”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Ha egy isteni whisky koktélt szeretnél inni, ajánlunk egy jó helyet

Kezded unni a megszokott helyeket a városban? Nyitott vagy az újdonságra? Akkor a Jack Daniel's Pop Up Bart neked találták ki!
Előfizetek

Kezded unni a megszokott helyeket a városban? Nyitott vagy az újdonságra? Akkor a Jack Daniel's Pop Up Bart neked találták ki!

Kedd volt. Kora este már éreztem, hogy éhezem, ezért megoldást kellett találnom eme égető problémámra. Őszinte leszek, inni is akartam. Megkérdőjelezhetetlenül vágytam valami speciálisra, ami oldja a feszültséget, de mégis különleges. A Jack Daniel's 150 Pop Up Bar-ról fogalmam se volt eddig. Valószínűleg, mert az ilyen helyek feltűnnek, hogy aztán eltűnjenek. Pédául azért, mert épp 150 éves egy márka, amit mindenki ismer és szeret. Általában lakberendezési vagy ruházati dolgokkal tömik meg az ilyen instant boltokat, de most egy étterem – ha felszínesen ítélünk akkor egy ízléses bár – vár minket a Szervita téren.

Kép

A helyszín tökéletes, a dizájn tökéletes. Egy rögtönzött múzeum is helyet kapott, ami viszonylag gyorsan elmagyarázza, hogy mi és honnan jutott odáig, hogy én most betérhessek ide. Az öreg Jack szobra mellett hordókból kialakított asztalok és egy ízléssel megálmodott bárpult kéri, hogy foglaljunk helyet.

Kép

Mint említettem már korábban, inni jöttem. A sima Jack, a Jack jéggel és különböző speciális Jackek mellett jópár koktélból választhatunk. A csajoknak gyümölccsel, a férfiaknak egyéb adalékokkal erősített italok nagyon rendben vannak. A hölgynek egy málnás lágy, nekem egy erős citrusos és már az étlap fölött mámorosodunk.

Kép

Legyen hamburger! Lehetne még csirkeszárny, de salátázni túlzás lenne whisky mellé. Az utcán sétáló emberek kíváncsian nézik, hogy miért vagyunk boldogok, ahogy egy színes ital mellett ülünk egy parkolóház aljába rejtett, hangulatos üvegkalitkában. Megjött a hamburger, akkora, hogy nem is fogom tudni megenni. Valami itallal szét kell csapni. Legyen a legerősebb longdrink a falról, ami a kaja mellé is csúszik. Akkor kezdjük. Műanyag evőszeközzel – ami elsőre furcsa – de nem szabad elfelejtenünk, hogy ez egy ideiglenes hely.

Kép

Minden eltűntetve. Az ízek kárpótolnak minden aznapi kellemetlenségért, amit a főnökök és családtagok zúdítottak addig rám. Az utolsó ital már tömegben fogad, hisz egyre sötétebb és hidegebb az éjjel. Barátok térnek be, megnyitva az estét egy jó whiskeyvel, párok térnek be megnyitva az estét egy jó whiskeyvel. És én... – Én megyek haza! – térek ki a pultban álló fiatalember kérdése elől, hogy iszom-e még egy pohárral. Jólakottan, egy jó Jack ízével a számban. Erősen ajánlott.

Jack Daniel's Pop Up Bar – V. ker. Fehér Hajós utca 1.

Kép
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft