f

Figyelem

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves


Hirdetés


Hirdetés


Hirdetés

Köszöntjük az álomvilágban

f

Egy magyar lány és Laár András a júniusi Playboyban

Ismét magyar lány van a Playboy címlapján! A csábító Noémi mellett további nyomós érvek is szólnak a júniusi Playboy mellett: többek között megtudhatja, hogyan lehet bejutni és milyen a konyha a világ legjobb éttermében.

Keresés
Köszöntjük az álomvilágban
Keresés

Szerző: Playboy

Fa-karbon csúcskerékpár

2015-04-28| 0 | 0 hozzászólás

Szerző: Playboy

Gyémánttal hódítani

2015-05-02| 0 | 0 hozzászólás


Hirdetés


Playmates


Aroczky Noémi

Aroczky Noémi

Született: 1972. december 6., Miskolc
Hajszín: barna
Szemszín: barna
Magasság: 168 cm cm
Súly: 48 kg kg
Mell, derék, csípő: 92 cm / 59 cm / 88 cm

Aroczky Noémi, a harmonikus szépség

Valamiféle felfokozott, készenléti állapotban él. Énekesnő, modell, produkciós irodát vezet és saját show-jával járja az országot s a világot. Mindeközben komolyan tervezi, hogy megszervez egy magán zeneiskolát. Arnóczky Noémi arról sem tett le, hogy valamikor egy Big Bandet dirigáljon, ahogy szerette volna a főiskola után.

Nem is tudom, mi történne, ha az addig rendezettnek és békésnek tűnő magán- és közéletünket egy lángelme váratlanul megzenésítené. Mindenkit a maga hangnemében és modorában. „Obligato” jegyezné a pártelnök, „a piacere” – írná az újságíró elé, a népet meg csak úgy „pianissimo” említené.

A politikus fél hanggal feljebb vagy lejjebb szólna, mint kellene, azaz alig észrevehetően hamisan. Belegondolni is hátborzongató, milyen kakofonikus, értelmetlen, ütem és harmónia nélküli ricsaj tülekedne elő, ha a szerző a mi – remekül átgondoltnak s pompásan előadottnak vélt – mindennapjaink szövegkönyvét venné alapul. Más kérdés, hogy akad, aki veszi a bátorságot, s tényleg „zenébe önti” élete minden vágyát, fájdalmát, örömét, mely jellegtelen motívumok egymásutánisága sorsnak legalább olyan elviselhetetlenül negédes és egészében véve céltalan lehet, mint zenei produkciónak. Hát igen! Ha zongorázni tudná a különbséget tehetsége és álmai között az ilyen megátalkodott! De nem tudja. Nem úgy, mint Arnóczky Noémi, aki zeneelmélet, szolfézs, zongorista és karmester diplomájával valószínűleg jobban kiismeri magát a partitúra előjegyzései között, mint más a mértékadó precizitással vezetett előjegyzési naptárában.
Noémi határozottan, bátran vezényli életét, s bár feltételezem, hogy pontos időbeosztással tudja csak napi feladatait, kitűzött céljait teljesíteni, habitusa korántsem szigorú. Sőt! Mozdulatainak tömörsége, kiegyensúlyozottsága mögött érződik valami az alkotó, az alkotásban gondolkodó ember nyugtalanságából. A finom, mondhatni lágy női mozdulatokban felismerni a kíváncsiság, az álmodás és a vágyakozás különös vibrálásait; észlelni lehet az alkotás szenvedélyének egész megtapasztalható tünetegyüttesét, mely sajátos erotikával sugározza át a női test szembetűnően szép jegyeit. Ám mindez talán a tekintetéből tűnik ki legelőbb. Nagyon mozgalmas, izgalmas és színes világ fénylik elő ebből a tekintetből; Noémi a saját világát akarja megélni és megvalósítani, nem a másokét. Most készül első könnyűzenei lemeze, aminek zenei anyagát, hangzását a kiadók kedvéért sem volt hajlandó leegyszerűsíteni. Már a stúdióban dolgozunk, meséli, s ha itthon nem kell ez, bár a koncerteken, show-műsorainkon óriási a sikere, akkor külföldre visszük a lemezt. Tudod, teszi hozzá, most készül az angol átirat.
Ő maga írja a dalok szövegét. A zene nagyon intim, bensőséges műfaj, magyarázza, de a sok évi állandó zenélés és a főiskola után kimerültem, elfásultam. Akkor kezdtem írni. Újra meg kellett nyílnom magamnak, hogy megnyílhassak ismét a zene felé. A szavak, a versek segítettek. Nem, nem álmodozik, annál sokkal szabadabb, merészebb alkotó. Hallgat az intuícióira, ahogy egy vérbeli muzsikus, s ha kell, a kottától is eltér, improvizál, hogy minél tökéletesebb formában szólaljon meg a zene, amit játszik, amit énekel. Mindez csak pár pillanat, s mégis! Ez az öröm, szépség és szenvedély süt át ezen a néhány, forró „pillanatfelvételen”. S csak sotto voce mondom, a hangja is gyönyörű. 

Aroczky Noémi vágyai: Harmonikus, boldog családi élet és a hivatásban minél magasabb szintű tudás elérése.
Amit kedvel: A tengerpart.
Amit nem szeret: Ha nem hisznek benne, valamint a képmutatást és a kétszínűséget.
Amin változtatni szeretne: Az életszínvonalán.
A legszebb Emlék: A Balaton-parti koncert, ahol több ezer ember előtt énekelhetett.
Szenvedélyek: Zene, tánc, tanítás és sport.


Rinnbacher Dolly
Rinnbacher Dolly
Bognár Erika
Bognár Erika

Még több Playmates

Kommentek

f

Köszöntjük
az álomvilágban

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozom

© 2015 Marquard Média Magyarország Kft.
a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével

Developed by MarquardDigital

Mehet

Tovább az oldalra