Öt tipp, hogy ne sülj fel az első bevetésen

Előfizetek

A szex olyan, mint a pizza. Ha rossz, akkor is jó. Ettől függetlenül van pár dolog, amire érdemes odafigyelni.

Rengetegszer megnevettetted, konstans a haját igazgatja, kaján mosolya huncutul tölti be a teret. Magabiztos vagy, hiszen kifejezetten jól sikerült az első három randi. A tükörbe nézve önmagadat doppingolod, majd belépsz a hálószobába, és elbizonytalanodsz. Mi van, ha rossz lesz?

Lépjünk túl a kötelező körökön. Ezen felesleges feszülni, hiszen a szex olyan, mint a pizza. Ha rossz, akkor is jó. Első lépésként felejtsd el a maximalizmust, hiszen ez egy tanulási folyamat, egy igazi felfedezőút. Ezzel el is érkeztünk a második hasznos tipphez.

Sokan azt gondolják, hogy a szex közbeni beszéd tabu, pedig ez egyáltalán nem igaz. A kommunikáció kiemelten fontos az első alkalmak előtt, illetve közben. Egyáltalán nem ciki, például, megkérdezni a nőt, hogy melyik pózt preferálja. Még jobb, ha már valamelyik beülős randin szóba kerül a szex, de csak akkor hozd fel, ha egyébként is abba az irányba halad a beszélgetés.

Ha lehet, olyan helyen szálljon le a sas, ahol senki nem zavarhatja meg a röppályáját. Sokkal inkább el tudja engedni magát a nő, ha biztosan tudja, hogy anyuka nem fog benyitni a holnapi ebédről való konzultáció okán.

Nem árt felkészüli egy kicsit testileg a nagy napra. A szőr-kérdésben nem kívánunk állást foglalni, férfiak esetén tolerálható, hölgyeknél csupán mérsékelten. Gyakori tévhit, hogy a péniszre fújt dezodorért, vagy parfümért rajonganak a csajok. Ez már csak azért sincs így, mert a hatás csak rövid távú, pár perc után kellemetlen szagokat termel a test, miközben megpróbálja helyre állítani a bőrfelület kémiai egyensúlyát.

A lélek formába hozása is elengedhetetlen a sikerhez. Ha nem állsz rá készen, inkább kérj halasztást. A választottad értékelni fogja, hogy őszinte vagy vele, így egy rövid idő után még inkább kirobbanó élményben lehet részetek. Ha viszont már mindketten tépnétek a ruhát a másikról, akkor képzeld el, hogy milyen lesz. Fókuszálj a pozitív dolgokra, és biztosan nem érhet baj.

Itt vannak a fürdőruhában pózoló Palvin Barbi képei a Sport Illustrated magazinból

A magyar szupermodell másodszor is bekerült a világ leghíresebb magazinjába, amiben kizárólag fürdőruhában szerepelnek a lányok.

Mi miért nem futunk össze ilyen csajokkal kirándulás közben?

A természet lágy ölén öröm természetes szépséget vetkőzni látni.

Ez a szexi csaj lépett ki az estéinkből

Ennek örömére elevenítsük fel, milyen szexi Kiss Ramóna!

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő 2017-re féláron! Most féláron fizethetsz elő!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves