Mire vágynak a nők?

Előfizetek

Ami biztos, hogy legalább heti 5 alkalommal akarnak szexelni, de csak úgy, ha a férfi néhány dologra különösen odafigyel.

Egyet így elöljáróban már leszögezhetünk, a nőtársadalom egyre rosszabbul viseli, ha a férfi nem közelít és ez bizony egyre gyakoribb. Szexuális érdeklődésben tehát egyáltalán nincs hiány a nők részéről!

45% igen is kívánja legalább 3-5 alkalommal hetente az együttlétet, sőt 34% még ráadásul többször is igényelné naponta. Adalékként még, hogy 44% szívesen próbálna ki szexuális segédeszközöket is, 13% szívesen részt venne egy forró játékban, 13% lelkes anál gyakorló és egy privát pornóforgatásra csak kevesen mondanának nemet, rendkívül izgatónak találnák.

Persze álmunkban sem gondolnánk, hogy a vasárnap délutáni kedvenc sorozatunk megnézése után szívesen támadna le kedvesünk. Pedig így van, csak észre sem vesszük a sok kínálkozó alkalmat, közeledést.

Olvasd el ezt is!

Sokunkat izgat, illetve bizonytalanná tesz a szőrzet kérdés, vagyis, hogy a nők mit várnak el ezen a téren. Ebben is segítségükre lehetünk. 51% igényli a borotvált hátat (ha esetleg kis bundával rendelkeznénk), 23% tartja fontosnak, hogy a nemi szervünk borotvált legyen, 13%, hogy a mellünk és 9%, hogy a hátsónk.

Nagyon igénylik a hosszú előjátékot (50%), hogy kellőképpen bemelegedjenek a nagy menetre. Szerintük 1-2 pozíció bőven elegendő, de az profin kidolgozott legyen és jól működjön. Érdekes, hogy nem is az zavarja őket, ha hamar a csúcsra jutunk, sokkal inkább attól kapnak idegrohamot (38%), ha nem megy el a pasi. Érdemes tehát teljesen átadnunk magunkat, ellazulni és nagymamánk közelgő születésnapján elmélkedni.

Lassan már azt gondolhatjuk, hogy a nőknek soha semmi nem elég?

Szerencsénkre viszont 57% esküszik arra, hogy egy kiadós szex sokszor megoldja a bajokat, elcsitítja a balhét és nem utolsó sorban feszültség levezetésre sem rossz. Az viszont nekünk elkeserítő lehet, hogy csak 3% nyeli le a spermát, 7%-uk pedig kifejezetten élvezi, ha beterítjük őt nedűnkkel. Na, de hogyan is tegyük legénytejünket ízletesebbé? Habzsoljunk minél több ananászt és kivit!
Ha ezen is túl vagyunk, jobb ha tudjuk, hogy 7% még egy swinger klubba is szívesen ellátogatna velünk. Uraim! Tessék elkezdeni fűzni a kedvest, hátha.

Ja, a legfontosabb kérdés, ami minket egyfolytában foglalkoztat:
Mennyire számít a méret?

Itt vannak a fürdőruhában pózoló Palvin Barbi képei a Sport Illustrated magazinból

A magyar szupermodell másodszor is bekerült a világ leghíresebb magazinjába, amiben kizárólag fürdőruhában szerepelnek a lányok.

Mi miért nem futunk össze ilyen csajokkal kirándulás közben?

A természet lágy ölén öröm természetes szépséget vetkőzni látni.

Ez a szexi csaj lépett ki az estéinkből

Ennek örömére elevenítsük fel, milyen szexi Kiss Ramóna!

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 2017-re féláron! Most féláron fizethetsz elő!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves