”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

A világ legmenőbb fényképezője, ami gifeket nyomtat

Újra feltalálta magát a Polaroid.
Előfizetek

Újra feltalálta magát a Polaroid.

A Polaroid fényképezőgép piacvezető volt a 20. század végén, de az utóbbi időben alaposan elszaladtak mellette a vetélytársak. A 2015-ben piacra dobott Snap ígéretesnek tűnt, de nem ájultak el tőle a fogyasztók. Az viszont már sokkal inkább beindította a fotósok fantáziáját, hogy a közeljövőben akár már mozgóképen is megörökíthetik a leggyönyörűbb múzsákat.

Jó vicc, mintha már rég feltalálták volna a kamerát...

Vághatnánk rá egyből, ez a fejlesztés azonban mégis különb a klasszikus videórögzítőknél. A zsebre vágható ZIP Mobile Photo Printert is a Polaroid keltette életre, a kis kütyü pedig kézzel fogható gifekkel ajándékozza meg a kattintót.

Arra lettünk figyelmesek, hogy a mai fiatalok sokkal dinamukusabban képzelik el az adatrögzítést, mint a korábbi generációk. Ennek az egyik iskolapéldája, hogy fotók helyett, már gifekben gondolkodnak, amikkel sokkal több érzelmet közvetíthetnek.

A Polaroid fejlesztői nagyon bizakodóak az újítás kapcsán, amit hamarosan bárki megrendelhet. Szerintünk bőven van a dologban potenciál, már csak azért is, mert végre búcsút inthetünk a pislogással elrontott fotóknak.


A leggifebb gifek!

Nézd meg a galériánkat> 29 kép
Rázzad, cica! Nicole Scherzinger legszexibb GIF-jei
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft