Playboy

Bejelentkezés | Regisztráció
  Playboy Világa | Playmate 2010 | Lányok | PLAYBOY Videók | Galériák | Magazin | Promóciók | Fórum | My Playboy

Fórum » Cimlapra

rengeteg olyan műsorvezetőnő, vagy médiasztár van akit szívesen látnánk a címlapon...na de többségük nem akar meztelenkedni...oké, oké, nem is kell...nem kell megmutatni a nunit, de kicsit kivirítani a cickókat, kis popsi, bepucsitás...nézd csak meg, a címlapon nem mindig virít a női meztelenség, pl most is Pokrivtsák Mónit nézd meg, az emberek akik nem nézegetik a playboyt, erről a címlap fotókról ítélnek (ilyen nyíltan mutatja dudáit ez a kurva) de nem tudják mi rejlik az újságban, ezt csak mi tudjuk, playboy fanok

Gipszjakab66
2010. 08. 09. 15:22:54
Kíváncsi lennék Ördög Nórira, Gyulai Wikire, Czippán Anettra, Freire Szilvire, Polgár Krisztára, Szabó Erikára és Kiss Ramónára!

whiteefrog
2010. 07. 15. 09:02:12
A Playboy inkább értéket, szépséget, kultúrát és értelmet sugároz szerintem! Nem méltó az ilyesfajta alpári kijelentésekre, vagy kérésekre!

(boy9 2009. 02. 04. 01:20:48 JÓ NAGY DAGADT MEZTELEN LUCSKOS PUNCITMOSÓ NŐKET :) )

boy9
2010. 07. 14. 23:45:47
Az én ötletem volt evangelina carrozo ,és ő általa lett tudomása zitának a hasonlóságrol, vagyis én írtam hhogy tegyék be carrozzot, greenpeace:) ezért mit kapok?

jazzy
2009. 05. 06. 16:46:24
Még minddig Vásárhelyi Bianka Zsófiát ö is volt oldmansan amugy:) És ö is megtalálható 1-2 helyen nem lenne nehéz megtalálni még belsö oldalba is megnézném nem csak cimlapon! Sok jó magyar csaj van!

boy9
2009. 02. 04. 01:20:48
JÓ NAGY DAGADT MEZTELEN LUCSKOS PUNCITMOSÓ NŐKET :)

boy9
2009. 02. 04. 01:16:32
kormányszóvívő csajt :))))

boy9
2009. 02. 04. 01:16:06
én szerény leszek , jó NAGY SEGGŰ DAGADT MOLETT HÖLGYEKET SZERETNÉK MÁR VÉGRE A MAGAZINBAN CSODÁLLNI , JÓ OLAJOS KÉPEKEN, ÓÓÓÁÁÁÁHHHHGGRR :) MEG IZÉ DE CSUPASZOK LEGYENEK ÁM .JÖHETNE AMÚGY MÉG EGY KÉT KANCA IS....:)

Gerilla_gorilla
2009. 01. 19. 23:35:00
Nem jelezte ki a hozzászólásom... no mind1, én Keskeny Anitára voksolok, meg Kovács Patríciára is kíváncsi lennék, nagyon aranyos lány. De egyenlőre megelégszem a meglepetésekkel is. :) Csak nehéz kivárni...

Gerilla_gorilla
2009. 01. 19. 23:33:24
Én még mindig a Keskeny Anitára voksolok, persze, van egy két lány akit szívesen látnék az újságban, pl. a Kovács Patríciát, nagyon aranyos csaj, de még sok sok sok nő van akire kíváncsi lennék. De egyenlőre megelégszem a meglepetésekkel is...

kuka110
2009. 01. 14. 20:13:20
Nekem SZEKERES NÓRA a favorit

veszab
2008. 09. 19. 17:53:18
ő tényleg gyönyörű...nekem valamiért a Nox énekesnője Péter Szabó Szilvia jut róla eszembe:)))

veszab
2008. 09. 19. 17:51:01
Hát lenne pár javaslatom:)))...Palcsó Brigitta (imádtam reggelente nézni a Főtér c. műsorban), Szorcsik Viki (a műsort nem nézem de a nő nagyon ott van, Györgyi Anna (még mindig gyönyörű), Gyulai Wiki - Fresh (egyszer csak beadja a derekát:))), Lilu (ínyencség), és van rengeteg gyönyörű sportolónőnk, nem igaz, hogy egynek se lenne kedve...legalább egy kézist...Gőrbiczet vagy Kovacsiczot....viszont több felfújt szájút (lsd. Keleti Györgyi, Voksán Virág, Butor Móni) és Molnár Anikót neeeeeee.... Éljen a Playboy!!!!

Gerilla_gorilla
2008. 09. 18. 19:05:38
Keskeny Anitát! :)

Goodboy
2008. 07. 31. 10:04:48
Én egyszer egy szexi amerikai színésznőt is szivesen látnék a magyar playboy címlapján!Például Salma Hayekot!Na persze ruha nélkül zéro takarással!:)

Gerilla_gorilla
2008. 06. 26. 14:30:06
vagy iwiw-en.

« vissza a témákhoz

Oldalak: 1 2 | >>>

Aquaréna Aubert Evelin Bálint Antónia cici címlaplány csaj csajok Daniludisz Nikolett divat erotikus fotózás Geszti Helga Horváth Zsófia így készült illat interjú Kálmán Beáta Kari Kata Kárpáti Anett Kate Moss Keleti Györgyi koncert Kovács Kitti Szkolasztika kozmetikum Kustánczi Lia Liptai Claudia luxus megasztár Metzker Viki meztelen Mónus Emese Nkuya Sonia parfüm Playmate Playmate of the year 2010 Playmate party Playmate verseny 2010 sex sexy stílus Svedova Viktória szex szexi színész Szorcsik Viki Tóth Andrea Jázmin Turner Eszter

Kari Kati villantott - videó
patrikk: Nem tudjátok mi a zene címe ami szólt az elején a Discoba???Előre is kössz!!!Bombanő!!!!!

Serényi Kriszta
marihuan: ez mär azért túlzäs izomzat

Metzker Viki erotikus werkvideó - 2.rész
whiteefrog: Piszok jo video! De a lejatszot jo lenne, ha kicserelnek, mert allandoan szarakodik a lejatszassal es elvezhetetlen az egesz!

Mónus Emese a színfalak mögött
Viperboy: Jaj, valaki csípjen már meg...

Rony: Kozsó egy Playboy!
Tamááásss: Nem azért de a műsorban szereplő lányok közül mindegyiket megnézném szinte a plaboyban de ez az a lány akit még távolról se nézznék és távolról se érdekel hogy mit nyilatkozik és mit nem.Nem értem hogy miért egy ilyen primitiv picsát kell nyomatni mindenhol...Én inkább mondjuk Katára szavaznék meg a fenekére és a formás ...

Mit csinál Szorcsik Viki?
whiteefrog: Tudtam, hogy ez a NO, ez egy igazi jo fej NO!!! ;)

Playmate-ek és Ferrarik
Cheetah: hajra zsofi

A 10 döntős Playmate
Cheetah: a zsofi a legaranyosabb csaj a tiz lany közül es persze nem utolsó sorban az is mellette szol hogy egyedül őneki van tr termeszetes mellei ami nagyon szep hajra zsofi

Bálint Antóniát elhagyták!
ZB3991: DE MEGDUGNÁM !

Playmate-ek az Aquarénában! 6.rész
Viperboy: Tisztelt Férfitársaim! Bizony, sokan lettünk volna víz abban a medencében...ugye,ugye...

Turner Eszter Playmate
boy86: Rettentő szexy vagy, remélem Te nyered

Lévai Adrienn Playmate
Viktor79: Adriennek a közönség díj az már biztos!!!

Kari Kata Playmate
Viktor79: Azt hiszem nagy lesz a verseny a két lány (Kata és Evelin) között! Csajok, jók vagytok!

Kit szeretnénk látni a Playboyban?
Kothy: Hi ha majd lemegy a playmate-választási őrület akkor lehetne a magazinban néhány külföldi kedvenc is pl.: Catherine Bell (róla készültek pikáns képek ha jól tudom), Eva Longoria Parker-t se venném zokon, meg Cindy Crawford még ha lehet.....

Geszti Helga Playmate
melike75: De hat en itt vagyok,csupan nincs hozzafüznivalom ehhez a a Retekhez :)))) Olcso kis Kreten. :)

Aubert Evelin Playmate
Viperboy: gergő.79 Az ilyen embereket egyszerűen nem tudom megérteni, az Evelinen egyszerűen nem lehet fogást találni, gyönyörű. Bevallotta, hogy soha nem feküdne kés alá, nagyon szimpatikus, a mezőny legnőiesebb kisugárzású tagja. A Playboy megítélésének is ...

Svedova Viktória Playmate
gergő.79: + még hasonlít egyik kedvenc "színésznőmre", Sharon Pinkre :-)

Horváth Zsófia Playmate
Cheetah: hajra zsofi neked szurkol mindenki

Kárpáti Anett Playmate
Ivana: hogy eshetett ki?igaz aki egy kicsit komolyabb csaj,azt ki kell dobni,ha fogdosta volna o is a melleitt akkor biztos nem esett volna ki...

Mónus Emese Playmate
Úram: A LEGSZEBB!

Magazin
20 kérdés Advisor autó Body and Soul Café Címlaplány design Esemény Fórum lányok Nagyinterjú Playmate Playtech Riport sex Top 10 Utazás

Playboy Világa
a nap nője autó celeb címlaplány design esemény Film Hugh Hefner illatszer interjú ital játékok kozmetikum könyv lányok magazin Nyereményjáték pénzvilág Playmate promóció Riport stílus Szavazás szex technika Top 10 vendéglátás vicc zene

Playmate of the Year 2010
Playmate

Promóciók
Játék Promóció

Galériák
Celeb Cyber Girl Esemény Magyar Nemzetközi Playmate

Videók
Amatőr Celeb Cyber Girls Esemény Így készült Magyar Nemzetközi Playmates

Lányok
Celeb Cyber Girls Magyar Nemzetközi Playmates

LEGNÉPSZERŰBB LÁNYOK
Bódi Sylvi
Beke Yvette
Voksán Virág
Bernáth Cili
Dukai Regina
Béres Zsuzsi
Hornyák Hajnalka Dundika
Kis Hegedüs Réka

Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
CKM | JOY | SHAPE | Éva Magazin | LATTE.hu - A nőies oldalad | InStyle | DesignRoom

© 2010 Marquard Média Magyarország Kft. | © 2010 Map Magazine Kiadó Kft. a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével

Tilos a Playboy bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!

Felhasználási feltételek | Jogi nyilatkozat | Impresszum