Megjelent a Playboy január-februári száma! Főszerkesztőnk levele

Lapunkban előre tekintünk, és megpróbáljuk vázolni, hogy ki hogyan vélekedünk a férfi-nő kapcsolatokról a "#metoo utáni" új helyzetben.
Előfizetek

Lapunkban előre tekintünk, és megpróbáljuk vázolni, hogy ki hogyan vélekedünk a férfi-nő kapcsolatokról a "#metoo utáni" új helyzetben.

Kedves Olvasónk!

Rögtönítélő, statáriális bíróság, ahol a nép (facebook) ítél. Nincs helye fellebbezésnek, nincs helye józan megfontolásnak, nem vesznek figyelembe enyhítő körülményt, és egy-két nap alatt el lehet intézni valakit szakmailag-emberileg egy életre. Ilyen véleményeket is hallani a #metoo-jelenségről. Harvey Weinstein hollywoodi szuperprodukcer durva disznóságai – nők szexuális zaklatása, hatalmommal való visszaélés, erőszak – kiderülte után felnyílt Pandora szelencéje, és az abból kiáramló új szelek végigsöpörtek a világon. Magyarországon is. Lapunkban azonban előre tekintünk, és megpróbáljuk vázolni, hogy ki hogyan vélekedik a férfi-nő kapcsolatokról ebben az új helyzetben. Lehet-e még ismerkedni? Igen, lehet. Lehet-e randizni? Igen, lehet. Bele lehet-e csípni egy nő fenekébe? Azt nem lehet. Ha a nő nemet mond, az „talánnak” számít? Nem: az nemnek. Utalgathat-e egy főnök szakmai előmenetelre, ha cserébe bizonyos dolgokat megkap egy beosztottól? Legyen bárkinek bármilyen neme is ebben a helyzetben? Nem. Szóval, nem kell betojni, elég, ha tisztességes emberként viselkedünk, mint akinek volt gyerekszobája.

Evezzünk lájtosabb vizekre: Tudták, hogy a Batman-filmek rendezőjének, Christopher Nolannak nincs mobiltelefonja és nem is emailezik? Megtudhatják a vele készült nagyinterjúnkból.

Kép

Papp Szabi, a szélvész-életet élő pop-rocker nemcsak a Supernemmel szakít nagyot, de a Soori és Poolek trupp alkalmi tagja is. Valamint a TV2 Sztárban sztárjának zsűritagja. Rég érett vele egy 20 kérdés – hát most, összevont év eleji lapszámunkban meg is csináltuk vele.

Kép

Gondoltam, azt írom, hogy ha Bitcoint terveznek vásárolni, akkor cikkünkből remekül tájékozódhatnak. A bombabiznisz azonban éppen ezekben a pillanatokban, ahogy ezeket a sorokat gépelem, pukkad ki nagyon durván. Hogy véglegesen-e vagy csak időleges a hatalmas zuhanás – hát erre egy szakértő sem tud biztos választ adni. De legalább aktuálisabbak vagyunk, mint valaha…

Kép

Huliganizmus a focipályán: novemberben Magyarországon is újraéledt a szép népszokás, amikor a Ferencváros „régi” és „új” ultrái játszották le a lejátszani valót, a klubvezetés és a biztonságiak csendes, belenyugvó asszisztálásával. Így aztán most kapunk egy kis történelmi-földrajzi kitekintést, hogy csépelik egymást különböző nemzetek különböző ultrái.

Kép

Aztán: van még nekünk Milenánk meg Jessicánk, de még jobb hír, hogy a laphoz csomagolva megtalálják a 2018-as Playboy-naptárt.

Bombanők élesítve: jól fog mutatni a szertár, a műhely, a présház, az öltöző, az iroda, a dogozószoba, a teakonyha, a nappali falán. Minden falon.

Kellemes ünnepeket, és boldog újévet kívánok!

Bus István

főszerkesztő

A Wall Street legsikeresebb bankára beszélt a siker 24 szabályáról

Richard Jenrette hátrahagyott listája sokaknak segíthet a felemelkedésben.

Egyre inkább úgy tűnik, kihalófélbe került a hagyományos legénybúcsú! Mutatjuk a jelenség okát

Volt időszak, amikor a legénybúcsúkon csak a legközelebb haverjaid és férfi családtagjai vettek részt, akik a menyasszony ismerőseivel egészültek ki. Aztán az egyéjszakás bulikat felváltották a többnapos ünneplések és a külföldi utazások. Most pedig egy újabb változás következett be az utolsó, gyűrű nélküli ivászatban.

Ronaldo érdekes nyilatkozatot tett a Liverpoolról

Szombaton dől el, hogy a Real Madrid behúzza-e zsinórban a harmadik Bajnokok Ligája-győzelmet.

A grillezés férfias tudománya: tippek kerti sütögetéshez

Ha beköszönt a jó idő, akkor valószínűleg nem telik el hétvége grillezés nélkül. Azonban a sütögetés egy külön tudomány, amit neked is ideje elsajátítanod, ha azt szeretnéd, hogy egészséges és finom falatokkal kínálhasd meg a haverokat.

Zseniális videóval fogta meg a nürburgringi 24 órás verseny esszenciáját a Porsche

A Manthey csapat hatodik sikerét aratta a patinás németországi viadalon.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő egy évre és az Exclusive különszámunkat is megkapod!

Csak 5950 Ft