f

Figyelem

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves


Hirdetés


Hirdetés

Köszöntjük az álomvilágban

f

Itt a magazin, ami nélkül nem mehetsz el nyaralni: megjelent a Playboy Exclusive

A legújabb Playboy Exclusive-ot a férfiak és nők egyaránt imádni fogják: előbbiek azért, mert tele van érdekes és hasznos cikkekkel, a hölgyek pedig Ryan Gosling miatt.

Keresés
Köszöntjük az álomvilágban
Keresés

Magyar


Kustánczi Linda Lia

Kustánczi Linda Lia

Születési idő, hely: 1983. 12. 13., Tapolca
Hajszín: fekete
Szemszín: barna
Magasság: 170 cm
Súly: 51 kg
Mellbőség: 92 cm
Derékbőség: 60 cm
Csípőbőség: 87 cm

A Playmate of The Year 2005 fekete démonja első pillantásra megközelíthetetlen szépségnek tűnik. Ám, ha érez elég erőt magában az ember, hogy megszólítsa, és ehhez bizony kell önbizalom, néhány mondat után kiderül, Kustánczi Linda Lia nem csak szexi, kedves és okos is. Az a fajta a nő, aki minden férfit levesz a lábáról. Egy dologgal azonban nem árt vigyázni, a lány férfiakat megszégyenítő módon ért az autókhoz. Szenvedélye a száguldás.
fotó: Bemer Miklós

„Szerettem ezt a versenyt, különösen a tizenkettes döntő volt számomra emlékezetes, amikor a közönség szavazataival jutottam a legjobbak közé.”

„A jó test egyátalán nem minden, a szépség belülről sugárzik. Az egyik nem lehet meg a másik nélkül”

„Igen, én is, mint minden lány, szeretem a jó szexet, sokat adok, ha kapok is.”

„Sokat jelent számomra, hogy playmate lehettem, szerintem ez egy olyan cím, amire minden nő büszke lenne.”


Kustánczi Linda Lia céljai: Először is szeretném befejezni az egyetemet, szívesen tanulnék még nyelveket és nem ártana egy jó állás sem a suli után.
Amit kedvel: Imádom a szép és gyors autókat. Valósággal szenvedélyem a vezetés. Egy igazán klassz kocsi mindennél jobban el tud varázsolni.
Amit nem szeret: A buta, korlátolt embereket. Nehezen tudom elviselni, ha valaki nem tudja belátni, hogy hibázott valamiben.
Csillagjegye: Nyilas
Mindig bejön: Egy romantikus este életem választottjával.
Kustánczi Linda Lia személyisége: Nyitott vagyok a világra, érdekelnek az újdonságok, és ha kell, kockáztatni is merek, persze ésszerű határokon belül.
Sportok: A Balaton mellett nőttem fel, úgyhogy jöhet minden, ami a vízzel kapcsolatos. Nem riasztanak el az extrémebb kihívások sem, a sport egyébként az életem része. Szükségem van a rendszeres mozgásra, sok feszültséget levezet.


Pirner Alma
Pirner Alma
Pék Nikolett
Pék Nikolett

Még több Magyar

Kommentek

f

Köszöntjük
az álomvilágban

Hírlevél feliratkozás

© 2016 Marquard Média Magyarország Kft.
a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével

PLAYBOY VILÁGA VIDEÓK LÁNYOK MAGAZIN
Mehet

Tovább az oldalra