”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Életük utolsó szakaszában lévő betegek humánus ellátása mellett áll ki Gianni a Playboy Hero jótékonysági kampányban.

Geszti Péter és Simon Kornél is csatlakozott a Playboy kampányához
Előfizetek

Geszti Péter és Simon Kornél is csatlakozott a Playboy kampányához

Gianni: „Ne csak arcok legyünk, ha felelősségvállalásról van szó”

Életük utolsó szakaszában lévő betegek humánus ellátása mellett áll ki Gianni a Playboy Hero jótékonysági kampányban. A gasztro gurun kívül olyan nevek csatlakoztak idén a kezdeményezéshez mint Geszti Péter, aki hátrányos helyzetű tehetségeket támogat, valamint Nagy Ervin, Simon Kornél és Marsalkó Dávid.

Idén is elindult a Playboy Hero, amelynek célja, hogy sikeres üzletemberek és hírességek párokat alkotva hívják fel a figyelmet fontos társadalmi ügyekre. Az idei hősökhöz csatlakozott Gianni is, aki Holló Gáborral együtt segíti a Magyar Hospice Alapítványt.

Kép

„Nagyon stresszes világban élünk és sokszor elfelejtünk foglalkozni olyan ügyekkel, problémákkal, amelyek magunkon kívül másokat is érintenek. Szeretek néha megállni a mindennapok pörgésében és tenni valami mást, amivel segíthetek” – kezdte Gianni, aki már fiatalon szembesült egy családtag elvesztésével. „Sajnos a nagymamám nagyon korán itt hagyott minket, így pontosan tudom, hogy milyen nehéz ezzel megbirkóznia egy családnak. Örülök, hogy vannak olyan emberek, akik arra teszik fel az életüket, hogy mások méltósággal tölthessék el utolsó hónapjaikat.”

Kép

Geszti Péter Simon Kornél színésszel karöltve azon munkálkodik, hogy felhívják a figyelmet az ország leginkább hátrányos helyzetű kistérségében, Berettyóújfalu környékén élő gyerekekért dolgozó Igazgyöngy Alapítvány tevékenységére.

Kép

„Hiszek abban, hogy az ismertség erejét lehet és kell is társadalmi ügyek szolgálatába állítani. Segíteni tudjuk általa a valódi, civil hősöket, akik nem reflektorfényben dolgoznak, de a munka oroszlánrészét bizony ők végzik” – mondta Geszti Péter. Minden lehetséges módon segíteni kell az önszerveződő szférát. Az Igazgyöngy Alapítvány munkáját már régóta figyelemmel kísérem és nagyra tartom a munkájukat. Reményt és lehetőséget teremtenek tehetséges gyerekeknek egy olyan térségben, ahol szinte mindenki hátrányos helyzetűnek számít szociális értelemben.”

Kép

A kampányban részt vesz Nagy Ervin is, aki Nyáry Krisztiánnal működik együtt az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület érdekében, valamint Marsalkó Dávid is, aki Zwack Sándorral alkot párt, hogy bemutassák az Őrzők Alapítvány tevékenységének fontosságát.

A nagyszabású kampány lezárásaként 2016. december 3-án egy ünnepi gálaesten adományaikkal támogathatják majd a résztvevők az alapítványok munkáját. Addig is az olvasókon a sor, hogy eldöntsék, melyik szervezet kapja a közönségdíjat.

Szavazni az alábbi linken lehet: /hero/

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft