Megjelent a Playboy decemberi száma!

Főszerkesztőnk levelével búcsúztatjuk az évet.
Előfizetek

Főszerkesztőnk levelével búcsúztatjuk az évet.

Kedves Olvasónk!

Decemberi számunkkal szeretnénk átnyújtani Önnek egy igazi ajándékot. Nem mást, mint Budai Brigittát, aki kalandos módon került a címlapunkra. A Playboy Instagram-oldalán osztottuk meg felhasználóinkkal Brigi képét – és szinte azonnal záporozni kezdtek az üzenetek: Ki ez a lány? És miért nincs még a Playboy címlapján? Néhány hét múlva éppen nagybevásárlásomat intéztem egy szupermarketben, amikor ismerős arcot pillantottam meg. Ő volt Brigi, akivel szóba elegyedtem, és elhatároztam, hogy egyszer majd szerepelni fog a lapban. A homályos „egyszer” most jött el. Íme, Budai Brigitta, teljes szépségében.

Kép

Nagyinterjúnk alanya Csapody Balázs. A balatonszemesi Kistücsök étterem főnöke Budapesten túl, immár több mint húsz éve vívja csendes gasztroforradalmát. Mostanra az étterem fogalommá vált: a balatoni szezon Csapodynál egész évben tart, vendégei pedig Budapestről is Szemesre ruccanjak, csak hogy élvezhessék a szezonális és regionális konyhát. Azokat az ételeket és azt a fajta vendéglátást, amely etalonná vált mára, és mind többen próbálják követni az alázatos és akkurátus hozzáállást. Fábián László utazott el a Balaton partjára, hogy beszélgessen Csapodyval.

Kép

A 20 kérdés a Playboy – Car of The Year zsűritagjával készült. Bessenyey Zoltán kétszeres rali Európa Bajnok, üzletember és médiamunkás a tavalyi évben szenvedett súlyos balesetet, ami miatt kerekesszékbe kényszerült. Kitartása, életszeretete, humora azonban átsegíti őt a legkeményebb helyzeteken is. Hiszek benne, hogy Bézé történetéből sok erőt meríthetünk, és nemcsak ilyenkor, karácsony közeledtével. A cikket főszerkesztő-helyettesünk, a nagyszerű Vida Ferenc írta.

Kép

Vajon van-e olyan focicsapat, amely azzal támadt fel, hogy edzőjük a focistákra kényszerítette, hogy táncolják el a Hattyúk tavát? „Mekkora marhaság” – gondolhatja Ön. „Hogy lehetne már ilyen?” Hát, van. A svéd Ostersunds csapata éppen ilyen. Az önkifejezés és a művészet csodákat tett a csapattal. Erről is szól a különleges edzésmódszerekről szóló cikkünk Mandják Géza tollából.

Kép

Forradalmak zajlanak körülöttünk. Nemcsak a gasztronómiában, az enegetikában vagy az orvostudományban, de az utakon is. Karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy az önvezető autók kiiktassák az emberi tényezőt – ezzel pedig csökkenni fog a balesetek száma, és egy csomó idő is felszabadul majd, amit vezetéssel töltenénk. Mindez a taxisoknak vagy a hivatásos sofőröknek nem olyan jó hír, de itt az idő, hogy felkészüljünk. Ebben segít Hegyeshalmi Richárd kiváló anyaga.

Kép

Végvári Imre TED-es anyaga is az autókról szól, de itt az önvezetésen kívül felmerül egy csomó más érdekes kérdés is. Az autók dizájnja, az UBER és a sharing economy ígéretei, de a repülő autó létrehozása is témája az érdekes válogatásnak.

Csupa ajándék, csupa izgalom, munka, alázat, játék – ezt tudja a decemberi Playboy.

Budai Brigi és én is kellemes ünnepeket kívánunk Önnek.

Bus István

Kép
Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft