Rajtad is múlik, ki lesz az év playmate-je

Elképesztően erős volt a mezőny, mutatjuk a legvadítóbb képeket.
Forrás: Instagram
Előfizetek

Elképesztően erős volt a mezőny, mutatjuk a legvadítóbb képeket.

Erősen indult a tavalyi év, Bridget Malcolmnál szexibb playmate-et nem is nagyon kívánhattunk volna. A fiatal ausztrál lány teljesen elvarázsolt minket, az amerikai Playboy beszámolója szerint is ő volt 2017 egyik kellemes meglepetése.

Az Egyesült Államokban minden hónapban megválasztják az ügyeletes playmate-et közülük kerül ki az év nyuszilánya. A kiválasztási folyamatban maga Hugh Hefner is tevékenyen részt vett, Jessica Wall volt az utolsó, akit személyesen jelölt a megtiszteltetésre.

Ha a kedves, aranyos lányokra buksz, akkor biztosan őt választod majd, mert a teste is elképesztően tökéletes. A chicagói születésű bombázó szeptemberben volt a hónap legszebbje, de elődje Liza Kei, illetve július ikonja, Dana Taylor is rengeteg férfit lenyűgözött. Milan Dixon, Ines Rau és Allie Leggett gondoskodtak arról, hogy emlékezetes legyen az év vége, most pedig rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, melyikük volt 2017 legszebbje. Szavazni itt tudtok, az alábbi gigagaléria biztosan megkönnyíti a döntést.

Nézd meg a galériánkat> 12 kép
Rajtad is múlik, ki lesz az év playmate-je
Man of the Year múzsák - Pásztor Anna: „A szabadság nehéz batyujával jöttem a világra”

Pásztor Anna és Mádai Vivien rajongók ezreit inspirálják nap mint nap, példát mutatva nőknek és férfiaknak egyaránt. Vajon miből merítenek ihletet a munkájukhoz, mi adja azt a hihetetlen energiát, amiből sok más embernek is jut?

Marad a nőuralom - Magyarország legjobb étterme továbbra is a Costes, ahol Palágyi Eszter irányítja a konyhát

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2018-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft