Masszázs belülről - avagy az ujjazás művészete

Ugye szeretnéd feldobni a szexuális életed? Többet és jobbat akarsz nyújtani partnerednek, mint az elődök? A Playboy szakértőjének segítségével most mesterré válhatsz. A belső masszázs mesterévé. Minden nő legnagyobb örömére.
Előfizetek

Ugye szeretnéd feldobni a szexuális életed? Többet és jobbat akarsz nyújtani partnerednek, mint az elődök? A Playboy szakértőjének segítségével most mesterré válhatsz. A belső masszázs mesterévé. Minden nő legnagyobb örömére.

Jól tudjuk, a masszázsnak számtalan hasznos, a testi és a lelki egészségre egyaránt ható pozitív hatása van, például fokozódik a nemi vágy. Szakértőnkkel ezt vizsgáltuk meg tüzetesebben.

Keleti alapok

Kezdjük talán azzal, hogy a technikát Yoni masszázsnak hívják. A szó szanszkrit eredetű, a jelentése pedig nem más, mint vagina, tágabb értelemben megszentelt hely vagy szentély, nálunk egyszerűen csak női nemi szerv. A Tantrában további jelentéstartalmakkal is felruházták a szót, ezek pedig nem mások, mint a szeretet és a tisztelet. Nem is véletlenül, hiszen a technika lényege ezekből fakad, a partner szeretetéből, illetve tiszteletéből. Mire jó? „Véleményem szerint mindenre” – folytatja a szexdoki. „Maga a masszázs lehetőséget nyújt az ellazulásra és a szorongások oldására. Az eredeti technika egyébként nem az orgazmus elérésére lett kifejlesztve, a kielégülés csak kellemes mellékhatásként jelentkezett. Ezért semmiképpen nem kell elkedvetlenedni, ha az első próbálkozások nem járnak átütő sikerrel. Az orgazmusig vezető út lehet hosszabb és rövidebb is, ám az biztos, bármeddig is tart a dolog, a hozzá vezető út kéjjel van kikövezve. Ha pedig az áhított orgazmus bekövetkezik, rendszerint hosszabb és intenzívebb kielégüléssel jár, mint általában. Érdemes tehát dolgozni érte. Siettetni viszont nem szabad, mindennek megvan a maga üteme.” Rákészülés „Irány a toalett! – ennek okait nem részletezném” – kezdi a doki.
„Ha ezen túl vagyunk, jöhet a testi-lelki és egészségügyi okok miatt kötelező kiadós tisztálkodás. A fürdés megtisztít és ellazít, úgyhogy duplán jó” – hangsúlyozza. „Ezek után érdemes valami kellemes, nyugodt zenét becsempészni a CD-lejátszóba, meggyújtani néhány illatgyertyát, illetve puha kispárnákra is szükségünk lehet. A hely kiválasztása rendkívül fontos, a hüvelymasszázs nem megy akárhol. Nyugalomra és kényelemre van szükségünk. Ha minden összeállt, belekezdhetünk a ráhangolódásra. Itt következnek a simogatások, az ölelések, csókolgatások – persze csak akkor, ha a párunkkal vágunk bele a nagy játékba.”

Masszázs, szexmasszázs, erotikus masszázs
„Feküdjön a partnere a hátára, helyezzen kispárnát a feje alá, így nem csak érzi, de látja is, hogy mit ügyködünk rajta. Bárki, bármit mond – a nők számára is fontosak a vizuális élmények az ágyban. Egy másik párna kerüljön a hölgy popsija alá, kissé megemelve a csípőjét. A lábakat széttárva, a térdeket kissé behajlítva kell elhelyezni, így a nemi szerv szinte kínálja majd magát. A lényeg: mindent és mindenhol elérjünk” – mondja Attila. „A siker egyik pillére a helyes légzéstechnika elsajátítása. Nem kell itt semmi trükközésre gondolni, egyszerűen koncentrálni kell arra, hogy a levegő beszívása, illetve kifújása szabályos ütemű legyen. A masszázs egész időtartama alatt mély, lassú és pihentető légzést kell alkalmazni, még akkor is, ha szexuális izgalomba jut a partnerünk. Ez elsőre nem tűnik nehéznek, ám a gyakorlatban igenis oda kell figyelni, mert ahogy nő a vágy, alapból gyorsul a légzés is. Kis odafigyeléssel azonban uralmunk alá vonhatjuk a testünket. Ez a feladat persze a elsősorban a hölgyekre hárul… Indításként a lábakkal, a hassal, a combokkal és a mellekkel kell foglalkozni. Hol erősebb, hol gyengébb érintésnek kitéve az említett területeket. Ha megfelelően elő van készítve a Yoni, megjelennek a gyönyör első cseppjei. Ekkorra érkezett el az idő arra, hogy elkezdjünk foglalkozni a vaginával is. Hogy mennyi ideig tart ez az út? Nos, ez egyénfüggő. Van, aki tíz perc alatt eljut ebbe az állapotba, míg másoknak fél óra sem elég a teljes ráhangolódásra. Figyeljünk tehát a partnerünkre, nem szabad semmit siettetni!”Finisben
„Ha elérkezettnek látjuk a pillanatot, megérinthetjük a nemi szervet. Ajánlatos masszázsolajat vagy síkosítót használni, még akkor is, ha partnerünk lába között komolyan megindult a gyönyört jelző nedvek képződése. Kezdje finoman masszírozni a szeméremdombot és a nagyajkakat. Ne siessünk, a masszázs lazít és örömöt ad – gondoljunk közben mindig erre. A következő lépésben a hüvelyk- és a mutatóujjal óvatosan nyomjuk össze a nagyajkakat és csúsztassuk ujjunkat fel és le. Ugyanezt megismételve a kisajkakkal is! Közben figyeljük a nő légzést, ha gyorsít, hívjuk fel ismét a figyelmét a helyes légzésre! Segíti folyamatot, ha a masszázs során végig keressük, sőt a lehetőségek szerint minél tovább meg is tartjuk a szemkontaktust. Ezek után jöhet a csikló izgatása: finoman simogatva az óra járásának megfelelően, majd fordítva is. A hüvelyk- és mutatóujjal óvatosan össze is nyomhatjuk. A csikló izgatása sok örömet szerezhet, de most nem ez a fő cél, pontosabban nem a csiklón keresztül akarjuk elérni a beteljesedést, úgyhogy ebben a fázisban is bátran figyelmeztessük partnerünket a folyamatos, nyugodt légzésre. Nem lesz egyszerű, de a végeredményért megéri kicsit odakoncentrálni. Ha elérkezett az idő, lassan helyezzük a jobb kezünk középső ujját a vaginába, az ujjakkal óvatosan felfedezve a hüvely belsejét. Ne szabad sietni, legyen nagyon gyengéd a folyamat! Az ujjakat mozgassuk belül felfelé, lefelé és oldalirányban is. Ütemesen változtatva a mélységet, a sebességet és a nyomás erejét. Az izgatást az úgynevezett »gyere ide!« mozdulattal folytassuk: a tenyér felfelé nézzen, a középső ujj a hüvelyben, miközben egy horgot képezve kezdjük magunk felé húzni a nőt. Ezzel a mozdulattal a g-pont ostromába kezdünk bele, amely sok esetben a kéj belső központja. A Tantra ezt egyébként szent helynek tartja, de az is, hiszen ezen a ponton keresztül olyan magasra járathatjuk szívünk választottját, amilyenre más módon nem lenne képes. A nő ilyenkor vizelési ingert érezhet, de ez nem baj, sőt! A hasának finom megnyomásával ebben a fázisban már a spriccelős orgazmus is előidézhető. Ha nem akarunk itt megállni, a következőkben vessünk be több ujjat is. Amennyit csak lehet, illetve amennyit a partner magába képes fogadni. A nők különben szeretik a telítettség érzését, legalábbis a hüvelyükben. De ne szabad kapkodni, legyünk nagyon óvatosak! És miközben az egyik kéz belül ügyködik, a másik ostromolhatja a csiklót. Újabb finomságként megostromolhatjuk a hátsó bejáratot is. Lassan és óvatosan helyezzük a jobb kéz kisujját a nő popsijába. A Tantrában erre azt mondják: ha a kisujj a nő végbelében, a gyűrűs és a középső ujj a hüvelyben, a hüvelyk pedig a csiklóján van, »az ember a kezében tartja a világmindenség egyik csodáját«.”

Túl a csúcson
„A jó légzés megtanulása ugyan a nő feladata, ám ebben is sokat segíthet a férfi. A rutin és a gyakorlat persze sokat számít, a nőknél idővel többszörös orgazmus(ok) következhet(nek) be egyre erősebb, hevesebb intenzitással. A Tantrában a jelenséget a »hullámok meglovagolásának« nevezik. Szerencsére a nők többsége a Yoni masszázs segítségével képessé válik a többszörös orgazmus élményére.”

Szerző: Ribánszky Zsolt

Szexi szörfös szöszik - A dúskeblű Holly-Daze Coffey

Az ausztrál bombázó deszkával a lábán született.

Johanne Landbo meztelen képei őrjítő hatással vannak a férfiakra

A dán szupersztár nem takar el semmit, és ez így van jól.

Vörösek a szemeid? Íme egy csomó megoldás, ami ekkor hatásos lehet (nem, a szemcsepp nincs köztük)

Gyakran bevörösödnek a szemeid? Több dolog is állhat a háttérben, azonban a szemcseppen kívül más módszerekkel is csökkentheted a tünetet.

Futótűz a fanyalgókra - Daenerys Targaryen meztelenségét magyarázza

Emilia Clarke kiakadt azokra, akik pornóhoz hasonlították a Trónok harcát.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő kedvezménnyel és még egy Playboy Exclusive magazint is postázunk

Csak 5950 Ft