f

Figyelem

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves


Hirdetés


Hirdetés


Hirdetés

Köszöntjük az álomvilágban

f

Egy magyar lány és Laár András a júniusi Playboyban

Ismét magyar lány van a Playboy címlapján! A csábító Noémi mellett további nyomós érvek is szólnak a júniusi Playboy mellett: többek között megtudhatja, hogyan lehet bejutni és milyen a konyha a világ legjobb éttermében.

Keresés
Köszöntjük az álomvilágban
Keresés

Szerző: Playboy

Tengeralattjáró otthonra!

2015-05-07| 0 | 0 hozzászólás

Szerző: Playboy

Mad Max IV a kapukban

2015-04-29| 0 | 0 hozzászólás

Szerző: Playboy

Így még senkit nem láttál festeni

2015-05-14| 0 | 0 hozzászólás

Szerző: Playboy

R-kaid-r: tökéletes retro

2015-05-02| 0 | 0 hozzászólás


Hirdetés


Celeb


Szorcsik Viki

Szorcsik Viki

Hajszín: szőke
Szemszín: kék

A Jóban Rosszban szexi szőke főnővérét régóta környékeztük, hogy adja be végre a derekát, és szabaduljon meg ruhájától a Playboy fotósának kamerája előtt. Évek óta próbálkozunk Vikinél, hogy álljon kötélnek. Úgy látszik, most látta úgy, hogy itt az ideje egy playboyos fotósorozatnak. A nem hétköznapi lányhoz sikerült egy csodálatos helyszínt is találnunk, a felújítás alatt álló turai Schossberger-kastélyt.
A gyönyöűû belső és külső terekkel rendelkező épület megfelelô hátteret biztosított a Viki és a Playboy számára is kiemelkedô színvonalú sorozat elkészítéséhez. Az eredmény magáért beszél.

„Gyerekkorom óta színész vagyok. Ehhez a szakmához kell egy adag exhibicionizmus, hiszen a színészet önmagában is magamutogatás. Pusztán az, hogy levetkőzöm, nem okoz gondot a számomra. A színpadon lelkileg kitárulkozni, lelkileg meztelenné válni a nézők előtt sokkal nehezebb.”

„A fotózás is egyfajta színészkedés. Leginkább persze pózolás, hiszen itt sokkal inkább a látványon van a hangsúly.”

Viki állítása szerint az, hogy bevállalta a fotózást, azon múlott, hogy a saját koncepcióját mennyire tudja érvényesíteni. Arra gondolt, ha az ő elképzelései teljesülnek, akkor semmi akadályuk a képeknek.
Ezért ő választotta ki a helyszínt, az ő felvetése volt a kád szerepeltetése, valamint az is, hogy legyen fekete-fehér kép is. Nagyon művészi vonalat szeretett volna. Fontos volt számára, hogy legyen mondanivalója a sorozatnak, sugározzanak valamit a képek, ne csak pusztán egymás mellé rakott fotók legyenek. Előzetesen a sminkest és a fodrászt tartotta a legfontosabbnak, de mindenekelőtt a fotóst. Azért esett Nánási Pálra a választás, mert már látta az eddigi munkáit, szeretett volna együtt dolgozni vele, azok után pedig még inkább, hogy látta Palin, a külső fotózás gondolata őt is felvillanyozta. Ez volt az egyik legfőbb szempont. Viki semmiképpen nem akart műtermi fotókat, a szép helyszín volt a leghőbb vágya.

„Számomra a Playboy színvonala is döntő volt.”

„Ha esztétikus és szép képek készülnek rólam, akkor miért ne vetkőznék le?”

„Remélem, ha 50 évesen visszanézem ezeket a képeket, nagyon büszke leszek, hogy belevágtam.”


Zimány Linda
Zimány Linda
Fresh Andi
Fresh Andi

Még több Celeb

Kommentek

f

Köszöntjük
az álomvilágban

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

© 2015 Marquard Média Magyarország Kft.
a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével

Developed by MarquardDigital

Mehet

Tovább az oldalra