8 kutató szerint ezek az őrültségek megváslósulhatnak a jövőben

Előfizetek

A jövőt most éljük, egyre több olyan dolog elérhető manapság, amiről régen még csak sci-fi filmekből hallottunk. Mindig van feljebb, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a következő teóriák, amik szakértők szerint hamarosan tényleg meg is valósulhatnak.

Gyógyulj, mint egy malac
A belső szervek újraépítése valósággá válhat. A beteg szervet sejtekre kell hozzá bontani, csak a külső rétegüket megtartva pedig egészséges sejtekkel kell feltölteni, így lesz egy rossz veséből vadiúj, egészségesn működő szerv. Már sertésekkel több kísérletet is végeztek a kutatók.

Hús a laborból
Megfelelő környezetben képesek leszünk húst előállítani. Kutatók már létrehoztak egy mesterséges hamburgert, de annyira drága lenne, hogy nem lehetne tömeggyártásban is kipróbálni. A jövőben viszont biztos lesz erre kedvezőbb lehetőség - vallják a szakértők.

Nanorobotok
Az orvosi technológia hamarosan eljut arra a szintre, hogy mesterségesen állítson elő embereket. A nanorobotok képesek lehetnek arra is, hogy megduplázzák magukat, így például a Földhöz hasonló bolygókra lehetne küldeni őket, hogy körülnézzenek, mielőtt emberek is elutaznának oda.

Felhők fölött
A Vénusz atmoszférája hasonló a Földéhez, ezért 50 km-es magasságban akár ott is élhetnénk. Talán nemsokára tényleg ott is laknak majd emberek.

Álomgép
Japán kutatók épp egy olyan eszközön dolgoznak, mely felveszi és vissza is tudja játszani az álmokat.

Gépember
Egy nap képesek leszünk arra, hogy a számítógépek emberi agyhoz hasonlóan működjenek és öntudatuk is legyen. Az alapelemek már megvannak, kutatóknak már sikerült olyan mesterséges agyakat létrehozni, melyek 1-2 millió neuront tartalmaznak. Az emberi agyban egyébként 100 milliárd van.

Tárgyak teleportálása
Nagy rá az esély, hogy a jövőben élettelen dolgokat tudunk majd teleportálni valamilyen formában.

Fogyás pirulával
A barna zsír felelős a testzsír csökkentéséért, szakértők pedig azon dolgoznak, hogy olyan anyagcserefokozó eszközöket fejlesszenek, melyek hatására még több testzsírt dolgoz fel a barna zsír, így lehet majd fogyni egy tabletta segítségével.

Olvasd el ezt is!
Már nem nyerő a csupaszság! újra népszerű a bozont!

Érdekli még egyáltalán az embereket az, kinek milyen a fazonja odalent?

5 ok, amiért a nők kerülik a szexet

5-ből 1 nő nem elégedett a szexuális életével - derül ki egy új kutatásból.

Itt sör, ami megnöveli a libidód

Ha küzdened kell az ágyban, jobb alkohollal indítani a menetet. Erre kínál megoldást a Cerne Abbas sörfőzde is, akik különleges italt alkottak annak érdekében, hogy minden jól menjen az ágyban.

89 éves korában elhunyt Sir Roger Moore

Egyike volt a leghíresebb színészeknek, akik James Bond szerepébe bújhattak.

Mikropénisszel is lehet teljes életet élni?

A világ egyik legbátrabb emberének vallomása. Ant Smith erre az élő példa, aki 16 éve teszi boldoggá feleségét.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetés

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves