”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

Egy sportoló úgyse iszik! A WADA fordítva van bekötve

Váratlan döntést hozott a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség.
Előfizetek

Váratlan döntést hozott a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség.

A fél világ felhördült, mikor a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség nemrég kihirdette, mik lesznek 2018-ban a tiltott szerek. A WADA listáján nincs ott az alkohol, ami szerepelt korábban a listán, de versenyen csak íjászatban, autósportban, motorcsónakozásban és légi sportokban volt tiltott.

A meglepő fordulat értelmében a WADA jövőre nem tesztel alkoholra, azt csak a nemzeti sportszövetségek külön kérésére végzi majd a jövőben. Az íjászok háborodtak fel leginkább a döntésen, sportágukban ugyanis bizonyított az ital teljesítményfokozó hatása. Egy 20. század végi tanulmány kimutatta, hogy korlátozott mennyiségben az alkohol lassú szívverést biztosít, ami elengedhetetlen a pontos célzáshoz.

gif

A futballistákra már koránt sincs ilyen jótékony hatással az alkohol, elég csak a legendás Paul Gascoigne leépülésére gondolnunk.

Kép

Manapság sem szentek a focisták, legutóbb speciel Wayne Rooney-t kapcsolták le a rendőrök, mint később kiderült meglehetősen ittas állapotban vezetett. A WADA döntése persze nem jelenti azt, hogy mostantól minden sportoló inni fog, ennek ellenére szerintünk meglehetősen rossz üzenetet közvetít doppingellenes ügynökségként.


Inkább vele doppingold magad!

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Azt hiszed már láttál szexi dominikai lányt, aztán jön Tai'Aysha
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft