A cĂmlaplĂĄnyok villantottak! FotĂłgalĂŠriĂĄval!

ElĹfizetek

IsmĂŠt kifutĂłra ĂĄlltak a Playboy cĂmlaplĂĄnyai. A BĂłdi-Dukai-HorvĂĄth-ZimĂĄny nĂŠgyesbĹl ezĂşttal csak Regina hiĂĄnyzott, aki megĂŠrdemelt pihenĂŠsĂŠt tĂślti.

BĂłdi Sylvi, Dukai Regina, ZimĂĄny Linda ĂŠs HorvĂĄth Ăva! NĂŠgy sikeres, ĂŠs gyĂśnyĂśrĹą lĂĄny, akiket mĂĄr a Playboy olvasĂłi is megcsodĂĄlhattak meztelen valĂłjukban. S Ĺk nĂŠgyen azok is, akiknek egy divatmĂĄrka mĂĄr jĂł ideje lehetĹsĂŠget adott arra is, hogy sajĂĄt ruhakollekciĂłjukkal lepjĂŠk el a magyar piacot.

CsĂźtĂśrtĂśkĂśn este Ăşj Ăźzlet nyĂlt az egyik belvĂĄrosi bevĂĄsĂĄrlĂłkĂśzpontban, s mindamellett hogy a playmate-ek is kifutĂłra lĂŠptek, ezĂşttal a TV2 MegasztĂĄrjĂĄnak ĂŠs JĂłban-Rosszban cĂmĹą
sorozatĂĄnak szereplĹi is alkalmi modellkĂŠnt debĂźtĂĄltak.

A tehetsĂŠgkutatĂł felfedezettjei ezĂşttal sajĂĄt tervezĂŠsĹą pĂłlĂłban feszĂtettek. Ăgy lehetĹsĂŠget kapott Hien, KirĂĄly Viktor, Caramel, Bencsik Tamara ĂŠs TĂłth Vera is, hogy ezĂşttal ne a hangjĂĄval, a fantĂĄziĂĄjĂĄval gyĹzze meg a rajongĂłit.

Hien ĂŠs KirĂĄly Viktor pĂłlĂłjĂĄt pĂŠldĂĄul sajĂĄt kĂŠpmĂĄsuk dĂszĂtette, mĂg Bencsik Tamara ruhĂĄjĂĄt a merĂŠszsĂŠg jellemezte. Caramel ĂŠs TĂłth Vera inkĂĄbb a fazon kialakĂtĂĄsba szĂłlt bele, Tamara viszont az utolsĂł kiegĂŠszĂtĹig maga kreĂĄlta kollekciĂłjĂĄt.

A JĂłban Rosszban sorozatĂĄnak hĂĄrom csinos szĂnĂŠsznĹje: MadĂĄr Veronika, Szorcsik H. ViktĂłria ĂŠs VĂĄgvĂślgyi LilĂĄn bikiniben vonultak a kĂśzĂśnsĂŠg elĂŠ.

A kĂŠpeket ide kattintva nĂŠzhetitek meg!


FotĂłk: KĂĄntor Csaba
NĂŠzd meg a galĂŠriĂĄnkat>14 kĂŠp
A címlaplányok villantottak!
Ahol a part szakad

Vera kĂŠpei lĂĄttĂĄn mindenkit kiver a vĂz. Persze jĂł ĂŠrtelemben.

Szikszai JohannĂĄt a Red Hot Chili is imĂĄdja!

A nĂŠzĹtĂŠrrĹl kĂĄprĂĄztatta el a magyar modell a vilĂĄghĂrĹą dobost

MelltartĂł kikapcsolĂł versenyt rendeztek az utcĂĄn

A vilĂĄg egyik legbonyolultabb mĹąveletĂŠre kĂŠrtĂŠk fel az utca emberĂŠt

Fizess elő még ma!

Előfizetek

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Előfizetéséhez most Playboy Exclusive különszám is jár Különszámunkat a megjelenés napján postázzuk! 10 lapszám + az Exclusive különszám most 50%-os kedvezménnyel csupán 5950 Ft!

Csak 5950 Ft

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves