PLAYBOY HERO 2017

JÓTÉKONYSÁGI AKCIÓ

Szavazzon az Ön által legfontosabbnak tartott társadalmi ügyre!

10 nagykövet

5 Egyesület

ÉLVEZD, HOGY HŐS VAGY!

Playboy hero 2017

Az új Playboy nem csak saját magával törődik. Az új Playboy erényei között megjelenik a hősiesség.
Csak az új Playboy képes igazán naggyá válni.
A Playboy magazin decemberben újra nagyszabású jótékonysági akciót szervez, amelynek keretén belül üzletemberek, valamint a sztárvilág fontos tagjai, a sport- és közélet jeles személyiségei fognak kampányolni egy-egy társadalmilag fontos téma mellett.
A tavalyi év Playboy Hero gálájának sikere után idén is olyan ügyeket karolunk fel, amelyek fontosak minden magyar férfi és nő számára.

Az az alapítvány, mely a legtöbb szavazatot kapja, Playboy olvasói Közönségdíjban részesül.

A szavazók között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:
  • 10 db Zwack italcsomag
  • 10 db Mazda modellautó
  • 2 db Nautica óra
  • 2 db Bvlgari parfüm
  • 2 db Trussardi parfüm
  • 5 db Playboy magazin előfizetés
Playboy Hero

Élvezd, hogy hős vagy!

TámogatónkLehet egy autó kiemelkedően trendi, különleges, de játékos egyszerre? Az MX-5 RF-et látva, igen.
A világ legnagyobb darabszámában eladott kétüléses sportautó kemény tetös változata stílusos, magával ragadó és az autózás tiszta örömét nyújtja, mindegy, hogy a 130, vagy a 160 lóerős változatról van szó. Könnyű felépítésének, hátsókerék-hajtásának, 50-50 százalékos súlyelosztásának köszönhetően a roadsterezés felejthetetlen élményt varázsol. Autó és vezetője eggyé válik, mint ló és lovasa (Jinba Ittai). Az MX-5 RF mosolyt csal vezetője arcára – együtt keresik a kalandokat, gyorsítanak ki a kanyarokból, vagy hajtanak végig leengedett tetővel a tengerparti úton. Vezetés közben sosem vagy egyedül.
#drivetogether

Alapítványok

Playboy Hero 2017

Nagykövet párosaink

TámogatónkAz első gyógynövénylikőr a szuperprémium kategóriában.
Az Unicum Riserva különlegessége egyedülálló gyártási eljárásában, a „dupla hordós” érlelésben rejlik. A termék alapját képező Unicumot a budapesti, Soroksári úti pincerendszer legnagyobb és legidősebb - 80 éves hordójában érleljük. A hosszú évtizedek során a hordó dongáiban képződött speciális anyag, az úgynevezett „fekete méz” karakteresebbé teszi a benne készült Unicumot. Ezt követi a tokaji aszús hordós érlelés. Ez az eljárás kerekséget, lágyságot és Tokaj utánozhatatlan karakterét adja hozzá az italhoz. Végül ezen karakterjegyek kiemelésére, lekerekítésére a Dobogó Pincészet 2007-es évjáratú Tokaji aszúját adjuk hozzá az italhoz. Amint az Unicum jól ismert keserédes íze találkozik az érzékien édes Tokaji aszúval, az Unicum Riserva komplex ízvilága lágyabbá, de ugyanakkor fűszeresebbé, gyümölcsösebbé válik egy csipet sárgabarackos, finoman gyógynövényes, hűs, mentás fuvallattal. Az Unicum Riserva tökéletes harmóniában egyesíti az izgalmas és egzotikus gyógynövényeket a Tokaji csábító, mézes lényegével.

A gálavacsora minőségi borkínálatát a Zwack Izabella Borkereskedés biztosítja.