BĹrszerkĂłban villantott a Keresztes IldikĂł

ElĹfizetek

Keresztes IldikĂł az X-Faktor sikerĂŠnek kĂśszĂśnhetĹen keresett portĂŠka lett, ami a rendezvĂŠnyeket illeti. MĂşlt csĂźtĂśrtĂśkĂśn az Ăśt leghĂresebb cĂmlaplĂĄny kĂśzĂŠ keveredett, s ha mĂĄr ott volt, Ĺ is villantott.

"Rengeteg pozitĂv visszajelzĂŠst kaptam. TĂśbben azt mondtĂĄk, Ăşgy viselkedtem a kifutĂłn, mintha vilĂĄg ĂŠletemben modellkedtem volna. MegjegyeztĂŠk, milyen jĂłl nĂŠztem ki, ĂŠn pedig azon csodĂĄlkoztam, hogy eddig ezt nem vettĂŠk ĂŠszre â nevetett az ĂŠnekesnĹ, aki megjegyezte, a tornĂĄsz mĂşlt ĂŠs a szĂnpadi rutin nagyban hozzĂĄjĂĄrult a sikerĂŠhez. - BesĂśpĂśrtem a jĂłlesĹ bĂłkokat ĂŠs bevallom ĹszintĂŠn, kedvet kaptam a dologhoz. ElkĂŠpzelhetĹ, hogy mĂŠg felbukkanok a kifutĂłn" - tette hozzĂĄ a fellĂŠpĂŠsĂŠt kĂśvetĹen.

TĂŠny, a BĂłdi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, HorvĂĄth Ăva ĂŠs ZimĂĄny Linda ĂśtĂśsfogat mellett az est igazi meglepetĂŠse volt az RTL Klub mentora. Az ĂŠnekesnĹ energiabombakĂŠnt robbant a kifutĂłn, hol lĂŠggitĂĄrozott, hol csak a testĂŠvel jĂĄtszott, s igazi dĂvakĂŠnt mutatta be a cĂmlaplĂĄnyok ĂĄltal tervezett Ĺszi-tĂŠli ruhakollekciĂłt.

A bemutatĂł elĹtti sajtĂłtĂĄjĂŠkoztatĂłn a volt Playmate-ek, ĂŠs a meztelen cĂmlapsorozatra eddig mindig nemet mondĂł Debreczeni Zita is elĂĄrulta, mi ihlette meg a kollekciĂłjĂĄt az idei ĂŠvben. BĂłdi Sylvi ruhĂĄinĂĄl a fekete szĂn ĂŠs a csillogĂł anyagok, mint pĂŠldĂĄul a selyem ĂŠs a szatĂŠn dominĂĄlnak. Dukai Regina szĂśgre akasztotta a sportos darabokat, s sajĂĄt bevallĂĄsa szerint bizonyosan a korral jĂĄr, de a nĹiesebb ruhĂĄkat rĂŠszesĂti elĹnyben. HorvĂĄth Ăva Ăşj ruhĂĄi habkĂśnnyĹą, lenge ĂŠs buggyos anyagbĂłl szĂźlettek. ZimĂĄny Linda tovĂĄbbra is hangsĂşlyozza macskanĹ-mivoltĂĄt testre simulĂł darabjaival. a csapathoz a kĂśzelmĂşltban csatlakozĂł Debreczeni Zita pedig elĂĄrulta: nagyszerĹąen beilleszkedett a csapatba, ugyanis az Ĺ darabjai is a nĹisĂŠget hangsĂşlyozzĂĄk.

Ha Playboy-cĂmlaplĂĄnyokbĂłl nem lenne elĂŠg: Bencsik Tamara egy vadonatĂşj szĂĄmmal, forrĂł ruhĂĄban ĂĄllt a szĂnpadra, s az esemĂŠnyt megtekintette KirĂĄly Viktor, Kiszel TĂźnde ĂŠs kedvese, KĂĄroly, valamint Hajas LĂĄszlĂł is.

NĂŠzd meg a kĂŠpgalĂŠriĂĄt!
NĂŠzd meg a galĂŠriĂĄnkat>18 kĂŠp
Bőrszerkóban villantott a Keresztes Ildikó
ĂlĹ kĂśzvetĂtĂŠs a vilĂĄgĹąrbĹl

KĂśvesd ĂŠlĹben, hogy mi zajlik a vilĂĄgĹąrben

Ez a nĹ addig rĂĄgta a fĂŠrje fĂźlĂŠt, mĂg lett egy kĂśzĂśs menyasszonyuk

KĂśzĂśsen kĂŠrtĂŠk meg a hĂşszĂŠves Melissa kezĂŠt, akit kĂŠt gyermekĂźk is teljes jogĂş anyakĂŠnt kezel.

Mariah Carey szadomazo kisĂśrdĂśgnek ĂśltĂśzĂśtt egy Halloween buli miatt

A mellben mĂŠg mindig nagyon erĹs ĂŠnekesnĹ lĂĄttĂĄn sĂrva fakadtak a gyerekek

Britney melltartĂłja feladta

A szĂnpadon szakadt el Spears kisasszony pĂĄntja

Scarlett Johansson popcorn boltot nyitott PĂĄrizsban

Az amerikai szĂnĂŠsznĹ szemĂŠlyesen nyitotta meg a boltot, ĂŠs azt is elĂĄrulta, hogy melyik a kedvenc ĂzesĂtĂŠse

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

AKCIÓS ELŐFIEZTÉS! Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft!!! Így most 995 Ft helyett csak lapszámonként 495 Ft!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves