f

Figyelem

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves


Hirdetés

Köszöntjük az álomvilágban

f

Egy álomszép olasz blogger, Hosszú Katinka és James Bond a novemberi Playboyban

A legfrissebb Playboyban nagyinterjút olvashatsz a leggyorsabb úszónővel, mindent megtudhatsz, amit James Bondról és a kémekről tudni lehet és gyönyörködhetsz Giorgiában, a legszexibb olasz bloggerben.

Keresés
Köszöntjük az álomvilágban
Keresés

Szerző: Playboy

Cierra pirosban

2015-10-29| 0 | 0 hozzászólás

Szerző: Playboy

Ashleigh Hanna

2015-08-28| 0 | 0 hozzászólás

Szerző: Playboy

Okoslabda - nem csak kosarasoknak

2015-09-20| 0 | 0 hozzászólás

Szerző: Playboy

Szuperszexi lett a tuning Mazda MX-5

2015-11-03| 0 | 0 hozzászólás

Celeb


Keleti Györgyi

Keleti Györgyi

Hajszín: vörös
Szemszín: kék

A vörös hajú kebelcsoda saját bevallása szerint gondolkodás nélkül igent mondott ajánlatunkra. Nem kérte ki senki véleményét, és nem érdekelte, hogy ki mit szól. A Playboy címlapján akart szerepelni. Mi pedig halálos fegyvert csináltunk belőle.

A katonai környezet csak azoknak lehet meglepő, akik nem ismerik Györgyi családi hátterét. Édesapja ugyanis Keleti György volt honvédelmi miniszter. De azt is elárulta, hogy igazából „fiúnak készült”, és a nagy meglepetésben lett Györgyből Györgyi. Ezeknek tudható be, hogy mindig is vonzódott a férfias játékokhoz. Mi most megadtuk neki, amire vágyott.

„Ahogy múlnak az évek, egyre inkább vadulok. Az ágyban mindig én vagyok a fônök. Tehát szeretek felül lenni. Nem vagyok nimfomán, de egy minőségi szeretkezés bármikor jöhet.”

„Vadászó típus vagyok. Kiszemelem az áldozatot, becserkészem és megszerzem. A barátnőimnek is én szerzek pasit. Minden gátlás nélkül odamegyek a pasikhoz, és elkérem a telefonszámukat.”

„Belevaló, vagány csaj vagyok, ráadásul nagyszájú is. Ezért örültem ennek a militáns környezetnek. A kanapén fetrengés pezsgős pohárral a kézben egyáltalán nem az én világom.”

„Amikor meglátnak, mindenki meglepődik, hogy mekkorák a melleim. Nem hiszik el, hogy egy ilyen kis, törékeny nőnek ekkora mellei vannak. Aki látja, egyből meg akarja fogni.”

„Nagy melleim vannak. Most éppen 700 milliliteres implantátumokat viselek.”

„A neveltetésem miatt belül egyáltalán nem vagyok feminin, hanem határozott, sőt fiús. Fékbetétet is tudok cserélni.”

„Legyőzhetetlen típus vagyok. Könnyen, és jó döntéseket tudok hozni.”


Voksán Virág
Voksán Virág
Zimány Linda
Zimány Linda

Még több Celeb

Kommentek

f

Köszöntjük
az álomvilágban

Hírlevél feliratkozás

© 2015 Marquard Média Magyarország Kft.
a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével

Developed by MarquardDigital

PLAYBOY VILÁGA VIDEÓK LÁNYOK MAGAZIN
Mehet

Tovább az oldalra