”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

A marsi élet jeleit találhatták meg a NASA kutatói

Nagy felfedezést jelentettek be a tudósok.
Előfizetek

Nagy felfedezést jelentettek be a tudósok.

Elon Musk mindig is nagyra törő terveket szövögetett, most épp azt jelentette be, hogy záros határidőn belül egy óriási rakéta segítségével egy órán belül bárki eljuttat a világ bármely pontjára.

A Tesla-vezér persze nem csak a saját bolygónkban gondolkodik, meghódítaná a Marsot is, és erre már egzakt terve is van. Küldetéséhez jól jönnek majd a Mars Reconnaissance Orbiter adatai, ami nemrég vulkanikus üledéket fedezett fel az Eridania-medencében. A szakemberek szerint ezek a bolygó vulkáni aktivitásának korában alakultak ki, és a lerakódások igazolhatják az élet megjelenéséhez szükséges körülményeket.

A kutatók szerint a vizsgált üledék 3,7 milliárd éve jött létre egy olyan területen, mely sok mindenben hasonlít a Föld mélytengeri körülményeire. A NASA kutatócsoportja lázasan elemzi az adatokat, már csak azért is fontos ez, mert a vörös bolygó múltbéli adottságai alapján következtetéseket vonhatunk le saját bolygónk őskoráról.


Érte a Marsig is elmennénk!

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Bomba Bond-lány: Rosamund Pike, a legszexibb újonc
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft