f

Figyelem

Az oldalon olyan tartalmak vannak, melyek megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Elmúltam 18 éves


Hirdetés


Hirdetés


Hirdetés


Hirdetés

Köszöntjük az álomvilágban

f

A luxus divatja: megjelent a Playboy Exclusive, címlapon Ákossal

A luxus divatja alcímet viseli a Playboy Exclusive legújabb kiadása. A Playboy különkiadásának friss száma már megjelenésében is különleges, hiszen a magazin történetében először került magyar férfi a címlapra.

Keresés
Köszöntjük az álomvilágban
Keresés

Hirdetés


Celeb


Szorcsik Viki

Szorcsik Viki

Hajszín: szőke
Szemszín: kék

A Jóban Rosszban szexi szőke főnővérét régóta környékeztük, hogy adja be végre a derekát, és szabaduljon meg ruhájától a Playboy fotósának kamerája előtt. Évek óta próbálkozunk Vikinél, hogy álljon kötélnek. Úgy látszik, most látta úgy, hogy itt az ideje egy playboyos fotósorozatnak. A nem hétköznapi lányhoz sikerült egy csodálatos helyszínt is találnunk, a felújítás alatt álló turai Schossberger-kastélyt.
A gyönyöűû belső és külső terekkel rendelkező épület megfelelô hátteret biztosított a Viki és a Playboy számára is kiemelkedô színvonalú sorozat elkészítéséhez. Az eredmény magáért beszél.

„Gyerekkorom óta színész vagyok. Ehhez a szakmához kell egy adag exhibicionizmus, hiszen a színészet önmagában is magamutogatás. Pusztán az, hogy levetkőzöm, nem okoz gondot a számomra. A színpadon lelkileg kitárulkozni, lelkileg meztelenné válni a nézők előtt sokkal nehezebb.”

„A fotózás is egyfajta színészkedés. Leginkább persze pózolás, hiszen itt sokkal inkább a látványon van a hangsúly.”

Viki állítása szerint az, hogy bevállalta a fotózást, azon múlott, hogy a saját koncepcióját mennyire tudja érvényesíteni. Arra gondolt, ha az ő elképzelései teljesülnek, akkor semmi akadályuk a képeknek.
Ezért ő választotta ki a helyszínt, az ő felvetése volt a kád szerepeltetése, valamint az is, hogy legyen fekete-fehér kép is. Nagyon művészi vonalat szeretett volna. Fontos volt számára, hogy legyen mondanivalója a sorozatnak, sugározzanak valamit a képek, ne csak pusztán egymás mellé rakott fotók legyenek. Előzetesen a sminkest és a fodrászt tartotta a legfontosabbnak, de mindenekelőtt a fotóst. Azért esett Nánási Pálra a választás, mert már látta az eddigi munkáit, szeretett volna együtt dolgozni vele, azok után pedig még inkább, hogy látta Palin, a külső fotózás gondolata őt is felvillanyozta. Ez volt az egyik legfőbb szempont. Viki semmiképpen nem akart műtermi fotókat, a szép helyszín volt a leghőbb vágya.

„Számomra a Playboy színvonala is döntő volt.”

„Ha esztétikus és szép képek készülnek rólam, akkor miért ne vetkőznék le?”

„Remélem, ha 50 évesen visszanézem ezeket a képeket, nagyon büszke leszek, hogy belevágtam.”


Zimány Linda
Zimány Linda
Fresh Andi
Fresh Andi

Még több Celeb

Kommentek

f

Köszöntjük
az álomvilágban

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

© 2014 Marquard Média Magyarország Kft.
a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével

Developed by MarquardDigital