”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Örült vagy fanatikus a férfi, aki levágatta az orrát, hogy a kedvenc szuperhősére hasonlítson?

30 ezer font és több mint 100 órányi műtét után bárkiből lehet szuperhős
Előfizetek

30 ezer font és több mint 100 órányi műtét után bárkiből lehet szuperhős

Ahhoz, hogy megértsük Henry Rodriguezt, hogy miért műtette át magát egy, a Marvel Univerzumban szereplő kevésbbé híres náci gonosz karakter hasonmásává. Tudni kell, hogy teljesen egészséges az elméje. 7 éves kora óta rajong Red Skullért, ahogy azt valószínűleg mindannyian tettük valamelyik képregényhős kapcsán, Henry azonban eldöntötte, hogy az egész fizimiskáját feáldozza a rajongása oltárán. Mindezen átalakulások előtt elmeorvosok is megvizsgálták és semmi olyan torzulást nem találtak, ami miatt megakadályozhatták volna az öncsonkítással járó tervet. Herry egy 3 éves gyermek apukája, akit gondodsan nevel és aki láthatólag teljesen megbarátkozott a ténnyel, hogy apának be lehet látni az agyáig.

Kép

Az egyetlen dolog, amiben nem tudok azonosulni Red Skullal, az a náci ideológia.

- Henry Rodriguez

Ezt a kis gondolatot, azért fontos leszögezni a félelmetes megelenésű ember kapcsán. Tortúrája 7 évesen indult, amikor meglátta kedvenc karakterét egy képregényben. Az egyenruhás gonosz azonnal rabul ejtette a kis Henryt, aki évekkel később megtette az első lépéseket.

Kép

Elsőként a homlokába rakatott implantátumokat, amivel megalapozta a fejformáját, utána jött a szemfestés, ami nem a klasszikus értelemben vett eljárással zajlott. Ebben az esetben ugyanis szemgolyótetkóról beszélünk, tehát Henry fektére tetováltatta a szeme fehérjét. Utána jöttek a tetoválások az arcán, majd végül egy öncsonkítással koronázza meg magát, levágatta az orrát.

Kép

Nehéz megérteni, hogy egy ember miért csinál ilyesmit, de ha azt vesszük, hogy a dohányzással elsorvasztjuk a tüdönket, akkor igazából belefér. Mindenki úgy érzi jól magát, ahogy akarja, viszont az is igaz, hogy ahogy a dohányfüstöt sem akarják sokan szívni, úgy egy megcsonkitott embert se szívesen nézni. De el kell fordulni és örülni, hogy nekünk van orrunk.

Henry Rodriguez a kisfiával
Henry Rodriguez a kisfiával

Jól érzem magam a bőrömben. A sok fájdalom ellenére ez a legfontosabb számomra. A családom pedig mindenben támogat.

- Henry Rodriguez

A legutolsó műtét során Herry bevágatta a nyelvét, ami szinte már semmiség a többihez képest. Azért felmerül a kérdés, hogy egy komolyabb szélviharban min megy keresztül a vörösfejú alakreformer?

Daily Mail

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft