”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Fluor Tomi: „Mi magunk is bohócok vagyunk”

Istenes Bence és Fluor Tomi személyesen is megtapasztalhatta a nevetés gyógyító erejét.
Előfizetek

Istenes Bence és Fluor Tomi személyesen is megtapasztalhatta a nevetés gyógyító erejét.

A Playboy Hero jótékonysági kampányhoz csatlakozva a Bethesda Gyermekkórházba látogattak a srácok, ahol a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkatársaival derítették jobb kedvre a kórház kis lakóit. Bence és Fluor így szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy egy mosoly a legnehezebb pillanatokon is átsegítheti az embert.

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány 1996 óta segíti Magyarországon a gyermekek és idősek gyógyulását, hitvallásuk hogy a nevetés a legjobb gyógyszer. Kezdetben csak Budapesten, mára már vidéki gyermekkórházakban és idős otthonokban is vizitelnek a bohócdoktorok. Erre a nem mindennapi hivatásra szeretné felhívni a figyelmet Istenes Bence és Fluor Tomi, akik a Playboy Hero jótékonysági kampányának keretében meglátogatták a bohócdoktorokkal a Bethesda Gyermekkórház kis betegeit.

„Szeretem a gyerekeket és általában hamar megtalálom velük a közös hangot is. Most is így volt, és remélem, hogy ezzel a találkozással sikerült mosolyt csalnom az arcukra és hozzájárulhattam ahhoz, hogy egy kicsit jobban érezzék magukat. Van egy kistesóm, akivel igyekszem minél több időt együtt tölteni, vele is sokat bohóckodok, mert hiszek abban, hogy a nevetés sok mindenre megoldás lehet. Hétköznap is próbálok minél többet mosolyogni, és a feszült helyzeteket humorral oldani” – árulta el Istenes Bence, aki vallja, hogy a nevetés a beteg gyerekek számára is nagy segítség lehet. Hasonlóképp vélekedik Fluor Tomi is, aki elmesélte, hogy nem esett nehezükre azonosulni a bohócdoktorokkal.

„Mi magunk is bohócok vagyunk Bencével, azért élünk, hogy másokat szórakoztassunk és örülünk, ha nevetnek körülöttünk. A mosolygást csak elkezdeni kell tudni, utána már az egész környezetünk velünk örül” – kezdte Tomi, aki örömmel látta, hogy a bohócdoktorok felnőttként is megőrizték gyermeki énjük egy részét, aminek köszönhetően még könnyebben hangolódnak rá a kicsikre. „Az egészben az a legszebb, hogy ha jókedvet adsz, akkor a gyerekek azonnal viszonozzák. Egy apró gesztusért, kedvességért is rendkívül hálásak” – magyarázta az énekes.

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft