Mire vágynak a nők?

Előfizetek

Ami biztos, hogy legalább heti 5 alkalommal akarnak szexelni, de csak úgy, ha a férfi néhány dologra különösen odafigyel.

Egyet így elöljáróban már leszögezhetünk, a nőtársadalom egyre rosszabbul viseli, ha a férfi nem közelít és ez bizony egyre gyakoribb. Szexuális érdeklődésben tehát egyáltalán nincs hiány a nők részéről!

45% igen is kívánja legalább 3-5 alkalommal hetente az együttlétet, sőt 34% még ráadásul többször is igényelné naponta. Adalékként még, hogy 44% szívesen próbálna ki szexuális segédeszközöket is, 13% szívesen részt venne egy forró játékban, 13% lelkes anál gyakorló és egy privát pornóforgatásra csak kevesen mondanának nemet, rendkívül izgatónak találnák.

Persze álmunkban sem gondolnánk, hogy a vasárnap délutáni kedvenc sorozatunk megnézése után szívesen támadna le kedvesünk. Pedig így van, csak észre sem vesszük a sok kínálkozó alkalmat, közeledést.

Olvasd el ezt is!

Sokunkat izgat, illetve bizonytalanná tesz a szőrzet kérdés, vagyis, hogy a nők mit várnak el ezen a téren. Ebben is segítségükre lehetünk. 51% igényli a borotvált hátat (ha esetleg kis bundával rendelkeznénk), 23% tartja fontosnak, hogy a nemi szervünk borotvált legyen, 13%, hogy a mellünk és 9%, hogy a hátsónk.

Nagyon igénylik a hosszú előjátékot (50%), hogy kellőképpen bemelegedjenek a nagy menetre. Szerintük 1-2 pozíció bőven elegendő, de az profin kidolgozott legyen és jól működjön. Érdekes, hogy nem is az zavarja őket, ha hamar a csúcsra jutunk, sokkal inkább attól kapnak idegrohamot (38%), ha nem megy el a pasi. Érdemes tehát teljesen átadnunk magunkat, ellazulni és nagymamánk közelgő születésnapján elmélkedni.

Lassan már azt gondolhatjuk, hogy a nőknek soha semmi nem elég?

Szerencsénkre viszont 57% esküszik arra, hogy egy kiadós szex sokszor megoldja a bajokat, elcsitítja a balhét és nem utolsó sorban feszültség levezetésre sem rossz. Az viszont nekünk elkeserítő lehet, hogy csak 3% nyeli le a spermát, 7%-uk pedig kifejezetten élvezi, ha beterítjük őt nedűnkkel. Na, de hogyan is tegyük legénytejünket ízletesebbé? Habzsoljunk minél több ananászt és kivit!
Ha ezen is túl vagyunk, jobb ha tudjuk, hogy 7% még egy swinger klubba is szívesen ellátogatna velünk. Uraim! Tessék elkezdeni fűzni a kedvest, hátha.

Ja, a legfontosabb kérdés, ami minket egyfolytában foglalkoztat:
Mennyire számít a méret?

Mariah Carey szadomazo kisördögnek öltözött egy Halloween buli miatt

A mellben még mindig nagyon erős énekesnő láttán sírva fakadtak a gyerekek

Britney melltartója feladta

A színpadon szakadt el Spears kisasszony pántja

Scarlett Johansson popcorn boltot nyitott Párizsban

Az amerikai színésznő személyesen nyitotta meg a boltot, és azt is elárulta, hogy melyik a kedvenc ízesítése

Félmeztelenül pózolt a Kardashian-Jenner lány

Kivételesen nem egy Kardashian vetkőzött, de majdnem

Madonna után most egy adag rosszfiúval packázik a BMW sofőr

A BMW a legújabb luxusautóját reklámozza a hollywoodi filmekből ismert eszközökkel

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

AKCIÓS ELŐFIEZTÉS! Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft!!! Így most 995 Ft helyett csak lapszámonként 495 Ft!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves