SztĂĄrok fejĂŠt kĂśtĂśttĂŠk be

ElĹfizetek

SzĂŠpsĂŠgkirĂĄlynĹk, modellek tucatja jelent meg annak a vĂĄrkĂśrnyĂŠki ĂŠtteremnek a megnyitĂłjĂĄn, ahol nem csak ĂŠtellel, itallal, hanem jĂĄtĂŠkos feladatokkal is vĂĄrtĂĄk a hazai szĂŠpsĂŠgeket.

Az ĂŠtterem megnyitĂłn olyan szĂŠpsĂŠgek vettek rĂŠszt, mint HorvĂĄth Ăva, Orosz Barbara, SzabĂł ZsĂłfi, KustĂĄnczi Lia, Dammak JĂĄzmin, ErdĹhegyi Brigitta, Nagy Adrienn, Claudia Dedei Aryee ĂŠs a frissen koronĂĄzott DobĂł Ăgi. Volt, aki pĂĄrjĂĄval ĂŠrkezett, volt, akit a barĂĄtnĹje kĂsĂŠrt el. DobĂł Ăgit rĂĄadĂĄsul mindkettĹ.

A finom ĂŠteleken ĂŠs a fergeteges hangulaton kĂvĂźl a fĂŠrfiszĂvek ostromlĂłi egy jĂĄtĂŠkos borkĂłstolĂłn is ĂśsszemĂŠrhettĂŠk tudĂĄsukat, ahol a nagy favoritnak Orosz Barbara lett kikiĂĄltva, hiszen Ĺ egy borlovagrend oszlopos tagja. VĂŠgĂźl a legnagyobb meglepetĂŠsre az ifjĂş ĂŠnekesnĹ, Nagy Adrienn holtversenyben lett elsĹ Barbi mellett.

A szĂŠpsĂŠgek fejĂŠt rĂĄadĂĄsul egytĹl-egyig be is kĂśtĂśttĂŠk: a mĂĄsodik fordulĂłban ugyanis csukott szemmel kellett felismerniĂźk, milyen nedĹąt kĂłstolnak ĂŠppen. Egy ilyen felvezetĂŠs utĂĄn borĂtĂŠkolhatĂł volt, hogy a tĂĄncparkett sem marad Ăźres, Ăgy ezen a napon talĂĄn az egĂŠsz fĂśldkereksĂŠgen itt volt a legtĂśbb puskalĂĄbĂş szĂŠpsĂŠg egy nĂŠgyzetmĂŠteren belĂźl.

A galĂŠria megtekintĂŠsĂŠhez kattints kĂŠpre!
NĂŠzd meg a galĂŠriĂĄnkat>8 kĂŠp
Sztárok fejét kötötték be
Madonna utĂĄn most egy adag rosszfiĂşval packĂĄzik a BMW sofĹr

A BMW a legĂşjabb luxusautĂłjĂĄt reklĂĄmozza a hollywoodi filmekbĹl ismert eszkĂśzĂśkkel

Gigantikus mellei fosztottĂĄk meg egy menettĹl

Tanya Willis a Thorpe Parkban kerĂźlt kellemetlen helyzetbe ĂłrĂĄsi keblei miatt.

Barbecue oldalas tĂśltĂŠnyszmĂłkerben elkĂŠszĂtve

Ugyanaz a hĂşs mĂĄskĂŠnt kĂŠszĂtve, ĂśltĂśztetve egĂŠszen felismerhetetlen is tud lenni. Gondoljunk bele, egy profi sminkes, stylist mit tud kihozni egy nĹbĹl! MĹąsorok mutattak mĂĄr nekĂźnk csodĂĄkat, hogy a hĂŠtkĂśznapi MancikĂĄbĂłl csiszoltak bĂĄlkirĂĄlynĹt. Ez megvalĂłsĂthatĂł a konyhĂĄban is!

Az Amerika NagydĂj legjobb nĹi

A hĂŠtvĂŠgĂŠn az EgyesĂźlt Ăllamokban folytatĂłdott a szĂĄguldĂł cirkusz

A legjobb lassĂtott felvĂŠtelek "mell" tĂŠmakĂśrben

Nincs is szebb lĂĄtvĂĄny egy nagymellĹą nĹnĂŠl... FutĂĄs kĂśzben.

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

AKCIÓS ELŐFIEZTÉS! Egyéves előfizetés (10 lapszám) 9950 Ft helyett csak 4950 Ft!!! Így most 995 Ft helyett csak lapszámonként 495 Ft!

Csak 4950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves