f

Figyelem

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves


Hirdetés


Hirdetés

Köszöntjük az álomvilágban

f

Itt a magazin, ami nélkül nem mehetsz el nyaralni: megjelent a Playboy Exclusive

A legújabb Playboy Exclusive-ot a férfiak és nők egyaránt imádni fogják: előbbiek azért, mert tele van érdekes és hasznos cikkekkel, a hölgyek pedig Ryan Gosling miatt.

Keresés
Köszöntjük az álomvilágban
Keresés

Playmates


Bartha Adrienn

Bartha Adrienn

Hajszín: barna
Szemszín: barna
Magasság: 170 cm
Súly: 52 kg
Mell, derék, csípő: 87 / 60 / 90

Élvezte a lovakat a közönségdíjas Playmate

Régi álma teljesült Bartha Adriennek, amikor lovakkal fotózták a Playboy címlapjához.
"Nagyon szeretem a lovakat, hiszen apukám zsoké volt. Sajnos édesapám elhunyt, így már nem tartunk lovakat, de nagyon sok szép emlékem fűződik hozzájuk" - mesélte a playmate, aki elárulta, abban reménykedett, hogy lovakkal fogják majd fotózni. Ez a kívánsága tehát teljesült is.
A modell elégedett a képekkel, de a modellkedés mellett más is izgatja: szépségszalont szeretne nyitni. 


Maximális elégedettség

Bartha Adrienn szerint nagyon jó hangulatban telt a fotózás, mindenki elégedett volt a munkájával, köztük Nánási Pál fotós is. "Mivel öt éve modellkedem, nem volt probléma, minden simán zajlott" - mesélte a playmate, akinek lovas tapasztalatai minden bizonnyal segítségére voltak a fotózás alatt.

Nemcsak a stáb, hanem a modell barátja is elégedett a végeredménnyel. "A párom nagyon büszke rám" - mesélte Bartha Adrienn, aki azt is bevallotta, nagy álma volt a Playboy címlapján szerepelni, és úgy érzi, erre a komoly feladatra most érett meg igazán. Nem szeretne azonban élete végéig modellkedéssel foglalkozni: jelenleg egy szépségszalon megnyitását tervezi.

Már nem agresszív, csupán nagyszájú

"Vadóc lány, vagyok, nagyszájú, a playmate-jelöltek között én külön egyéniség voltam" - próbálta megmagyarázni, miért őt választották az idei verseny közönségdíjasának. A playmate szerint az ő stílusa megosztja az embereket, legidősebb indulóként pont a határozott egyéniségével fogta meg a közönséget: "Nekem volt a legnagyobb szám."

A múltjára azonban nem büszke, így nem is szívesen beszél a 10 évvel ezelőtti eseményekről. Azt mondja, inkább a jövőre koncentrál, ám annak ellenére, hogy már nem agresszív, ugyanolyan vad maradt: "Már nem verekszem, csak nagyszájú vagyok" - árulta el.forrás: Velvet.hu


Judák Tünde
Judák Tünde
Beke Yvette
Beke Yvette

Még több Playmates

Kommentek

f

Köszöntjük
az álomvilágban

Hírlevél feliratkozás

© 2016 Marquard Média Magyarország Kft.
a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével

PLAYBOY VILÁGA VIDEÓK LÁNYOK MAGAZIN
Mehet

Tovább az oldalra