Hugh Hefner esszéje a szexuális forradalom győzelméről

Néhányaknál 50 évnél is tovább tart a vereség beismerése.
Előfizetek

Néhányaknál 50 évnél is tovább tart a vereség beismerése.

Hugh Hefner élete során rengetegszer alakítgatta a világ szexhez való hozzáállását, illetve mindig határozottan kiállt a nők jogaiért. A hálószobában zajló események központi szerepet játszottak az életében, ezúttal a Playboy-alapító szexuális forradalomról írt esszéjét hoztuk el nektek:

Négyévente rendszeresen eljön az az időszak, mikor a konzervatív politikusok ajtóstul rúgják rá az ajtót a hálószobáinkra. A vallásos szavazókat próbálják megnyerni maguknak a születésszabályozással, az abortusz betiltásával és a melegek elleni uszítással. A szexuális forradalom 50 évvel ezelőtt aratott győzelme óta négyévente rendszeresen végignézem ezt a küzdelmet, ahogy a konzervatív jelöltek ezekkel a mocskos módszerekkel tepernek a mandátumokért.

Ted Cruz is így próbált bejutni a Fehér Házba, a texasi szenátor megerőszakolt nők számára sem engedélyezte volna az abortuszt, indítványt nyújtott be az azonos neműek házasságának betiltásáért, illetve totálisan ellehetetlenítette volna az LMBTQ-közösséget. Cruznak nem sikerült bemásznia a választók takarója alá, ők inkább páros lábbal rúgták ki az ágyukból. Helyette Donald Trumpot választotta a Republikánus Párt, Isten báránya helyett a háromszor házasodott korábbi szépségversenyguru lett a befutó. Ez is bizonyítja, hogy a republikánusok körében is szexuális forradalom zajlik.

A konzervatív szex mozgalmának képviselői belátták, hogy a sokadik elvesztett választás után itt az ideje, hogy feladják a megnyerhetetlen háborút a szexuális jogaink ellen. A felmérések azt mutatják, hogy az átlagos jobboldali szavazó teljes mértékben elfogadja a melegházasságot. Persze nem mindenki ismeri el könnyedén a vereséget, Gary R. Herbert, Utah kormányzója például "egészségkárosító" jelenségként aposztrofálta a pornográfiát. Mások tovább küzdenek az abortusz ellen, pedig a Playboy Alapítvány által támogatott Roe vs. Wade-ügy óta számtalanszor aratott győzelmet az igazság.

Ezeket a küzdelmeket már egyszer megnyertük, de ha kell megnyerjük őket a továbbiakban is. Ezek az emberek önjelölt morális hatóságnak képzelik magukat, pedig nem többek egy letűnt kor gyermekeinél. Az amerikai emberek rengetegszer bizonyították már, hogy kiállnak a nők jogaiért, és nem fogadják el azt a keresztény tanítást, mely szerint a szex csupán reprodukciós tevékenység. Megnyertük a szexuális forradalmat, de a republikánusoknak 50 évnél is tovább tart beismerni a vereséget. Itt az ideje, hogy összeszedjék magukat az ágy lábánál, és örökre becsukják maguk mögött a hálószobánk ajtaját.

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
8 nő, aki meghatározta Hugh Hefner életét

Októberben Hugh Hefnerre emlékezünk itt a playboy.hu-n, a témában született cikkeinket itt olvashatjátok.

Dobd fel a szexuális életed ezzel az 5 feng shui-trükkel

Hidd el, sokkal fontosabb a tárgyak elhelyezése, mint gondolnád.

Az orosz bombázó van olyan mámorító, mint a vodka

Ekaterina Terenina jógázós képeitől téged is lever a víz.

A Ferrari gyártja a világ első elektromos szuperautóját

Sergio Marchionne keményen odaszúrt a Teslának.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft