”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Vége az állandó balhézásnak, itt az önmagát bevető ágy

Az automata rendrakó gép előtti legfontosabb kütyüt is feltalálták
Előfizetek

Az automata rendrakó gép előtti legfontosabb kütyüt is feltalálták

Reggel van. Az ébresztő hangosan vinnyog, de te kinyomod. Még az álodban vagy, nagymellű nők masszírozgatnak. Felállsz. Mármint az ágyból, és elindulsz a konyhába. Életed párja már ott serénykedik, de mielőtt megpuszilnád enyhén bűzös, reggeli leheleteddel, ő rádförmed: – Ugye beágyaztál!? Összerezzensz, nadrágod ágaskodó lakója az Apolló programban is rekordnak számító sebességgel húzódik vissza hasfaladba. De van megoldás! Előveszed mobilod, megnyomsz egy gombot és az ágy szépen rendberakja magát. Ugyanis feltalálták az automatikus ágyat, ami egy légpárna segítségével beágyazódik magától. Milyen egyszerű és brilliáns ötlet. Megnyugodhatsz, amikor egyszer csak a dobhártyádon keresztül újabb kérdés érkezik még szunnyadó elmédhez. – Nem vettél tojást!? – Feladod.

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft