”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

A gyönyörű Crystal Harris, aki jókor volt jó helyen

Hugh Hefner özvegye egy forgatáson ismerkedett meg a legendával.
Előfizetek

Hugh Hefner özvegye egy forgatáson ismerkedett meg a legendával.

A Playboy-alapítót állítólag nagyon megviselte az első válása, olyannyira, hogy többször nem is akart házasodni. A szerelem azonban közbeszólt, úgy esett, hogy további két feleséget boldogított. Crystal Harris özvegyeként gyászolja a médiamogult, a nő ugyan kimaradt a brutális Hefner-hagyatékból, de férje így is gondoskodott róla.

Hugh Hefner és Holly Madison a Girls Next Door ötödik évada után szakított, ezt követően jött a képbe Crystal Harris, akit egy forgatás során mutattak be a laptulajdonosnak. A 31 éves modell nem sokkal később a hónap playmate-je lett. Egydimenziósnak egyáltalán nem nevezhetnénk a hölgyet, 2010-ben például rekordszerződést kötött az Organica Music Grouppal, két évvel később pedig a fürdőruha-tervezésbe is belevágott.

2012-ben kötötte össze az életét Hugh Hefnerrel, egy kis ceremónia keretein belül mondták ki a boldogító igent a Playboy-villában. Azt nem tudni, hogy Harris milyen kapcsolatot ápolt a legenda családjával, de állítólag egyáltalán nem volt felhőtlen a viszony köztük. Az özvegyet meg sem hívták a család által szervezett vacsorára, amin az elhunytra emlékeztek. Crystal Harris elmondása szerint elmondhatatlanul hálás Hugh Hefnernek, akit mindennél jobban szeretett.

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
A gyönyörű Crystal Harris, aki jókor volt jó helyen

Októberben Hugh Hefnerre emlékezünk itt a playboy.hu-n, a témában született cikkeinket itt olvashatjátok.

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft