Megjelent a Playboy!

Megjelent a Playboy!
Előfizetek

Itt az első „future issue”, vagyis a jövőszám. És persze ismét a csodás hölgyek. Nézzék!

Látom a jövőt! Ön odamegy az újságoshoz, leemeli a polcról a májusi Playboyt, haza viszi, és elolvassa elejétől a végéig. Aztán elégedetten csettint, és előfizet egy évre a magazinra… Na jó, fél évvel is megelégszünk :))) Azt kell, hogy mondjam, hogy én is végig fogom pörgetni újra és újra a legfrissebb Playboyt. Mi tagadás, büszkék vagyunk rá. Elkészítettük a saját „future issue”-nkat, vagyis a jövőszámot. Olyan figurák írtak a Playboynak, mint David Guetta, a világ egyik legismertebb DJ-je, Chris Hadfield, kanadai űrhajós, vagy a rapper Macklemore. PB1805_900x450_IntBaloghPeter Nagyinterjúnkban Balogh Péter, „Petya” mesél arról a vízióról, ami a jövőről körvonalazódik a számára. Balogh a sufniból emelte világcéggé az NNG-t, az online navigációs vállalatát, majd „resetelve” a karrierjét, újra a startupok felé fordult – errők is mesél Fábián Lászlónak. PB1805_900x450_20QMadaiVivien Ne feledkezzünnk meg a káprázatos Mádai Vivienről, aki a Playboy Man of The Year-en az ország és a Playboy múzsája lett. A tévés műsorvezetőről és sikeres online influencerről felettébb dögös fotókat készített pejkó Gergő, Szabó Sári pedig a beszélgetést irányította. PB1805_900x450_Novella Novella-rovatunkban a Playboyhoz ezer szállal kötődő szerző, Kötter Tamás publikál. Kötter időlegesen leszakadt az életközepi válság tematikájáról, és most első világháborús tematikájú novellával lepte meg szerkesztőségünket – és Önöket is. A grafikát Cserkuti Dávid készítette. PB1805_900x450_Futball Ha május, akkor BL-döntő. Idén is megemlékezünk a férfiak piros betűs ünnepéről. Konrád Sándor enged betekintést a focikulisszák mögé. Azonban hadd jegyezzem meg, hogy a nyár jelentős része totális extázisban zajlik majd, hiszen érkezik a foci vébé! Júniusban ezzel is foglalkozunk majd. PB1805_900x450_Car_URUS És hát, emlékezzünk meg egyéb témákról, amelyek a férfiszívet heves kalimplásra ösztönzik. Például itt van egy elég dögös SUV, a Lamborghini első „terepjárója”, az Urus. Ezt se hittük volna, akár csak néhány évvel ezelőtt, de az autóipar trendjei kikövetelték maguknak a modellt. PB1805_900x450_AnethaPagePictorialSandra, Natacha, Jenny és Anthea: nektek meg köszönjük, hogy ilyen csodálatosak vagytok, és fotósorozatotokkal további tesztoszteront préseltek a tavaszi kiolvadást követően amúgy is eléggé telített véredényeinkbe. PB1805_900x450_Sandra_and_Natacha_Pictorial Kalandra fel, olvassanak, nézelődjenek, mozduljanak meg! Aggodalomra semmi ok, az élet alapvetően klassz! Bus István főszerkesztő

Most komolyan, miért nem volt eddig csillaga a Walk of Fame-en Snoop Doggnak?

November 19-én éri a megtiszteltetés a szabad szájú rappert.

Dirt Man - Stan Lee utolsó, még be nem mutatott szuperhőse

A lányával közösen alkotott karakter hamarosan bemutatkozhat a Marvel-univerzumban.

A Trónok harca önfejű gigolójára bízzák a Star Wars-sorozat főszerepét

Pedro Pascal központi figura lesz a Mandalorian-projektben.

E-mail-baki miatt nem lett válogatott az Inter-játékos

Keita Baldé és a szenegáli szövetség munkatársai is foghatták a fejüket.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Egyéves előfizetés EXCLUSIVE magazinnal 11 945 Ft helyett (10 lapszám) csak 5950 Ft! A Playboy Exclusive különszámot a megjelenéskor, december 6-án postázzuk.

Csak 5950 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem