”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

14 nő árulja el, mi a legjobb a férfilétben

Mind ismerünk pár nőt. Nő az anyánk, a barátnőnk, ha szerencsésebb vagy, akár még lánytestvéred is van. És ez még mind csak maximum 3! Azért mégis valamiféle sejtésünk van arról, hogy kemény dolog nőnek lenni.
Előfizetek

Mind ismerünk pár nőt. Nő az anyánk, a barátnőnk, ha szerencsésebb vagy, akár még lánytestvéred is van. És ez még mind csak maximum 3! Azért mégis valamiféle sejtésünk van arról, hogy kemény dolog nőnek lenni.

Kép

Persze vannak előnyei nőnek lenni - például ingyen italok a bárban-, de hátrányai is -hazafelé, este, egyedül sétálni nem veszélytelen. A Redditen árulták el páran - egészen pontosan 14-en, miért irigykednek a férfiakra.

Zsebek
Sokkal több zseb van a ruháikon, mint nekünk, nőknek. Ez elég hasznos tud lenni.

Mellek
Lapos mellkas. Miért nem futhatok én is anélkül, hogy a sportmelltartómmal kellene küzdenem? Ráadásul a hasamon sem tudok aludni. És a hátam is fáj.

A kapcsolatok
A férfiak barátságánál nincs jobb dolog. Ilyen kötődést kialakítani viták és drámázás nélkül, egyszerűen fantasztikus.

Vér
Nem jön meg nekik minden hónapban 5-7 napon keresztül és nem érzik azt, hogy kiszakad a méhük a helyéről, úgy görcsöl a hasuk.

Szépség
A pasim felébred, dob egy tust, felkap valamit és 15 perc alatt összekészül. Szerencsés. Nekem is menne, ha úgy akarnék kinézni, mint egy vizes félőrült.

Határok
Tovább várhatnak a családalapítással. A nőknél az a +5 év sem piskóta, de egy férfi kevesebb "jótanácsot" kap a gyerekvállalást illetően.

Téli szórakozás
Bele tudják vizelni a hóba a nevüket.

Szívás lenne
Nem ők szülnek gyerekeket.

Egyetlen szó
Helikopterezés

Nyugalom
Én nőként nem mehetek el egy szórakozóhelyre anélkül, hogy oda ne jöjjön hozzám valaki. Apám és a nagybátyám viszont megtehetik.

Megyek
Annyira könnyen eljutnak a csúcsra. Bárcsak nekem is minden alkommal orgazmusom lenne, amikor szexelek. Vagy maszturbálok. Annyira könnyű és gyors.

Szőrmentén
A szőrös férfitest társadalmilag teljesen elfogadott, nem kell kétnaponta borotválkozni.

Olajcsere
Jó lenne, ha nem kezelnének úgy, mint egy gyökeret, amikor olajcserére várok a kocsimmal.

Egyedül
Nem kell félniük este, vagy bármikor, amikor egyedül közlekednek. A férfiak bármit megcsinálhatnak egyedül, akárhol is vannak.

Olvasd el ezt is!
SI-lány: Camille Kostek, a világ legszexibb cheerleadere

A New England Patriots szurkolóit nyűgözte le a 25 éves bombázó.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft