”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Ser Davos újfent Havas Jon fülébe suttog

Elkezdődtek a nyolcadik évad munkálatai.
Előfizetek

Elkezdődtek a nyolcadik évad munkálatai.

Múlt héten rendezték a New York-i Comic-Cont, melyen rengeteg új infót tudhattunk meg kedvenc sorozatainkról. A Trónok harca kapcsán a Ser Davost alakító Liam Cunninngham szólalt meg:

Vasárnap megtartottuk az első három epizód első olvasópróbáját, hétfőn pedig a három befejező epizód volt a soros. A próbák is elkezdődnek hamarosan, aztán belevetjük magunkat a forgatásba.

Az ír színész elmondása szerint a fontosabb szereplők már mind megkapták az utolsó évad epizódjainak forgatókönyveit a showrunner-párostól, de megnyitni csak a belfasti Trónok harca-stúdióban lehet ezeket. A munkálatok már javában zajlanak, de a bemutató fájdalmasan messze van, nagyon úgy tűnik, hogy csak 2019-ben kerül rá sor.

Könnyen lehet, hogy addig is be kell érnünk a sorozathoz kapcsolódó spinoffokkal, ha minden igaz, öt ilyen is tervben van az HBO-nál. Az egyik biztosan Valyria fénykorát mutatja be, úgyhogy a sárkányok is előtérbe kerülhetnek, ez a hely ugyanis a faj bölcsője.

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Westeros 10 legjobb nője
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft