”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Minden pillanat egy új bevetés – Casio Mudmaster

Szeretnéd azt érezni, hogy egy hős vagy? Akkor a Casio Mudmastert neked találták ki.
Előfizetek

Szeretnéd azt érezni, hogy egy hős vagy? Akkor a Casio Mudmastert neked találták ki.

A levegőben ébredek. Valószínűleg elájultam a katapultálás közben. Az ejtőernyő a hátamon van, nagy baj nem lehet – gondolom magamban. De milyen magasságban vagyok. Az órámra pillantok és megnyomom a magasságmérő gombját, de fél hét múlt és a mutatóktól nem látom mi van a digitális kijelzőn. Megnyomom a megfelelő kombinációt és a mutatók átugranak 14:10-re, hogy ne takarjanak. Még van időm, hogy elnavigáljam magam a szárazföld felé. Egy saras, lápos vidéken érek földet. Persze könyékig vagyok a trutyiban. Mennyi lehet a helyi idő? A csuklómon feszesre húzott órát letakarítgatom és az égbe emelem. Kis csippanás jelzi, hogy megtalálta a műholdat és bekalibrálta magát az időzónának megfelelően. Fázom, az órába épített hőmérő szerint alig 0 fok van. A levegőből még láttam, hogy északra van egy kis falu, ahol biztos találok segítséget. Az órám mutatói egy gobnyomásra iránytűként táncolnak és biztosan mutatják az északi irányt. Nem lesz baj, most már túlélem.

Kép

Halk csipogást hallok a távolból. Ijedten ébredek a vonaton. Jézusom, elaludtam, pillantok idegesen az órámra. Leállítom az ébresztőt. Van még időm, az első találkozom csak 30 perc múlva kezdődik. Kinézek az ablakon, eléggé esőre áll. A táskám alján van az esernyőm, de nincs kedvem kitúrni. Akkor eszembe jut, hogy barométer is van az órámban, de a szerkezet szerint nem fog esni. Nyugodtan dőlök hátra. A szemben ülő kisfiú nem bírja levenni az órámról a szemét, amit nem is csodálok, tényleg jól néz ki. Odaadom neki, hadd játsszon vele. Az anyukája kedvesen mosolyog, de a fiú hirtelen elejti az órát, ami hatalmasat koppan a földön. Én maradok a korábban felvett nyugodt testhelyzetben. Úgyse lesz baja, erre van kitalálva. Mosolyom megnyugtatja őket és kedvesen visszaadják az órát. Felcsatolom, ellenőrzöm az adatokat. Minden rendben, kezdődhet a kiképzés... akarom mondani a nap!

Kép

Casio GWG-1000DC

Műanyag és acél tok, ütésálló, rezgésálló, sárálló

Rádiójel vezérlés

Digitális iránytű

Magasságmérő

Barometer

Hőmérő

Teljesen automatikus naptár

AUTO-LED világítás

Zafír kristályüveg

Ára: 227.990 Ft

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft