Fenyít a Facebook, de az igazi playboy nem ereszkedik térdre

Pár mozdulattal te is kivédheted a csuklóztatást.
Forrás: Playboy
Előfizetek

Pár mozdulattal te is kivédheted a csuklóztatást.

Egy jó randi is formalitásokkal indul, úgyhogy essünk túl a kötelező körön az elején. Nem kell belenyugodnod a bombázómentes Facebook feedbe, pár kattintás, és marad minden úgy, mint eddig, mutatjuk hogyan:

1. A hírfolyam melletti legördülő menüben rákattintasz a "Beállítások szerkesztésére".

Kép

2. Majd kiválasztod "Az elsőként megjelenők beállítását".

Kép

3. Azon belül válaszd ki a lehetőségek közül a "Playboy Magyar Kiadást". Az is jó megoldás, ha felmész a Playboy Magyar Kiadás Facebook oldalára és ott a "Követed" menüpont alatt kiválasztod a Megjelenítés elsőként menüpontot. Pro-tipp: a "Követed" legördülőjében bekapcsolhatod az összes értesítést, így azonnal tudomást szerzel az élő videóinkról is.

Kép

Miért érdemes ezt megtenned? Engedd meg, hogy elmeséljek egy történetet a Playboy egyik titokzatos munkatársáról, akit nevezzünk mondjuk Pálnak. Pálnak köszönhető az, hogy a Playboyhungary Instagram-profil rendelkezik a legnagyobb követőtáborral a printmédiumok kategóriájában.

A munkám egy része nagyon stresszes, úgyhogy nagyon sokszor idegeskedem egy héten. Ilyenkor néhány perc erejéig kutatómunkát végzek, a legjobb csajokról gyűjtök össze szexi képeket. Ettől mindig nagyon gyorsan megnyugszom, ráadásul produktívabb is lesz a napom

- mesélt a munkafolyamatról Pál.

A gyönyörű nők látványa bizonyítottan könnyeddé teszi a lelket, úgyhogy, ha nem akarsz lemaradni a világ legszexibb nőiről, akkor továbbra is követed a munkásságunkat a playboy.hu-n.

A csillagos ötös csajokon kívül magukért az égitestekért is megőrülünk. Lehet az Marsra költözés, vagy a Holdon való élet szimulációja - velünk biztosan értesültök róluk. Nem vagyunk restek kipróbálni a legújabb trendeket, akár az ágyba is magunkkal visszük a munkát! Tartsatok velünk, élvezkedésből nem lesz hiány!

Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft