”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Igazán nagy nagyinterjú – Megjelent a márciusi Playboy

Nagy Ervinnel, Oliver Stone-nal és egy gyönyörű MEZTELEN nővel, Szabó "Wellhello" Kingával indítjuk a tavaszt
Előfizetek

Nagy Ervinnel, Oliver Stone-nal és egy gyönyörű MEZTELEN nővel, Szabó "Wellhello" Kingával indítjuk a tavaszt

Kép

„Amúgy iszonyúan fel vagyok gyúrva kritika ellen, pont leszarom az egészet” – mondja a márciusi Playboy-nagyinterjúban Nagy Ervin színművész. (Tomsits Tímea beszélgetetett vele, a nagyszerű képeket pedig Dif Ferenc készítette.) És mond még ilyenebbeket is, a művészetről és a magánéletéről leginkább. Ehhez pedig nem nagyon vagyunk hozzászokva. Amerikában igen: ott fullba nyomják az alanyok a véleményüket, ha tetszik, ha nem. Kelet-Európában mindenki óvatos önmagával kapcsolatban. Kicsit kozmetikáz, kicsit a saját szobrát építgeti. A Playboyban szerencsére időről időre megmutatja néhány magyar ember, hogy lehet teljesen őszintén is beszélni múltunkról, önmagunkról, párkapcsolatról. Úgy, hogy üssön az interjú. Hogy legyen tétje. Nagy Ervin nem volt szívbajos: az elmúlt év egyik legjobb nagyinterjúját olvashatják márciusi számunkban.

Kép

És ha már interjú meg Amerika: Oliver Stone filmrendező a 20 kérdésben szintén nem finomkodik. Két fő témája van: a szex és a hatalom. És van-e ennél érdekesebb, főleg, ha nem kerülgetjük a forró kását? Na ugye.

Kép

Mindig is büszke voltam rá, hogy megint van kortárs novella a magyar Playboyban. Ebben a hónapban muszáj ajánlanom Önöknek Kerékgyártó István szövegét. A jogi karon játszódó szerelmi viszonyt bemutató írás iszonyú szórakoztató – és felhívnám a figyelmet a remek és merész illusztárcióra, amely Cserkuti Dávid munkája.

Kép

Két héttel ezelőtt minden tele volt a Bocuse D'Or nemzetkjöti versennyel, ahol Széll Tamás és csapata végül a negyedik helyen végzett. Viszont volt még egy fontos magyar szereplője a shownak: lapunk rendszeres szerzője, a „világevő” Jókuti András volt a lyoni csúcsgasztro-esemény szpíkere és házigazdája. Beszámolója személyes és betekintést enged a zamatos kulisszák mögé.

Kép

És hadd emlékezzek meg a címlaplányunkról, a csodálatos Szabó Kingáról. Ő volt, aki a Wellehello együttessel közösen szervezett szavazásunkat megnyerte. Nos, a Wellhello-lány teljesen meztelen. Mint ahogy mostantól az amerikai lapban is visszatér a meztelenség. Egy év után kiderült: az olvasóknak szüksége van rá. Mi nem változtattunk – és maradunk is a meztelenség pártján.

Kép
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft