A gyönyörű magyar playmate meztelen fotóval lepte meg követőit

Továbbra is bombaformában van a 34 éves modell.
Előfizetek

Továbbra is bombaformában van a 34 éves modell.

Hargitai Bea korán érő típus, legalábbis erre következtethetünk abból, hogy 16 évesen már keményen dolgozott. 2000-ben készült el az első portfóliója, amit Emmer Lászlóval közösen hozott létre. A most 34 éves modell azt is elmondhatja magáról, hogy ő Magyarország történetének legfiatalabb playmate-je, 2002-ben még az amerikai Playboynál is felkapták a fejüket a fotóira. A követői is hasonlóan tettek, mikor meglátták a művésznő meztelen fotóit az Instagramon.

A gyönyörű modell jelenleg a Maldív-szigeteken tartózkodik, ott piheni ki az évkezdet megpróbáltatásait. Hargitai Beát ősszel egyébként sokan küldték el melegebb éghajlatra, októberben ugyanis azt találta mondani a Weinstein-botrány kapcsán, hogy Magyarországon ez a dolog azért nem jelent problémát, mert a lányok sorban állva könyörögnek azért, hogy lefeküdhessenek a szereposztó díványra. Annyit azért hozzátett: nem akarja elbagatellizálni a dolgot, de tudja, hogy sok lányt nem kell kényszeríteni.

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
A gyönyörű magyar playmate meztelen fotóval lepte meg követőit
Ez a Lambo harmadannyiba kerül, mint a rá felszerelt kamerarendszer

Megszületett a világ egyik leggyorsabb operatőrverdája.

Rich Kids Budapest - Így dőzsölnek a leggazdagabb magyar fiatalok

A hazai elit sem jön zavarba, ha pénzt kell elverni.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Fizess elő féláron!

Csak 1485 Ft