”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Életmentő ajándéktippek (X)

Utolsó pillanatban is van esély! Még nem késő megtalálnod a tökéletes meglepetést a barátnődnek, az anyukádnak vagy a lánytestvérednek. Válaszd a kényelmes megoldást, kövesd a Butlers tippjeit, és rendelj mindent a webshopról!
Előfizetek

Utolsó pillanatban is van esély! Még nem késő megtalálnod a tökéletes meglepetést a barátnődnek, az anyukádnak vagy a lánytestvérednek. Válaszd a kényelmes megoldást, kövesd a Butlers tippjeit, és rendelj mindent a webshopról!

Barátnőnek/Feleségnek

Két ajándék, amelyekkel nem lőhetsz mellé, és egyszerre leszel figyelmes és kreatív, egyszóval álmai férfija. Újítsd meg a karácsonyi dekorációt! A nőd évek óta panaszkodik, hogy „kellene néhány új dísz”, vagy „már megint elfelejtettük az égősort”? Lepd meg, és vedd le a lábáról kifinomult ízléseddel! Természetesen itt biztosra kell menned, de ha a Butlers webshopról választasz karácsonyfadíszeket, gyertyákat, mécsestartókat, biztos lehetsz benne, hogy eltalálod az ízlését!

Minden nőnek van egy, de inkább több nagy álma, ha bútorokról van szó. Egy kényelmes fotel, melyben esténként elmélyülten olvashat, egy kerti pad, amire kiülhet nyáron napozni, egy jópofa cipőszekrény az előszobába, csak ki kell puhatolnod, melyikre vágyik a legjobban, és megrendelned innen.

Anyukádnak

Ésszerű megoldásnak tűnhet a szakácskönyv, vagy bármilyen konyhai eszköz, de nem ez az, amivel igazi örömet tudsz okozni neki! Anyukád biztosan egész évben fáradhatatlanul dolgozik, hogy a családnak mindent megadjon, hétvégén is süt, főz, takarít. Ajándékozd meg a pihenés élményével! Ez a fürdőkádra rögzíthető tartó megteremti a lehetőséget anyukád számára, hogy néha otthon wellnessezzen, miközben olvasgat kicsit. Válassz mellé illatos szappanokat vagy vintage hangulatú fürdőszobai kiegészítőket a Butlersből!

Lánytestvérnek

Mindig az egyik legnehezebb kérdés, de végső soron ő is nőből van, így mindennek örül, ami kedves és szép. Ha az elmúlt években idióta plüssállatokkal vagy unalmas könyvekkel próbáltad elodázni a karácsonyi ajándékozást, itt az ideje, hogy meglepd valami komolyabbal: válassz neki egy szép faliképet! A Hanami keleti hangulatú, papírra festett, virágzó ágakat és madarakat ábrázoló kép egy fakerethez van rögzítve, de olyan hatást kelt, mintha közvetlenül fára festették volna. Tökéletes dísze lehet a húgod vagy nővéred lakásának, bármilyen stílusú is az. További lakásdíszeket találsz még itt.

Breaking! A PornHub SFW-tartalmat gyárt

Lisa Annt reptették meg az első epizódban.

Nehezen találsz párt? A 37 százalékos szabály a segítségedre lehet!

Ideje újragondolni a randizásról alkotott elképzeléseidet!

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft