom


© 2014 Marquard Média Magyarország Kft. | © 2014 Map Magazine Kiadó Kft. a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével | Kapcsolat

Tilos a Playboy bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!

Felhasználási feltételek | Jogi nyilatkozat | Impresszum