A szavazás lezárult!

5+1 kategória

Harminc jelölt

Fantasztikus nyeremények

Playboy Man of the Year 2018

Playboy man of the Year 2018

A szavazás lezárult! Köszönjük a szavazatokat!

Ötödik alkalommal rendezzük meg a Playboy Man of the Year díjátadó gáláját, ahol az év legkiemelkedőbb férfi alakjait választjuk meg. Olyan személyiségeket és megünneplendő teljesítményeket, amelyek méltóak az új Playboy szellemiségéhez: a felelősséghez, a kreativitáshoz és az alkotás öröméhez. És persze idén is velünk vannak a "Múzsák": olyan nők, akik munkájukkal és személyiségükkel szintén mindenki elismerését kiérdemlik.

Playboy

A 2018-as év Playboy Man of the Year jelöltjei

Nyeremények

A szavazók között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:

Fődíj: 1 db Jeep® Compass hétvégi tesztvezetés

1 db Gold Russian Standard ital
1 db Original Russian Standard ital
3 db Prada Luna Rossa Black parfüm
5 db Russian Standard italcsomag
4 db negyedéves Playboy magazin előfizetés

Főtámogatónk a Russian Standard

A legjobb minőségű orosz téli búzából, a Ladoga-tó glecservizéből, a desztillálás fellegvárában, Szentpéterváron született meg a Russian Standard Vodka. Kristálytiszta, lágy, fenséges. Vodka, amilyennek lennie kell.

Főtámogatónk a Jeep® Compass

Az új Jeep® Compass-t felülmúlhatatlan terepjáró képességek, világszínvonalú menetdinamika és jellegzetes formavilág jellemzi. Felhasználóbarát technológiákat és az aktív vezetőtámogató rendszerek teljes palettáját karakteres, modern dizájnnal társítja. Művészi formák, jellegzetes Jeep® dizájn elemek, kiváló minőségű anyagok és modern technológia - ez teszi tökéletessé a vadonatúj Jeep® Compass belső terét utazásaihoz. A Uconnect™7.0 vagy 8.4 colos NAV rendszer Apple CarPlay és Android Auto fukciókat is kínál, így lehetővé teszi a folyamatos összeköttetést okostelefonjával, így hozzáférhet az Apple Maps™ és Music, vagy a Google Maps™és Google Play Music szolgáltatásokhoz. Hiánytalan hajtáslánc-kínálata, benzin és dízelmotorral, 120-tól a 170 lóerőig, kézi és automata váltóval egyaránt elérhetőek. Több mint hetven fejlett aktív biztonsági és védelmi funkciót kínál, beleértve a ráfutásos ütközésre figyelmeztető-, a sávelhagyásra-és holttér figyelő rendszert.