f

Figyelem

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves


Hirdetés


Hirdetés

Köszöntjük az álomvilágban

f

Itt a magazin, ami nélkül nem mehetsz el nyaralni: megjelent a Playboy Exclusive

A legújabb Playboy Exclusive-ot a férfiak és nők egyaránt imádni fogják: előbbiek azért, mert tele van érdekes és hasznos cikkekkel, a hölgyek pedig Ryan Gosling miatt.

Keresés
Köszöntjük az álomvilágban
Keresés

Szerző: Playboy

Metált bírod?

2016-05-25| 0 | 0 hozzászólás

Szerző: Playboy

Lexus egy szépségversenyen?

2016-07-14| 0 | 0 hozzászólás

Celeb


Szorcsik Viki

Szorcsik Viki

Hajszín: szőke
Szemszín: kék

A Jóban Rosszban szexi szőke főnővérét régóta környékeztük, hogy adja be végre a derekát, és szabaduljon meg ruhájától a Playboy fotósának kamerája előtt. Évek óta próbálkozunk Vikinél, hogy álljon kötélnek. Úgy látszik, most látta úgy, hogy itt az ideje egy playboyos fotósorozatnak. A nem hétköznapi lányhoz sikerült egy csodálatos helyszínt is találnunk, a felújítás alatt álló turai Schossberger-kastélyt.
A gyönyöűû belső és külső terekkel rendelkező épület megfelelô hátteret biztosított a Viki és a Playboy számára is kiemelkedô színvonalú sorozat elkészítéséhez. Az eredmény magáért beszél.

„Gyerekkorom óta színész vagyok. Ehhez a szakmához kell egy adag exhibicionizmus, hiszen a színészet önmagában is magamutogatás. Pusztán az, hogy levetkőzöm, nem okoz gondot a számomra. A színpadon lelkileg kitárulkozni, lelkileg meztelenné válni a nézők előtt sokkal nehezebb.”

„A fotózás is egyfajta színészkedés. Leginkább persze pózolás, hiszen itt sokkal inkább a látványon van a hangsúly.”

Viki állítása szerint az, hogy bevállalta a fotózást, azon múlott, hogy a saját koncepcióját mennyire tudja érvényesíteni. Arra gondolt, ha az ő elképzelései teljesülnek, akkor semmi akadályuk a képeknek.
Ezért ő választotta ki a helyszínt, az ő felvetése volt a kád szerepeltetése, valamint az is, hogy legyen fekete-fehér kép is. Nagyon művészi vonalat szeretett volna. Fontos volt számára, hogy legyen mondanivalója a sorozatnak, sugározzanak valamit a képek, ne csak pusztán egymás mellé rakott fotók legyenek. Előzetesen a sminkest és a fodrászt tartotta a legfontosabbnak, de mindenekelőtt a fotóst. Azért esett Nánási Pálra a választás, mert már látta az eddigi munkáit, szeretett volna együtt dolgozni vele, azok után pedig még inkább, hogy látta Palin, a külső fotózás gondolata őt is felvillanyozta. Ez volt az egyik legfőbb szempont. Viki semmiképpen nem akart műtermi fotókat, a szép helyszín volt a leghőbb vágya.

„Számomra a Playboy színvonala is döntő volt.”

„Ha esztétikus és szép képek készülnek rólam, akkor miért ne vetkőznék le?”

„Remélem, ha 50 évesen visszanézem ezeket a képeket, nagyon büszke leszek, hogy belevágtam.”


Zimány Linda
Zimány Linda
Fresh Andi
Fresh Andi

Még több Celeb

Kommentek

f

Köszöntjük
az álomvilágban

Hírlevél feliratkozás

© 2016 Marquard Média Magyarország Kft.
a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével

PLAYBOY VILÁGA VIDEÓK LÁNYOK MAGAZIN
Mehet

Tovább az oldalra