”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

A nagy titkolózás után rengeteg minden kiderült Az utolsó Jedikről - videó

Mutatjuk a karácsonyi Star Wars-film előzetesét.
Előfizetek

Mutatjuk a karácsonyi Star Wars-film előzetesét.

Bántóan sok mindent lelepleztek a készítők a következő lézerkardos filmről, úgyhogy ha esetleg valaki minél kevesebb információ tudatában szeretne beülni a moziba karácsonykor, akkor annak nem érdemes megnéznie a lenti videót. Már csak azért is meglepő egyébként ez a dolog, mert az első trailer különösen semmitmondó volt, és a forgatásról is csak néhány fotó szivárgott ki.

Olvasd el ezt is!

Ehhez képest a végső előzetesben ellőtték, hogy a Reyben (Daisy Ridley) rejlő tehetséget nem csak a világos oldal szeretné kiaknázni. Kylo Ren kinyújtott keze minden bizonnyal ezt jelenti, ő úgy tűnik szép szóval, Snoke viszont már sokkal brutálisabb módszerekkel próbálja jobb belátásra bírni a lányt.

gif

A filmről egyébként azt lehet még tudni, hogy a sorozat történetében először fordul majd elő, hogy a sztori pontosan ott folytatódik, ahol Az ébredő Erő véget ért. Az utolsó Jediket Magyarországon egy nappal a nemzetközi premier előtt, december 14-én mutatják be.

SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft