”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Magyarország pornónagyhatalom

Kishazánk neveli ki a legtöbb felnőtt filmes szupersztárt.
Előfizetek

Kishazánk neveli ki a legtöbb felnőtt filmes szupersztárt.

Az Independent nemrég érdekes térképet közölt, olyat, melyen feltüntették, melyik ország, miben világelső.

Árgus szemeink nyilván egyből Magyarországra vetültek, szerencsére nem kellett csalódnunk. Nem unalmas borsban (Vietnam), vagy jellegtelen fekete teában (Kenya) vagyunk a legjobbak, hanem pornósztárok kinevelésében!

Lehetnénk-e ennél menőbbek, merül fel a költői kérdés, ugye. Ami az európai országokat illeti: Ausztria a fizetett szabadságot illetően jár az élen, a leggyorsabb wifit pedig Litvánia szolgáltatja. Meglepő módon nem az olaszok eszik halomszámra a pizzát (Norvégia), ők a kiwinek nem tudnak ellenállni.

Ha idegesítik a spamek, az USA-t messzire kerülje el, ha viszont Facebook-függő, akkor Kanadát ajánljuk, ott rengeteg sorstársra találhat. Boldogságra vágyik? Kolumbiát javasoljuk! Pablo Escobar forog a sírjában, hiszen hazája már nem világelső kokaintermelésben, Peru előzött.

Koccintással búcsúzúnk: a fehéroroszok isszák a legtöbb alkoholt, whiskeyből viszont szégyenszemre nem az írek fogyasztanak a legtöbbet, hanem a franciák. Egészségünkre!

Kép
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft