Ken Block kedvenc abroncsai új szintre emelik az autózás élményét

Innovatív megoldások, kifogástalan minőség és biztonság fémjelzi a japán TOYO abroncsgyár különleges termékeit, amelyek Magyarországon is egyre népszerűbbek az autósok körében.
Forrás: Ken block
Előfizetek

Innovatív megoldások, kifogástalan minőség és biztonság fémjelzi a japán TOYO abroncsgyár különleges termékeit, amelyek Magyarországon is egyre népszerűbbek az autósok körében.

A japán TOYO már több mint 70 éve foglalkozik abroncsgyártással, így mérnökei pontosan tudják, hogyan tegyék teljessé az autózás élményét. Az innovatív szemlétű vállalat élen jár az különleges gyártási megoldások használatában, egyedi anyagok használatában. Május végén az ágazat legnagyobb, kölni seregszemléjén egy igazán forradalmi megoldást jelentenek be: érkezik a NoAir, amely különleges kialakítású, levegőtlen gumiabroncs.

A TOYO ismertsége folyamatosan növekszik a közép-európai régióban is. Első szerelésként prémium minőségű abroncsai olyan autókra kerülnek, mint a Mazda CX3, a Mazda CX5, a Mazda 6, a Toyota Prius és az Audi Q7.

Kép
forrás: Toyo Prius

A vállalat komoly szerepet vállal a sportok támogatásában. Legismertebb arca Ken Block, a „gymkhana király”, akinek nyaktörő mutatványai a legjobb bizonyítékai a TOYO abroncsok rendkívüli munkabírásának. A gyár több mint 20 motorsport rendezvényt támogat, egyebek mellett a brit, a német és a portugál RX bajnokságot és a januárban lezajlott Budapest-Bamakó Rally-t is.

Kép
forrás: Toyo – Off-road

A vállalat idén is támogatta a Birminghamban rendezett fedettpályás atlétikai világbajnokságot, amelyen több mint 700 sportoló mérte össze tudását. Magyar szempontból történelmi sikert hozott a világrendezvény: Márton Anita a magyar atlétika első világbajnoki címét szerezte meg azzal, hogy 19,62 méteres országos csúccsal megnyerte a női súlylökést.

A TOYO által szponzorált Fortuna Düsseldorf labdarúgó-csapat idén megnyerte a német bajnokság második ligáját, így szeptembertől olyan világklasszis együttesekkel mérkőznek majd, mint a Bayern München, a Dortmund és a Schalke 04. A vállalat az utánpótlásra is nagy hangsúlyt fektet: támogatásával rendezik az U19-es világkupa mellett az U16-os csapatoknak szervezett Toyo Tires Cup-ot.

A tavaly új európai értékesítési rekordot elérő vállalat termékeit Magyarországra az Abroncs Kereskedőház szállítja. A legnagyobb gondossággal készített abroncsokat a www.gumi.hu webáruházban és az Abroncs Kereskedőház szervizeiben is megvásárolhatják az autósok.

Váratlanul új szuperhőst jelentett be az MCU

Brie Larson után újabb színésznő reménykedhet felkérésben.

370 nap a holdbázison - Orosz világrekordot döntöttek meg a kínaiak

A pekingi Pejhang Egyetem hallgatói hajtották végre a nem mindennapi küldetést.

Többször használatos alsóneművel óvja a természetet az Organic Basics

Nemesfém-bevonattal rukkoltak elő a dánok, az ezüst állítólag majdnem minden baktériumot elpusztít.

Egy úriember tudja, hol a határ - bárhol, bármikor, bárhogyan

Csábítani nem bűn, sőt! De tolakodónak lenni, és akár már tettlegességig menni már az...

Kiválasztotta a legjobbakat a NASA - 12 jelölt ácsingózik a világűrbe

Gyermekkoruk óta a csillagok közé vágyódnak, most egy nagy lépéssel közelebb kerültek a céljukhoz.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

Fizess elő egy évre és az Exclusive különszámunkat is megkapod!

Csak 5950 Ft