f

Figyelem

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves


Hirdetés


Hirdetés


Hirdetés

Köszöntjük az álomvilágban

f

Egy magyar lány és Laár András a júniusi Playboyban

Ismét magyar lány van a Playboy címlapján! A csábító Noémi mellett további nyomós érvek is szólnak a júniusi Playboy mellett: többek között megtudhatja, hogyan lehet bejutni és milyen a konyha a világ legjobb éttermében.

Keresés
Köszöntjük az álomvilágban
Keresés

Hirdetés


Playmates


Bartha Adrienn

Bartha Adrienn

Hajszín: barna
Szemszín: barna
Magasság: 170 cm
Súly: 52 kg
Mell, derék, csípő: 87 / 60 / 90

Élvezte a lovakat a közönségdíjas Playmate

Régi álma teljesült Bartha Adriennek, amikor lovakkal fotózták a Playboy címlapjához.
"Nagyon szeretem a lovakat, hiszen apukám zsoké volt. Sajnos édesapám elhunyt, így már nem tartunk lovakat, de nagyon sok szép emlékem fűződik hozzájuk" - mesélte a playmate, aki elárulta, abban reménykedett, hogy lovakkal fogják majd fotózni. Ez a kívánsága tehát teljesült is.
A modell elégedett a képekkel, de a modellkedés mellett más is izgatja: szépségszalont szeretne nyitni. 


Maximális elégedettség

Bartha Adrienn szerint nagyon jó hangulatban telt a fotózás, mindenki elégedett volt a munkájával, köztük Nánási Pál fotós is. "Mivel öt éve modellkedem, nem volt probléma, minden simán zajlott" - mesélte a playmate, akinek lovas tapasztalatai minden bizonnyal segítségére voltak a fotózás alatt.

Nemcsak a stáb, hanem a modell barátja is elégedett a végeredménnyel. "A párom nagyon büszke rám" - mesélte Bartha Adrienn, aki azt is bevallotta, nagy álma volt a Playboy címlapján szerepelni, és úgy érzi, erre a komoly feladatra most érett meg igazán. Nem szeretne azonban élete végéig modellkedéssel foglalkozni: jelenleg egy szépségszalon megnyitását tervezi.

Már nem agresszív, csupán nagyszájú

"Vadóc lány, vagyok, nagyszájú, a playmate-jelöltek között én külön egyéniség voltam" - próbálta megmagyarázni, miért őt választották az idei verseny közönségdíjasának. A playmate szerint az ő stílusa megosztja az embereket, legidősebb indulóként pont a határozott egyéniségével fogta meg a közönséget: "Nekem volt a legnagyobb szám."

A múltjára azonban nem büszke, így nem is szívesen beszél a 10 évvel ezelőtti eseményekről. Azt mondja, inkább a jövőre koncentrál, ám annak ellenére, hogy már nem agresszív, ugyanolyan vad maradt: "Már nem verekszem, csak nagyszájú vagyok" - árulta el.forrás: Velvet.hu


Judák Tünde
Judák Tünde
Beke Yvette
Beke Yvette

Még több Playmates

Kommentek

f

Köszöntjük
az álomvilágban

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

© 2015 Marquard Média Magyarország Kft.
a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével

Developed by MarquardDigital

Mehet

Tovább az oldalra