Gas 2011-es nyĂĄri kollekciĂł - "lezser-vagĂĄny"

ElĹfizetek

NĂŠzd meg a Gas 2011-es nyĂĄri kollekciĂłjĂĄt!

A Gas tervezĹi szerint nem az a lĂŠnyeg, hogy mit viselsz, hanem az, hogy hogyan viseled, ĂŠs hogyan tudod a ruhĂĄd az egyĂŠnisĂŠgedhez illeszteni. Aki Gas termĂŠket visel, azt ĂĄrulja el magĂĄrĂłl, hogy szereti a megszokottan jĂł minĹsĂŠget, ĂŠs szereti kombinĂĄlni az alap darabnak szĂĄmĂtĂł farmert akĂĄr egy-kĂŠt bolondos, neon kiegĂŠszĂtĹvel is.

A farmerek koptatĂĄsa igen szĂŠles skĂĄlĂĄn mozog, az egĂŠszen nyers eredetitĹl a teljesen vilĂĄgosig, a szakĂtottig. A szĂneket itt is a termĂŠszet inspirĂĄlta: mĂŠlykĂŠk, mint a tenger; vilĂĄgoskĂŠk, mint az ĂŠg; szĂźrkĂŠs, mint a jĂŠg ĂŠs fehĂŠr, mint a hĂł. A farmerek mellett ingek, cipĹk ĂŠs kiegĂŠszĂtĹk is szerepelnek a kollekciĂłban, az egyszerĹąbb pasztelles daraboktĂłl egĂŠszen a merĂŠsz neon szĂnekig. Az ĂśsszeĂĄllĂtĂĄsok inkĂĄbb sportosak, de persze van kĂśztĂźk elegĂĄnsabb ruha is, pĂŠldĂĄul a farmer zakĂłk ĂŠs ingek, amik hanyag eleganciĂĄt kĂślcsĂśnĂśznek viselĹjĂźknek. A termĂŠszetes anyagok kellemessĂŠ teszik a viseletet a legnagyobb melegben is.

NĂŠzd meg a kollekciĂłt itt!

NĂŠzd meg a galĂŠriĂĄnkat>31 kĂŠp
Gas 2011 nyár
Scarlett Johansson popcorn boltot nyitott PĂĄrizsban

Az amerikai szĂnĂŠsznĹ szemĂŠlyesen nyitotta meg a boltot, ĂŠs azt is elĂĄrulta, hogy melyik a kedvenc ĂzesĂtĂŠse

FĂŠlmeztelenĂźl pĂłzolt a Kardashian-Jenner lĂĄny

KivĂŠtelesen nem egy Kardashian vetkĹzĂśtt, de majdnem

Madonna utĂĄn most egy adag rosszfiĂşval packĂĄzik a BMW sofĹr

A BMW a legĂşjabb luxusautĂłjĂĄt reklĂĄmozza a hollywoodi filmekbĹl ismert eszkĂśzĂśkkel

Gigantikus mellei fosztottĂĄk meg egy menettĹl

Tanya Willis a Thorpe Parkban kerĂźlt kellemetlen helyzetbe ĂłrĂĄsi keblei miatt.

Barbecue oldalas tĂśltĂŠnyszmĂłkerben elkĂŠszĂtve

Ugyanaz a hĂşs mĂĄskĂŠnt kĂŠszĂtve, ĂśltĂśztetve egĂŠszen felismerhetetlen is tud lenni. Gondoljunk bele, egy profi sminkes, stylist mit tud kihozni egy nĹbĹl! MĹąsorok mutattak mĂĄr nekĂźnk csodĂĄkat, hogy a hĂŠtkĂśznapi MancikĂĄbĂłl csiszoltak bĂĄlkirĂĄlynĹt. Ez megvalĂłsĂthatĂł a konyhĂĄban is!

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

AKCIÓS ELŐFIEZTÉS! Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft!!! Így most 995 Ft helyett csak lapszámonként 495 Ft!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves