”Az élet túl rövid ahhoz, hogy valaki más álmát éld.”

Hugh M. Hefner (✝ 91)
Tovább a playboy.hu-ra

A Punishernél brutálisabb akcióhőst még nem nagyon láttunk

Idén kezdetét veszi a megtorlás.
Előfizetek

Idén kezdetét veszi a megtorlás.

Nagyon rákapott a Netflix az akcióhősökre, úgyhogy Luke Cage, Jessica Jones és társaik után a Punisher is önálló sorozatot kap. Jon Bernthalt a Walking Deadben utálta meg a nagyérdemű, de ez persze hízelgő lehet számára, mégiscsak a hiteles színészi alakításnak köszönhette ezt. A 41 éves színésznek nem lesz idegen a szerep, hiszen már a Fenegyerek-sorozat második évadában is belebújt a Megtorló bőrébe.

Olvasd el ezt is!

A sorozat trailere elég vadra sikeredett, a produkció munkálatai már hónapok óta zajlanak, de a készítők egyelőre elég jól titkolják a részleteket, pedig elvileg az év második felében már útjára kell, hogy induljon a történet. A szereplőgárda alapján kötelező darabnak tűnik a Megtorló, hiszen Karen Page szerepében Deborah Ann Woll tűnik fel ismét, rajta kívül pedig Ben Barnes, Ebon Moss-Bachrach és Amber Rose Revah is szerepet kapott a sorozatban. A megjelenésről nincs pontos dátumunk egyelőre, de legkésőbb decemberben már szörnyülködhetünk a Megtorlón.


Őt is szívesen elnézegetnénk egy sorozatban.

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
A szexiség netovábbja! Pia Cattapan monokinizését nem érdemes kihagyni
SI-lány: Iyonna Fairbanks, az egzotikus szépség

A dögös biztonsági őr, aki állatkertben dolgozik.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig azonnal értesülj mindenről.

50%-os kedvezménnyel fizethet most elő!

Csak 4950 Ft