f

Figyelem

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves


Hirdetés


Hirdetés

Köszöntjük az álomvilágban

f

Itt a magazin, ami nélkül nem mehetsz el nyaralni: megjelent a Playboy Exclusive

A legújabb Playboy Exclusive-ot a férfiak és nők egyaránt imádni fogják: előbbiek azért, mert tele van érdekes és hasznos cikkekkel, a hölgyek pedig Ryan Gosling miatt.

Keresés
Köszöntjük az álomvilágban
Keresés

Playmates


Aroczky Noémi

Aroczky Noémi

Született: 1972. december 6., Miskolc
Hajszín: barna
Szemszín: barna
Magasság: 168 cm cm
Súly: 48 kg kg
Mell, derék, csípő: 92 cm / 59 cm / 88 cm

Aroczky Noémi, a harmonikus szépség

Valamiféle felfokozott, készenléti állapotban él. Énekesnő, modell, produkciós irodát vezet és saját show-jával járja az országot s a világot. Mindeközben komolyan tervezi, hogy megszervez egy magán zeneiskolát. Arnóczky Noémi arról sem tett le, hogy valamikor egy Big Bandet dirigáljon, ahogy szerette volna a főiskola után.

Nem is tudom, mi történne, ha az addig rendezettnek és békésnek tűnő magán- és közéletünket egy lángelme váratlanul megzenésítené. Mindenkit a maga hangnemében és modorában. „Obligato” jegyezné a pártelnök, „a piacere” – írná az újságíró elé, a népet meg csak úgy „pianissimo” említené.

A politikus fél hanggal feljebb vagy lejjebb szólna, mint kellene, azaz alig észrevehetően hamisan. Belegondolni is hátborzongató, milyen kakofonikus, értelmetlen, ütem és harmónia nélküli ricsaj tülekedne elő, ha a szerző a mi – remekül átgondoltnak s pompásan előadottnak vélt – mindennapjaink szövegkönyvét venné alapul. Más kérdés, hogy akad, aki veszi a bátorságot, s tényleg „zenébe önti” élete minden vágyát, fájdalmát, örömét, mely jellegtelen motívumok egymásutánisága sorsnak legalább olyan elviselhetetlenül negédes és egészében véve céltalan lehet, mint zenei produkciónak. Hát igen! Ha zongorázni tudná a különbséget tehetsége és álmai között az ilyen megátalkodott! De nem tudja. Nem úgy, mint Arnóczky Noémi, aki zeneelmélet, szolfézs, zongorista és karmester diplomájával valószínűleg jobban kiismeri magát a partitúra előjegyzései között, mint más a mértékadó precizitással vezetett előjegyzési naptárában.
Noémi határozottan, bátran vezényli életét, s bár feltételezem, hogy pontos időbeosztással tudja csak napi feladatait, kitűzött céljait teljesíteni, habitusa korántsem szigorú. Sőt! Mozdulatainak tömörsége, kiegyensúlyozottsága mögött érződik valami az alkotó, az alkotásban gondolkodó ember nyugtalanságából. A finom, mondhatni lágy női mozdulatokban felismerni a kíváncsiság, az álmodás és a vágyakozás különös vibrálásait; észlelni lehet az alkotás szenvedélyének egész megtapasztalható tünetegyüttesét, mely sajátos erotikával sugározza át a női test szembetűnően szép jegyeit. Ám mindez talán a tekintetéből tűnik ki legelőbb. Nagyon mozgalmas, izgalmas és színes világ fénylik elő ebből a tekintetből; Noémi a saját világát akarja megélni és megvalósítani, nem a másokét. Most készül első könnyűzenei lemeze, aminek zenei anyagát, hangzását a kiadók kedvéért sem volt hajlandó leegyszerűsíteni. Már a stúdióban dolgozunk, meséli, s ha itthon nem kell ez, bár a koncerteken, show-műsorainkon óriási a sikere, akkor külföldre visszük a lemezt. Tudod, teszi hozzá, most készül az angol átirat.
Ő maga írja a dalok szövegét. A zene nagyon intim, bensőséges műfaj, magyarázza, de a sok évi állandó zenélés és a főiskola után kimerültem, elfásultam. Akkor kezdtem írni. Újra meg kellett nyílnom magamnak, hogy megnyílhassak ismét a zene felé. A szavak, a versek segítettek. Nem, nem álmodozik, annál sokkal szabadabb, merészebb alkotó. Hallgat az intuícióira, ahogy egy vérbeli muzsikus, s ha kell, a kottától is eltér, improvizál, hogy minél tökéletesebb formában szólaljon meg a zene, amit játszik, amit énekel. Mindez csak pár pillanat, s mégis! Ez az öröm, szépség és szenvedély süt át ezen a néhány, forró „pillanatfelvételen”. S csak sotto voce mondom, a hangja is gyönyörű. 

Aroczky Noémi vágyai: Harmonikus, boldog családi élet és a hivatásban minél magasabb szintű tudás elérése.
Amit kedvel: A tengerpart.
Amit nem szeret: Ha nem hisznek benne, valamint a képmutatást és a kétszínűséget.
Amin változtatni szeretne: Az életszínvonalán.
A legszebb Emlék: A Balaton-parti koncert, ahol több ezer ember előtt énekelhetett.
Szenvedélyek: Zene, tánc, tanítás és sport.


Rinnbacher Dolly
Rinnbacher Dolly
Bognár Erika
Bognár Erika

Még több Playmates

Kommentek

f

Köszöntjük
az álomvilágban

Hírlevél feliratkozás

© 2016 Marquard Média Magyarország Kft.
a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével

PLAYBOY VILÁGA VIDEÓK LÁNYOK MAGAZIN
Mehet

Tovább az oldalra