Tippek otthoni szexvideó készítéshez

Unod a pornót? Csinálj sajátot! Elmondjuk, mire kell figyelni, hogy ne maradjon el a siker.
Előfizetek

Unod a pornót? Csinálj sajátot! Elmondjuk, mire kell figyelni, hogy ne maradjon el a siker.

Amerikai Pite megvan? Ott ez egy apró technikai malőr következménye volt a home-videó kiszivárgása, sokan vannak azonban olyanok, akik tudatosan pakolják fel a netre egy-egy izgalmas légyottjuk legforróbb pillanatait. Miért jó a házi pornó?

Annak ellenére, hogy az internet rohamos elterjedését megelőzően a szakemberek mást jósoltak, a keresőprogramokba még ma is a szexszel kapcsolatos kulcsszavakat pötyögjük be a legtöbbször. De vajon hol csúszott hiba a számításokba? Valóban tévedtek a szakértők? Nos, igen is meg nem is. Igazuk volt, mert a világhálós szexpiac hagyományos formái a kilencvenes évek közepe óta nem bővültek tovább; tévedtek, mert napjainkban is sorra indulnak útjukra az új típusú erotikus tartalmakat kínáló oldalak. A világ ugyanis rákapott a házi pornóra. Egyre többen gyártják és mind többen keresik az amatőr szexmozikat. A harcos amerikai feminista, Camille Paglia egy tanulmányában kifejezetten pozitív jelenségként értékeli a házi (pornó)mozizás terjedését: „az amatőr pornó megjelenése egyértelműen hasznos, mert az emberek végre nem hagyják, hogy terapeuták, feministák vagy papok mondják meg nekik azt, milyennek is kell lennie a jó szexnek.”

Szárnyakat adunk vágyainknak!
A 32 éves könyvelő, Júlia a házi pornó vágyfokozó hatását emelte ki. „Lacival már két éve voltunk együtt, amikor egyszer előállt az ötlettel: készítsünk magunkról házi pornót! Mondanom sem kell, korábban elképzelni sem tudtam, hogy valaha is meg fogom engedni valakinek, hogy a legintimebb pillanataimat rögzítse. Elsőre persze elutasítottam, de folyamatosan ostromolt, és be kell ismernem, a fülembe ültette a bogarat. Végül az egyik este beadtam a derekamat, elkészítettük az első közös mozinkat. Őrülten izgalmas volt úgy szerelmeskedni, hogy tudtam, közben pörög a kamera. Arról nem is beszélve, hogy a közös mozizás minden esetben újra felébreszti a vágyat.”

Gyűjtögető szenvedély
A kimondottan szexi Rékát egészen más okok motiválták. „Nekem semmi bajom nem volt a szexuális életemmel, amikor belevágtam. Sőt egy kimondottan túlfűtött kapcsolatban éltem, talán éppen ezért sikerült leküzdeni a lámpalázat. Meg- csináltuk és rá is kaptunk. Valóságos kis archívumom van mind a mai napig ezekből a videókból! Minden pasival, akivel azóta összejöttem, megcsináltuk a filmecskénket. A srácok persze már nincsenek mellettem, de a mozik egytől-egyig megvannak. Ha egyedül vagyok, és éppen olyan a kedvem, meg szoktam nézni egyet-kettőt. Még ma is felizgatnak. Imádom őket!” – meséli kacéran.

Házimozi-bérlet
De akad olyan pár is, akik a kedvtelésükből üzletet csináltak.
Anita ma már havi szinten százezreket kaszál azzal, hogy kamera előtt, amatőrként szeretkezik. „Soha nem szerettem a pornófilmeket. Egyszerűen nem tudtam beleélni magamat egyetlen akcióba sem.
A műnyögés, az arcra fröcskölt sperma, a valószerűtlen pózok csak elvették a kedvemet a szextől. A kedvesem azonban imádta ezeket a mozikat. Nem akartam eltiltani, miközben én már nagyon untam Michelle Wildot, úgyhogy a barátnőm tanácsára egyik este bedobtam az ötletet, hogy csináljuk meg a saját videónkat. Áron persze rákattant. Hamarosan megvettük a kamerát, és belevágtunk. Az első kis mozik még tényleg amatőr próbálkozások voltak, de fokozatosan belejöttünk. Egyre izgalmasabb dolgokat vállaltunk be a kamera előtt. Minden alkalommal úgy éreztük, igazi pornósztárok vagyunk. És ezekben minden valódi volt, a hangok, a mozdulatok, az izomrángások, minden, az orgazmusom is. Aztán eljött az a pillanat is, amikor úgy döntöttünk, olyan jók ezek az anyagok, hogy érdemes másnak is megmutatnunk. Először egy amerikai oldalnak küldtük el a videókat, és megdöbbenésünkre nagyon gyorsan válaszoltak. 350 dollárt kerestünk az első négy mozinkkal. Ma már van egy saját oldalunk, amin hetente frissítjük a galériákat. Szexelünk és még pénzt is keresünk vele. Van ennél jobb?”

Tuti Home Porn Tippek

1. A kamera őszinte, itt nincs lehetőség retusra vagy komolyabb utólagos finomításokra. Ezért érdemes a fényekkel játszadozni. Inkább több, kisebb erejű fényforrás tűnik a legmegfelelőbbnek. A szépségfoltok, a csíkok, a narancsbőr és az egyéb apróbb hibák ilyenkor látszanak a legkevésbé. Nem érdemes túl sok közelit használni.

2. Első körben használjunk állványt. Így a rec gomb lenyomása után nincs más dolgunk, mint a lényegre koncentrálni. Higgyék el, az első alkalomra ez is elég! Hozzá kell ugyanis szokni a kamera jelenlétéhez.

3. A dögös fehérnemű sokkal ütősebb, mint a totális meztelenség, úgyhogy érdemes beszerezni ezekre az alkalmakra néhány szexi darabot.

4. Figyeljünk, hogy a kamerának pózoljunk. Ha később vissza fogjuk nézni a felvételt, jó ha látunk is majd valamit.

5. Ha csak a felvétel közbeni izgalom számít, akkor gondoskodjunk a törlésről. Az ilyen felvételek könnyen napvilágra kerülhetnek, főleg ha a telefonunk könyvtáraiban tároljuk azokat.

6. Soha ne éljünk vissza a felvételekkel. Parterünket az intim pillanatban felvett videóval zsarololni elég gerinctelen dolog. Vagy élvezzük vagy töröljük!

Heidi Klum a zuhany alól posztolt szexi videót

Rég láttuk meztelenül a 44 éves szupermodellt.

6 tudományos tény, amit nem biztos, hogy tudtál a vagináról

Shotgunosok, tévhitek és a G-pont tagadói.

Emily Ratajkowski topless kádazása nem nagyon lehetne szexibb

Saját fürdőruháját nem is reklámozhatta volna effektívebben.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő kedvezménnyel és még egy Playboy Exclusive magazint is postázunk

Csak 5950 Ft