Megjelent a Playboy január-februári száma! Főszerkesztőnk levele

Lapunkban előre tekintünk, és megpróbáljuk vázolni, hogy ki hogyan vélekedünk a férfi-nő kapcsolatokról a "#metoo utáni" új helyzetben.
Előfizetek

Lapunkban előre tekintünk, és megpróbáljuk vázolni, hogy ki hogyan vélekedünk a férfi-nő kapcsolatokról a "#metoo utáni" új helyzetben.

Kedves Olvasónk!

Rögtönítélő, statáriális bíróság, ahol a nép (facebook) ítél. Nincs helye fellebbezésnek, nincs helye józan megfontolásnak, nem vesznek figyelembe enyhítő körülményt, és egy-két nap alatt el lehet intézni valakit szakmailag-emberileg egy életre. Ilyen véleményeket is hallani a #metoo-jelenségről. Harvey Weinstein hollywoodi szuperprodukcer durva disznóságai – nők szexuális zaklatása, hatalmommal való visszaélés, erőszak – kiderülte után felnyílt Pandora szelencéje, és az abból kiáramló új szelek végigsöpörtek a világon. Magyarországon is. Lapunkban azonban előre tekintünk, és megpróbáljuk vázolni, hogy ki hogyan vélekedik a férfi-nő kapcsolatokról ebben az új helyzetben. Lehet-e még ismerkedni? Igen, lehet. Lehet-e randizni? Igen, lehet. Bele lehet-e csípni egy nő fenekébe? Azt nem lehet. Ha a nő nemet mond, az „talánnak” számít? Nem: az nemnek. Utalgathat-e egy főnök szakmai előmenetelre, ha cserébe bizonyos dolgokat megkap egy beosztottól? Legyen bárkinek bármilyen neme is ebben a helyzetben? Nem. Szóval, nem kell betojni, elég, ha tisztességes emberként viselkedünk, mint akinek volt gyerekszobája.

Evezzünk lájtosabb vizekre: Tudták, hogy a Batman-filmek rendezőjének, Christopher Nolannak nincs mobiltelefonja és nem is emailezik? Megtudhatják a vele készült nagyinterjúnkból.

Kép

Papp Szabi, a szélvész-életet élő pop-rocker nemcsak a Supernemmel szakít nagyot, de a Soori és Poolek trupp alkalmi tagja is. Valamint a TV2 Sztárban sztárjának zsűritagja. Rég érett vele egy 20 kérdés – hát most, összevont év eleji lapszámunkban meg is csináltuk vele.

Kép

Gondoltam, azt írom, hogy ha Bitcoint terveznek vásárolni, akkor cikkünkből remekül tájékozódhatnak. A bombabiznisz azonban éppen ezekben a pillanatokban, ahogy ezeket a sorokat gépelem, pukkad ki nagyon durván. Hogy véglegesen-e vagy csak időleges a hatalmas zuhanás – hát erre egy szakértő sem tud biztos választ adni. De legalább aktuálisabbak vagyunk, mint valaha…

Kép

Huliganizmus a focipályán: novemberben Magyarországon is újraéledt a szép népszokás, amikor a Ferencváros „régi” és „új” ultrái játszották le a lejátszani valót, a klubvezetés és a biztonságiak csendes, belenyugvó asszisztálásával. Így aztán most kapunk egy kis történelmi-földrajzi kitekintést, hogy csépelik egymást különböző nemzetek különböző ultrái.

Kép

Aztán: van még nekünk Milenánk meg Jessicánk, de még jobb hír, hogy a laphoz csomagolva megtalálják a 2018-as Playboy-naptárt.

Bombanők élesítve: jól fog mutatni a szertár, a műhely, a présház, az öltöző, az iroda, a dogozószoba, a teakonyha, a nappali falán. Minden falon.

Kellemes ünnepeket, és boldog újévet kívánok!

Bus István

főszerkesztő

Kép
Klasszikus, bombaerős Corvette 21. századi köntösben

Brutális adottságokkal érkezik az Equus Throwback.

Spielberg ötödször is filmre viszi Indiana Jones kalandjait

Harrison Ford egyszerűen képtelen kinőni a szerepből.

Libri irodalmi díjak 2018 Kiderült, hogy melyik tíz könyvre szavaz a zsűri és a közönség

Főszerkesztőnk, Bus István is részt vett a végleges lista megalkotásában.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft