”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

4 film, ami megríkatja a legkeményebb férfiakat is

Nem vagyunk rá büszkék, de mindenkivel megesik a sírás. Amúgy ezzel semmi gond nincs - a nők nem fognak megutálni és gyengének tartani miatta, feltéve ha nem rendszeresen itatod az egereket.
Előfizetek

Nem vagyunk rá büszkék, de mindenkivel megesik a sírás. Amúgy ezzel semmi gond nincs - a nők nem fognak megutálni és gyengének tartani miatta, feltéve ha nem rendszeresen itatod az egereket.

Viszont vannak filmek, amiken bizony a legkeményebb férfiszív is összeszorul. Ezeknek a listáját gyűjtöttük össze.

Star Wars: Az ébredő Erő

Sokan egész gyerekkoruktól végigkísérték a történet alakulását. A jelenlegi legújabb rész végére pedig néhány férfinak könny szökött a szemébe. Lehet, hogy a nagy várakozás miatt érzékenyültek el, vagy a karakterek tették, de a hatása érezhető volt.

Good Will Hunting

Sokan úgy gondolják, hogy a film 90 százaléka rossz, viszont egyetlen mondat elég ahhoz, hogy könnyeket csaljon a férfiak szemébe: „Nem a te hibád”, csak ennyit mondunk.

Truman Show

Biztos, hogy te is feltetted magadnak a kérdést: mi van, ha tényleg mindenki egy disztópikus műsor része és minden hamis körülöttünk. A vége a legdurvább.

Az időutazó felesége

Amikor Henry, az időutazó meghal a felesége karjaiban miközben javában durrog a tűzijáték, tökéletesen megtestesíti a szerelmet. És igen, ha szégyen, ha nem, ettől is előjön belőlünk az érzékeny énünk.

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft