”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Így lépj ki az unalmas, mérgező, rossz kapcsolatból

Mind éltünk már olyan kapcsolatban, amiből idővel kialudt a tűz. Nem arról beszélünk, amikor pár hétig vagy hónapig nehezebb időszakot éltek meg, hanem ami konkrétan megöl, annyira unalmas és rosszul működik.
Előfizetek

Mind éltünk már olyan kapcsolatban, amiből idővel kialudt a tűz. Nem arról beszélünk, amikor pár hétig vagy hónapig nehezebb időszakot éltek meg, hanem ami konkrétan megöl, annyira unalmas és rosszul működik.

Kép
forrás: playboy.com

Szinte az összes haldokló kapcsolatot 2 kategóriába lehet sorolni:mérgező és stagnáló. Ekkor szükség lehet egy B tervre, ami segít megfelelően lezárni a haláltusát.

Vedd észre a jeleket
A stagnáló kapcsolat jele, ha már nem bírod elviselni azt, ahogy a párod rág, lélegzik, vagy egyáltalán azt, hogy létezik. Előfordulhat az is, hogy passzív-agresszív hangnemben beszélsz a jövőbeli exeddel. Lassan mindketten tönkreteszitek egymást. A problémákat orvosoltátok, de nem történt nagy változás. A szex sosem volt jó, most pedig vagy nincs, vagy egy megoldandó feladat. Olyan, mintha börtönben élnél, a kulcsot pedig lenyelted volna. Nem tudsz már sorozatot nézni vele és azt tetteni, hogy nincs semmi baj.

A mérgező kapcsolatok alapja a se veled, se nélküled viszony. Az életed tényleg nagyon elcseszik. A veszekedések agresszív ordítozássá fajulnak.

Mindket esetben már több tilos jelzést is észre kellett volna venned, most pedig egyenesen a szakadékba tartasz. Már a haverjaid is észrevették, a családod utálja a párod. Tükörbe nézel és haragszol magadra.

Így lépj ki belőle
A stagnáló kapcsolatokból azért nehéz kilépni, mert annyira kényelmesek, mint a kitaposott cipőd. Még ha idegesít is a párod, kötődsz hozzá és talán szereted is. Ez a szakítás gondos tervezést igényel.

Ha észrevetted, hogy a végét járja, mentálisan fel kell készülnöd a szakításra. Kezdd el megszervezni a szakítás utáni életed. Keress albérletet és tervezz előre!

A mérgező kapcsolatból könnyű kilépni, viszont nagyon nehéz megállni, hogy ne melegítsétek fel újra a káposztát. Itt is van szükség rehabra, ezért a barátaid, vagy a terapeuta is segíthet a lezárásban.

Tartsd meg a távolságot
A gyász után a stagnáló kapcsolatból kilépők általában felszabadulnak. A probléma akkor kezdődik, amikor az exed összejön valaki mással. Ilyenkor vegyél erőt magadon és gondold át, miért nem működött köztetek a dolog.

A mérgező kapcsolatból származó folyamatos stressz kikészíti az agyad, ezért fontos, hogy megfelelő segítséget kapj a feldolgozáshoz. Ne válaszolj az üzenetekre, ne fogadd a hívásokat, vége van. Merj nemet mondani!

Olvasd el ezt is!
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft