”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Ő a tökéletes mellek gyártója

Szorgosan instázza az elkészült műveket a plasztikai sebész
Előfizetek

Szorgosan instázza az elkészült műveket a plasztikai sebész

Már hozzászoktunk a tökéletes csajok látványához az instagramon, most viszont az is megmutatja magát, akinek a lányok a nem mindennapi méreteket köszönhetik. Dr. Tavakoli ugyanis az általa vezetett plasztikai műtétek közben is használja a képmegosztó alkalmazást, sőt, videókat is megoszt az elkészült remekművekről. Ügyesen kijátssza a hatályos törvényeket is, sőt, egész matricakészlete van arra, hogy eltakarja a bimbókat! A hashtagekben szerényen csak „king of boobsnak” hívja magát és erre talán meg is van minden joga, hiszen már túl van a hatezredik szépészeti műtéten. Az általa operált lányok pedig előszeretettel osztják meg a végeredményt saját oldalaikon, ők „Tavakoli Angyalai”. Mi ez, ha nem tökéletes personal branding?

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft