Kell nekünk az új iPhone?

A mai technológia újítások már nem akkorák, mint pár éve. Az Apple kiadta az új iPhone-t, ami kétségtelenül gyönyörű, gyors és modern. De kell ez nekünk?
Előfizetek

A mai technológia újítások már nem akkorák, mint pár éve. Az Apple kiadta az új iPhone-t, ami kétségtelenül gyönyörű, gyors és modern. De kell ez nekünk?

Ami említésre méltó, az az új külső, a Plus dupla kamerája és a vízállóság. Az új képrögzítő talán a legnagyobb extra, amivel tulajdonképpen kaptunk egy optikai zoomot, mivel a második kamera egy mini teleobjektív. Így amikor lusták vagyunk lépni egyet, már megoldja helyettünk a technika. Menő újítás, de ellennénk nélküle is.

Kép

Az új fényezés a jet black nevet kapta. A képek alapján valóban káprázatos készülék csak 128 és 256 gb-os tárhellyel lesz kapható, így ez marad a tehetős vásárlóknak szánt extra az apple kínálatában.

A telefon vízálló lesz. Valószínűleg, ha boardshortunk zsebében hagyjuk, amikor besétálunk az Égei tengerbe, akkor búcsút mondhatunk neki, de szakadó esőben már nyugodtan írhatunk sms-t. Ezzel szemben az újonnan bemutatott Apple Watch Series 2 viszont vízálló lesz, így már úszáskor is használhatjuk, sőt a aktivitásokban a vizisportok szerelmesei is találnak segítséget teljesíményük méréséhez.

Kép

Ami negatívum, hogy az Apple kiszórta a füllhalgató csatlakozóját. Mostantól a töltő veszi át a szerepét, amit egy átalakítóval tudunk majd a meglévő füleseinkkel használni. Ezt az átalakítót a cég mellékeli a dobozban, egy baj van csak vele, mégpedig ha elveszítjük. Nyilván megvan az ok, hogy változtattak – azon túl, hogy mindenki átálljon a Beatsre, de gondoljunk bele, hogy az átalakítós macerán túl a középre helyezett csatlakozó miatt kidobahtjuk a futáshoz eddig használt tokokat. Cserébe viszont a sima tokokat is, amik az új dupla hangszóró miatt nem lesznek kompatibilisek, az új készülék ugyanis kapott egy felső speakert is, ezzel is növelve a sztereó élményt.

Kép

Tegnap este azt is megtudhattuk, hogy milyen jó lesz nekünk az új Apple órában élni.

A külső nem változott, a legnagyobb újítás, hogy az óra vízálló lesz és megkapta a GPS-t, amivel mostantól telefon nélkül is sportolhatunk, az óra minden lépésünket pontosan rögzítiti majd. Eddig nem használhattunk teljeskörűen más gyártó által készített futóalkalmazásokat, így sokak kedvence a Nike running app is korlátozottan működött. A két óriás azonban most összefogott és kiadták az Apple Watch Nike editiont, ami külsejében és tudásában csak a futókért fog létezni. Azt gondolom, az Apple sok rajongót szerzett most ezzel a húzásával.

Kép

Az iPhone új színei szépek, a tudás űrtechnika, az új csatlakozó béna. Ennek ellenére a fél világ váltani fog és ez valahol rendjén is van, mert ez egy ilyen kor. Ha valaki most venne új telefont, a 6S remek döntés lehet! Az új iPhone október környékén érkezik hazánkba.

Kép
Kép

képek: gettyimages, apple

Justin Trudeau zokniforradalma újabb mérföldkőhöz ért

C3PO és R2D2 után úgy érezte, van még ebben.

A szexi pilótanő az extrém sportokban is nagyon ott van

Eva Claire Marseille csak úgy habzsolja az életet.

Wonder Womannel robbanthat bankot Mundruczó Kornél

Bradley Cooper oldalán tűnhet fel a csodanő.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Most féláron fizethet elő egész évre!

Csak 4950 Ft