Fuck Your Period - Formabontó fájdalomenyhítő kampányt indít a PornHub

Gyorsan reagált az iparági változásokra a cég.
Forrás: Getty Images
Előfizetek

Gyorsan reagált az iparági változásokra a cég.

Nemrég írtunk arról, milyen változások jöhetnek az amúgy is dinamikusan fejlődő pornóipar 2018-as évében. Ezúttal sokkal inkább a jelenre fókuszálunk, a piacvezető site egyik érdekes kezdeményezését vesszük górcső alá. Azt már egy ideje tudjuk, hogy exponenciálisan növekszik azon nők száma, akik felnőttfilmekkel kapcsolódnak ki.

Olvasd el ezt is!

Hogy mást ne mondjunk, a PornHub tavaly év végi jelentései rámutattak, hogy a "porn for women" kategória volt a legkeresettebb a 2017-es esztendőben, közel megnégyszereződött a női felhasználók kattintásszáma. Az oldal egyik managere, Alexandra Klein és csapata is tett lépéseket azért, hogy még több női felhasználót rántsanak be:

A fenti adatok tudatában persze egyből eszünkbe jutott, hogy csinálnunk kell egy kampányt, ami csak és kizárólag a nőkre fókuszál. Biztos vagyok benne, hogy lesz még több is, illetve én személy szerint nagyon örülök annak, hogy egyre aktívabbak a hölgyek ezen a téren.

A Fuck Your Period kampány a menstruációs ciklus közbeni fájdalmakat igyekszik enyhíteni. Több kutatás is kimutatta a közelmúltban, hogy a nehéz napok orgazmusai csökkentik a fájdalmat. A PornHub kvázi maszturbációra biztatja a nőket, akiknek ingyen hozzáférést biztosít a prémium tartalmakhoz a piros betűs napokon. A felhasználóknak csupán néhány egyszerű kérdésre kell válaszolniuk a ciklussal kapcsolatban, onnantól kezdve pedig három hónapig élvezhetik a PornHub Premium előnyeit az ominózus időszakokban.

Próbálunk olyan kezdeményezéseket megvalósítani, amik a pornófogyasztás előnyeit hangsúlyozzák. Szeretnénk a nők önbizalmát növelni - nem feltétlenül csak a hálószobában

- tette hozzá Klein.

Az iparágban komoly mozgolódás megy végbe az utóbbi időben, egyre több nő kerül a kamera másik oldalára is, ez is az új felhasználók bevonzását szolgálja.


Ázsiai kedvenc:

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Asa Akira avat be a pornó Oscar kulisszatitkaiba
Man of the Year múzsák - Pásztor Anna: „A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra”

Pásztor Anna és Mádai Vivien rajongók ezreit inspirálják nap mint nap, példát mutatva nőknek és férfiaknak egyaránt. Vajon miből merítenek ihletet a munkájukhoz, mi adja azt a hihetetlen energiát, amiből sok más embernek is jut?

Marad a nőuralom - Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes, ahol Palágyi Eszter irányítja a konyhát

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft