”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Carrie Fishert a melltartója fojtotta meg

Azt kérte, így búcsúzzunk tőle: Holdfényben, melltartójában érte a halál
Előfizetek

Azt kérte, így búcsúzzunk tőle: Holdfényben, melltartójában érte a halál

Carrie Fisherre a legtöbben nem csak a Star Wars filmekből emlékeznek, kiváló humora is világhírű. Több könyvet is írt, az egyikben azt is elmesélte, milyen búcsúztatót szeretne. Az Egy új remény forgatásán George Lucas azt kérte tőle, hogy az azóta már ikonikussá vált fehér ruha alatt ne viseljen fehérneműt. A rendezői utasítást Carrie nem igazán tudta mire vélni, de az öreg Lucas azonnal megmagyarázta a kérést: az űrben a saját melltartója fojtaná meg Leiát a súlytalanság miatt, ezt pedig egyikőjük sem akarhatta. Ez pedig annyira megtetszett neki, hogy a könyvében arra kérte a sajtót, ha meghalna, emlékezzenek rá így: holdfényben, fulladással, a saját melltartójában érte a halál. A legkevesebb, amit megtehetünk érted Carrie!

A színésznővel öröm volt a forgatás, számtalan fénykép készült arról, ahogyan a többi szereplővel és stábtaggal viccelődik. Ezekből válogattuk ki nektek a kedvenceinket, így búcsúzunk Carrie Fishertől.

Nézd meg a galériánkat> 16 kép
Az erő legyen veled, Carrie Fisher!
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft